Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Win Her Royal Highness door Rachel Hawkins {Afgelopen}

Her Royal Highness - Rachel Hawkins

Ook voor de prinsen en prinsessen onder ons heb ik vandaag een leuke winactie voor jullie. Eerder konden jullie al een andere titel van uitgeverij Best of YA winnen: Zonderling. Nu maak je kans op Her Royal Highness! Een vervolg op Royals, maar met nieuwe personages.

Over Her Royal Highness

Her Royal Highness - Rachel HawkinsHer Royal Highness door Rachel Hawkins
Serie: Royals #2
Verschenen: 4 juli 2019 bij Best of YA
Format: Paperback, Aantal pagina’s: 272
Genre: ContemporaryYoung Adult
Goodreads

Millie Quint is er kapot van als haar vriendin met een ander zoent. Omdat ze de gedachte om elke dag met haar ex geconfronteerd te worden niet kan verdragen, besluit Millie om beurzen aan te vragen voor prestigieuze scholen. Hoe verder van Houston, hoe beter. 
Millie kan haar geluk niet op als ze wordt toegelaten tot een van de meest exclusieve scholen ter wereld in de Schotse Hooglanden. Alles aan Schotland is anders: het landschap is mistig en groen, de school is prachtig en de studenten vinden haar Amerikaanse accent superschattig. Er is alleen één probleem: Millies kamergenoot Flora gedraagt zich als een echte prinses. Ze ís ook een echte prinses. Van Schotland. 
De twee kunnen elkaar niet uitstaan, maar voordat Millie het doorheeft, heeft ze wéér een vriendin. Prinses Flora zou een nieuw hoofdstuk in haar liefdesleven kunnen zijn, maar Millie weet dat de kans op een happily ever after klein is. Het echte leven is tenslotte geen sprookje… Of toch wel?

Her Royal Highness is het vervolg op Royals, maar met nieuwe personages!

Zo maak je kans

Vul onderstaand formulier in, beantwoord de vraag juist, en je doet automatisch mee!

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden dat je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram

Deze winactie is gesloten!

Deze winactie loopt tot en met 10 september 2019 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld! Onvolledige adressen worden uitgesloten van deelname.

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil Best of YA hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en voor de prettige samenwerking.

Deze post is al 865 keer gelezen


Geef een reactie