Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Feestweek winactie #4 {Afgelopen}

TimeTurner Hermelien win

Dag vier van de feestweek is aangebroken en ook vandaag mag ik jullie verblijden met een leuke winactie. Ik schreef al eens eerder over My Moviestuff en toen ik de eigenaresse vertelde over deze feestweek was ze direct enthousiast. Ze stelde voor een wel heel populair item weg te geven, en ik weet dan ook zeker dat de winnaar van dit item heel erg blij gaat zijn. Wat ik namens My Moviestuff weg mag geven?

 • 1x de TimeTurner van Hermelien uit Harry Potter

Over My Moviestuff

My Movie StuffMy Moviestuff is een leuke webshop met sieraden, replica’s en merchandise geïnspireerd op films, tv-series en games. My Moviestuff levert een ruim scala aan producten en wil dit in de toekomst nog uit gaan breiden. Een aantal items zijn ook handmade. Het mooie aan My Moviestuff is dat de meeste producten op de site minder dan tien euro per stuk kosten (een paar uitzonderingen daargelaten). Geen schrikbarende prijzen dus! De levering is echt supersnel en het is echt een cadeautje dat op je mat valt.

Je naam en adres worden allereerst echt supermooi met de hand op de verpakking geschreven. Vervolgens sealed ze de verpakking dicht met zo’n mooie zegelstempel. Daarnaast zit je bestelde item in een heel mooi, kleurrijk zakje met daaraan een kaartje waarop je naam staat, wederom prachtig handgeschreven! Je merkt dat achter My Moviestuff een dame zit met een grote passie voor replica’s uit films en tv-series, maar ook een vrouw die weet wat klantenservice is en hoe je een fan extra vrolijk kunt maken door de sieraden en replica’s enorm mooi in te pakken.

Lees ook mijn complete review over My Moviestuff

Over de TimeTurnerHarry Potter -ketting tijdverdrijver blauw-

Specificaties

 • Ca. 4,5 cm (diameter hanger)
 • Ca. 28 cm (lengte ketting)

Het zand in de zandloper is verkrijgbaar in diverse kleuren (wordt willekeurig verzonden). De hele tijdverdrijver kan draaien. Op de ringen staat: “I mark the hours, every one, nor have I yet outrun the sun, my use and my value, unto you, are gauged by whay you have to do.”

Hoe te winnen?

Laat hieronder een reactie achter en:

De winactie loopt tot en met 17 september en de winnaar wordt bepaald via ClassTools.net. De winnaar krijgt op 18 september een mail van mij die hij of zij binnen week dient te beantwoorden, anders wordt een andere winnaar gekozen (vergeet dus niet een geldig mailadres op te geven bij je reactie hieronder).

Ik wil My Moviestuff enorm bedanken voor het sponsoren van deze winactie!

Deze post is al 2471 keer gelezen


Geef een reactie

53 responses to “Feestweek winactie #4 {Afgelopen}

 1. Sylvia

  Super leuk! Deze lijkt mij echt fantastisch! Heel graag waag ik een kans!
  Heb alles gedaan ook het delen FB onder mijn eigen naam en twitter onder @TurtleBookwurm.

 2. Tamara

  Natuurlijk like en deel ik overal!!! Wat een supervette ketting! Als echte Potterhead zou dit helemaal geweldig zijn!!!! Dan word ik de eerste Dreuzel met een TimeTurner.

 3. Heleen van der Velde

  Time is Turning, maar met deze turner staat de tijd stil, bij Harry Potter; zijn films en boeken blijven trekken, blijven turnen en blijven boeien; ik doe graag mee!

 4. Vero molenaar

  Ik wil echt al zo lang zon ketting, en deze vrouw heeft duidelijk een grote passie voor lookalike van films en ze doet het zo goed!

 5. Nathalie

  Omg, zo een leuke actie!!! Ik wil deze ketting al sinds ik hem gezien heb in de film en ik kan je zeggen dat dat al lang is!!!! Hope I can make a chance!!! ^^
  Alle pagina’s geliked en de actie gedeeld met een tag op de naam Nathalie Stapert!! 🙂

 6. Isabelle

  Wat een leuke winactie! Ik doe mee, ik heb de facebookpagina’s geliked en het bericht gedeelt op facebook. Alleen ik kon ‘reviews and roses’ niet taggen. Ik eb het bericht gedeelt op naam van Isabelle Leussink.

 7. Dominique van Delft

  aaaah die is zo mooi!!
  Geretweet op twitter
  En natuurlijker de likes
  Twitter @dominiquenoah
  Facebook: Dominique Noah van delft!

  Nu duimen!!!

 8. Kim Milkyway

  Ik zou hem graag willen winnen. Ik vind hem zo ontzettend gaaf.

  Ik like Reviews & Roses en My Moviestuff via Facebook en ik deel deze winactie onder de naam Kim Milkyway.

 9. Charissa

  Heb die altijd al willen hebben, ben een super grote fan van Harry Potter. Heb gedeeld op fb en Twitter en de 2 sites gelijkt. Hopelijk maak ik kans zou me echt gelukkig maken

 10. Leuheuk! Daar heb ik een maandje geleden een aantal dingen besteld, maar heb de timeturner toen nog even bewaard voor een andere keer i.v.m. het banksaldo 😛 Zou hem heel graag winnen, hij is prachtig!! Beide pagina’s zijn geliked 🙂

 11. Grete Karina

  Heel mooi, ik waag een kansje!

  Ik Like de Facebookpagina van My Moviestuff
  Ik Like de Facebookpagina van Reviews & Roses
  Ik Deelde de winactie op Facebook EN Twitter

 12. Wilma van 't Hof

  Wat een prachtige TimeTurner. Schrítterend. Maar heel graag kans. Heb daarom ook via FB actie openbaar gedeeld en ook via Twiiter meegedaan (1 keer getweet)

 13. Lise

  Oh, wat leuk! Ik vind de ketting echt geweldig!
  Ik doe natuurlijk heel graag mee 🙂 Ik heb beide facebookpagina’s geliked en de actie gedeeld op twitter!

 14. Nancy

  Een vriendin en ik zijn al jaren bezig dat we dringend een timeturner nodig hebben, dus ik moet gewoon aan deze superleuke winactie deelnemen.
  Ik like beide facebookpagina’s en heb de winactie gedeeld op Facebook.