Categorieën: Winnen! / Tags: , , , , , ,

Geschreven door Jessica

Winactie: maak je cadeautjes mooier! {Afgelopen}

Win lintensplitter

Ik ben gek op cadeautjes geven en bijna nog leuker vind ik het om deze cadeautjes mooi in te pakken. Daarom introduceer ik vanaf morgen een nieuwe rubriek: Cadeau/Inpak Tips. Maar dat is niet de enige reden voor deze giveaway! Ik heb deze week namelijk de 100 volgers op Twitter gehaald en 50 volgers op Bloglovin’!

Ik  vind het superleuk dat jullie zo positief zijn en mijn blog willen volgen, echt, dankjewel! Maar ook als jullie iets minder leuk vinden of verbeterpunten zien dan hoor ik het graag. Laat het mij weten in een reactie onder een blogpost of via het contactformulier. En anders kunnen jullie mij natuurlijk ook via social media benaderen.

Maar terug naar de giveaway. Het is iets dat ik zelf anderhalf jaar geleden zag liggen en heel enthousiast van werd. Als je mij kent dan weet je dat ik zodra ik iets als lintjes – en wat dan ook waarmee ik cadeautjes mooi kan maken – zie liggen dat ik daar direct heen sprint. Dus toen ik dit in de folder zag en vervolgens op mijn verjaardag kreeg was ik hartstikke blij.

Wat is het?

Of het daadwerkelijk zo heet weet ik niet, maar ik noem het een: Lintensplitter.

Soms heb je breed lint liggen, maar wil je aan dat brede lint allemaal kleine lintjes hebben. Met de lintensplitter split je het brede lint heel makkelijk in allemaal kleine lintjes. I know, ik ben nogal vaag in het uitleggen haha. Daarom heb ik hieronder even een voorbeeldje.

Lint voor Lint tijdens Lint na

Morgen zie je mij ditzelfde lint gebruiken bij mijn eerste Cadeau/Inpak tip!

Wat geef ik weg?

Ik geef 2 lintensplitters met 2 rollen lint weg! Er zullen dit keer dus 2 winnaars zijn. O, en er zitten ook nog schattige mini bow strikjes bij!

Lintensplitter, cadeaulint en mini bowstrikjes

Hoe kun je winnen?

 • Laat hieronder in een reactie weten wat het leukste cadeau is dat je ooit aan iemand hebt gegeven.

Wil je meer kans om te winnen? Doe dan het volgende:

– Volg Reviews & Roses op Facebook
– Volg Reviews & Roses op Twitter
– Tweet over de giveaway door gebruik te maken van @ReviewsAndRoses
– Like deze blogpost op Bloglovin‘ (klik op het hartje)
– Volg mij op Bloglovin’

Vergeet niet in je reactie te noemen naar welke kleur jouw voorkeur uitgaat (geel/groen of rood/roze) en welke extra opdrachten je hebt gedaan.

Tot wanneer kun je meedoen?

Deze winactie duurt 2 weken en loopt af op 24 oktober om 23:59 uur. Op 25 oktober zal ik de 2(!) winnaars bekend maken.

 

Deze post is al 1830 keer gelezen


Geef een reactie

11 responses to “Winactie: maak je cadeautjes mooier! {Afgelopen}

 1. Oh, <3 cadeautjes! Mooi ingepakt is het bijna zonde om ze uit te pakken.
  Het leukste cadeau dat ik ooit aan iemand heb gegeven was een verrassing voor mijn moeder. Toen ze mijn leeftijd had was ze fan van the Beatles. Op haar 50e verjaardag heb ik haar thuis opgehaald, geholpen met het inpakken van haar koffer en onderweg een paar hints gegeven zoals Engels geld, een cd en een reisgids. We zijn met het vliegtuig naar Liverpool gegaan en daar hebben we een tour gemaakt langs de huizen van haar jeugdidolen, het museum over the Beatles bezocht, enzovoort 🙂
  Voelde ook als een groot cadeau om dit stiekem voor haar te organiseren en om er samen naar toe te gaan.

 2. Bijzonder is het niet, maar ik vind het zelf heel cool en ze was er erg blij mee: ik had een super groot spaarvarken gegeven. Het was een spaarpot van zeker wel een halve meter lengte. Met veel muntjes erin, rammel de rammel 🙂

 3. Ilse prins

  Leuke versiersels zeg!!:):) Beleef altijd veel plezier aan het leuk inpakken van een cadeautje, dat een ander dat helemaal niet ziet en de verpakking er zo om weg scheurt maakt me eigenlijk niet zoveel uit hihi… Het leukste wat ik ooit aan iemand cadeau heb gegeven?? Een fietsje met zijwieltjes voor mijn kleine nichtje… natuurlijk roze hihi.. Wat was ze er blij mee:):) fijn weekend groetjes ilse

 4. Emmy

  Wat een leuke winactie!
  Het leukste cadeau wat ik ooit heb gegeven is denk ik het pakket voor mijn zusje, die jarig was en studeert in het buitenland. Van te voren had ik gevraagd wat zij allemaal uit Nederland miste en dit heb ik toen naar haar opgestuurd. Ze was ontzettend blij met haar andrelon perfecte puntjes.