Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Win een Kursk-pakket (incl. vrijkaartjes)!

Win een Kursk-pakket

De leuke Robin Hood pakketten zijn nog maar net aangekomen bij de winnaars, of ik mag alwéér een leuke winactie organiseren van Independent Films. De winter is natuurlijk ook het ideale jaargetijde om je lekker te verschuilen in de bioscoop. Dit keer mag ik een fantastisch Kursk-pakket weggeven. In dit pakket zitten twee vrijkaartjes voor de film en het boek De Kursk. En wederom mag ik niet één pakket weggeven, maar wel drie!

Over Kursk

KurskRegie: Thomas Vinterberg
Scenario: Robert Rodat
Cast: Matthias Schoenaerts (The Danish Girl), Léa Seydoux (Spectre), Colin Firth (Mama Mia, The King’s Speech), Eva van der Gucht (Hallo Bungalow)
Release: 6 december 2018
Genre: Drama
Lengte: 118 minuten
Kijkwijzer: 12+ (Angst, Grof taalgebruik)

In 2000 zinkt de Russische nucleaire onderzeeër Kursk na een explosie naar de bodem van de ijzige Barentszzee. Aan boord weten 23 matrozen zich in veiligheid te brengen in een onbeschadigd compartiment en zet commandant Mikhail Averin (Matthias Schoenaerts) alles op alles om hen te redden. Ondertussen stuiten zijn vrouw (Léa Seydoux) en de andere wanhopige familieleden aan wal op een muur van politiek stilzwijgen. Hoewel de Russische marine er met haar verouderde materiaal niet in slaagt de mannen te bevrijden, wordt alle buitenlandse hulp afgehouden. Kostbare tijd gaat verloren terwijl de Russische autoriteiten maar niet kunnen kiezen tussen hun nationale trots en het leven van hun landgenoten.

Kursk is gebaseerd op het boek A Time To Die van Robert More.

Vanaf 6 december in de bioscoop!

Wat moet je doen om te winnen?

Vul onderstaand formulier in en je doet automatisch mee!

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden als je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin’

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Deze winactie loopt tot en met 5 december 2018 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Het e-mailadres wordt gebruikt indien er onverhoopt vertraging ontstaat. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld!

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil Independent Films hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en voor de prettige samenwerking.

Deze post is al 3235 keer gelezen


Geef een reactie