Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Feestweek winactie #7 {Afgelopen}

Zomer en Keuning - Colleen Hoover

Man o man, wat is deze feestweek gaaf geweest! Ik hoop dat jullie er net zo van genoten hebben als dat ik heb. Natuurlijk kan ik deze fantastische week niet op een andere manier afsluiten dan met een prachtig klapstuk en ik ben heel blij dat uitgeverij Zomer & Keuning mij hierbij wilde helpen. Zoals jullie ongetwijfeld gemerkt hebben ben ik een groot fan van de New Adult boeken van Zomer & Keuning, en ik mag namens hun een prachtige prijs in dit genre weggeven, namelijk:

1x Sterrenhemel én Sterrenregen van Colleen Hoover

Ja je leest het goed! Ik mag één iemand gelukkig maken met zowel Sterrenhemel als Sterrenregen. Mijn recensie van Sterrenhemel heb je al eerder kunnen lezen, maar mijn recensie van Sterrenregen zal binnenkort nog verschijnen.

Maar dat is niet het enige! (Oké, veel uitroeptekens in dit stuk, maar ik kan niet anders bij zo’n fantastische prijs) Ik heb thuis al een tijdje een tweede exemplaar van Onvoorwaardelijk liggen en die mag ik ook weggeven namens Zomer & Keuning! Aaaaah! Dus ik maak één iemand gelukkig met de combinatie Sterrenhemel én Sterrenregen, en ik maak een ander iemand (hopelijk heel erg) gelukkig met:

1x Onvoorwaardelijk van Colleen Hoover

Dit is gewoon één grote Colleen Hoover giveaway! Ben jij nu ook rondjes door je huis aan het rennen van geluk?

Over Sterrenhemel

Sterrenhemel - Colleen HooverSterrenhemel door Colleen Hoover
Serie: Hopeless #1
Verschenen: 16 juni 2014
Aantal pagina’s: 320
Uitgeverij: Zomer & Keuning
Format: Paperback

Sky weet een paar dingen heel zeker.

Punt 1: ze huilt niet. Nooit.
Punt 2: de echte wereld bestaat niet uit happy endings.
Punt 3: halsoverkop verliefd worden is aan haar niet besteed.

Al deze zekerheden gaan overboord zodra ze Dean Holder ontmoet. Sky probeert hem op afstand te houden, want ze wil niet dat haar leven overhoop gehaald wordt. Maar Holder is vasthoudend en maakt honderdduizend gevoelens in haar los. Moet ze haar levensregels herschrijven?

Over Sterrenregen

Sterrenregen - Colleen HooverSterrenregen door Colleen Hoover
Serie: Hopeless #2
Verschenen:  21 oktober 2014
Aantal pagina’s: 320
Uitgeverij: Zomer & Keuning
Format: Paperback

Sterrenregen van Colleen Hoover: Holders kant van het verhaal. Dean Holder heeft twee mensen ontzettend in de steek gelaten: zijn zus, Lesslie, en zijn vroegere buurmeisje, Hope. Er flakkert voor het eerst in tijden weer iets van hoop in hem op als hij bij de supermarkt een meisje tegenkomt dat sprekend lijkt op het buurmeisje dat hij jaren geleden voor het laatst heeft gezien. Maar… ze stelt zich voor als Sky. En hoe hij ook zijn best doet, ze lijkt zich hem of hun verleden niet te herinneren. Is dit wel de echte Hope? Op een gegeven moment wordt hij zo verliefd op haar dat hij niet meer weet of hij dat nou wil of niet.

Over Onvoorwaardelijk

Onvoorwaardelijk - Colleen HooverOnvoorwaardelijk door Colleen Hoover
Verschenen: 15 juni 2015
Aantal pagina’s: 302
Uitgeverij: Zomer & Keuning
Format: Paperback
Genre: New Adult

Tate Collins ziet het al helemaal voor zich: keihard werken als verpleegkundige en slagen voor haar opleiding. Ze trekt in bij haar broer en ontmoet haar nieuwe buurman Miles Archer. Eén ding weet ze zeker: het is geen liefde op het eerste gezicht. Zelfs ‘vrienden’ is een groot woord. Het enige wat ze gemeen hebben, is een ongekende wederzijdse aantrekkingskracht. Miles wil geen liefde. Tate heeft geen tijd voor liefde. Dus blijft over: seks.

De mysterieuze Miles heeft wel twee voorwaarden waar Tate zich aan moet houden: geen vragen over het verleden en geen verwachtingen voor de toekomst. Kan Tate dit volhouden? En wat houdt Miles voor haar verborgen?

Hoe maak je kans?

Laat hieronder een reactie achter waarin je aangeeft of je kans wilt maken op de combinatie Sterrenhemel én Sterrenregen of op Onvoorwaardelijk (of beide winacties, maar je kunt niet én Sterrenhemel en Sterrenregen én Onvoorwaardelijk winnen) en:

De winactie loopt tot en met 20 september en de winnaar wordt bepaald via ClassTools.net. De winnaar krijgt op 21 september een mail van mij die hij of zij binnen week dient te beantwoorden, anders wordt een andere winnaar gekozen (vergeet dus niet een geldig mailadres op te geven bij je reactie hieronder).

Ik wil uitgeverij Zomer & Keuning enorm bedanken voor het sponsoren van deze winactie!

Deze post is al 2608 keer gelezen


Geef een reactie

40 responses to “Feestweek winactie #7 {Afgelopen}

 1. Sylvia

  Leuke actie! Ik heb geen voorkeur dus waag graag een kansje op een van beide prijzen! Ik heb extra gedeeld op twitter (onder @TurtleBookwurm).

 2. Mijn hart gaat sneller kloppen van deze actie! Pfoe wat zou ik graag Sterrenhemel & Sterrenregen winnen! De eerste heb ik al gelezen en was echt prachtig. Ik heb gehuild, mn wenkbrauwen opgetrokken, geglimlacht. Het verhaal kwam dichtbij, maar daarom zo raak. Daarom waag ik graag een kansje. Ik wil de boeken vaker lezen en het verdient een plejje in mn boekenkast. Ook ben ik benieuwd naar de versie van Dean, dat maakt het compleet 🙂

 3. Yvonne

  Ik maak heel graag kans de combinatie Sterrenhemel en Sterrenregen!

  De Facebookpagina van Zomer & Keuning had ik lang geleden al geliked en op die manier hoorde ik ook over deze gave winactie! 🙂 Ik heb je Facebookpagina van Reviews & Roses nu ook geliked! Voor de extra winkans heb ik de actie gedeeld op Twitter (YDrenth).

 4. Nicky de wit

  Ik wil graag meedoen voor Onvoorwaardelijk. Colleen hoover, is een geweldige schrijfster, met een ontzettend fijne schrijfstijl! 😀 Dus wil graag een poging wagen 🙂

 5. Rondjes door mijn huis heb ik niet gerend, maar heb wel een paar sprongetjes gemaakt! Echt een hele leuke afsluiter van de feest week!
  Ik zou graag meedoen om Sterrenhemel en Sterrenregen te winnen.
  Volg beide facebookpagina’s via Carpe Libra en heb ook de winactie nog een keer gedeeld.
  Nu duimen maar!

 6. Joanne

  Oeh, ik doe graag mee! Ik moet eerlijk toegeven dat New Adult boeken nog vrij nieuw voor me zijn en ik er nog niet veel gelezen heb. Over de boeken van Colleen Hoover heb ik veel goede berichten gehoord en ben er echt benieuwd naar. Ik heb beide pagina’s geliked en het bericht gedeeld op Facebook. 🙂 Oh ja, ik doe graag mee voor het pakket. Dus Sterrenhemel en Sterrenregen.

 7. Yess wat een heerlijke week is dit op R&R! Ik doe weer mee hoor 😀 Ik zou deze boeken heel graag willen winnen omdat ik nog nooit NA heb gelezen, en ik heb gehoord dat deze boeken wel echt hele goede NA is, dus ik ben heel benieuwd naar dit genre. Ik zou dus het liefste Sterrenhemel én Sterrenregel willen winnen, omdat ik dan gelijk twee NA boeken heb 😀 maar met Onvoorwaardelijk zou je me ook heel blij maken, dus eigenlijk maakt het me niet uit.
  Ik heb beide Facebookpagina’s geliked en een tweet geplaatst met de link naar de winactie!

 8. Een tijdje terug had ik Sterrenhemel tijdelijk in huis voor een project. En wauw wat een prachtig boek! Ontzettend gaaf dat je ze weggeeft!
  Ik duwde hem gelijk in de handen van mijn zus van: LEES DIT toen ik hem had haha.
  Ze had hem in no time uit en zei vervolgens LEES DIT zei tegen haar vriend in Amerika en een vriendin in Duitsland. Die hem op dit moment aan het lezen zijn 🙂
  Mijn exemplaar moest helaas weer terug, dus zaten we beiden zonder Colleen Hoover leesvoer 🙁
  Zelf heb ik Sterrenhemel en Sterrenregen vorige week gekocht, dus voor mezelf zou ik dus graag kans willen maken op Onvoorwaardelijk.
  Maar mijn zus is de 24ste jarig en hoe gaaf cadeau zou het zijn als zij Sterrenhemel en Sterrenregen zou winnen? Ik zou het er ontzettend gunnen 🙂
  Vandaar dat het niet uitmaakt op welke ik kans maak, ze zouden allebei heel goed terecht komen.
  Heel verhaal, maar geweldige winactie!! Nu hopen en duimen!! 😀

 9. Wat een leuke winactie! Ik ben gek op de boeken van Colleen Hoover en Onvoorwaardelijk heb ik nog niet. Die zou ik graag winnen! Ik heb beide FB pagina’s geliked!

 10. Tanneke

  Wat een geweldig mooie afsluiting van de feestweek!!! Ik doe weer graag mee en maak graag kans op een van beide prijzen. Kan niet kiezen.:)