Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Win Indigo Donut door Patrick Lawrence {Afgelopen}

Zijn jullie klaar voor de winacties van vandaag? Ja? Oké dan, let’s go! Van uitgeverij Ímagine Books mag ik Indigo Donut door Patrick Lawrence weggeven. Hem zou je kunnen kennen van Orangeboy. Kom zeker elk uur even terug om te zien welke winacties er nog meer online zijn gekomen.

Over Indigo Donut

Indigo Donut Patrick LawrenceIndigo Donut door Patrick Lawrence
Verschenen: augustus 2019 bij Imagine Books
Format: Paperback, Aantal pagina’s: 428
Genre: Young Adult, Contemporary

Goodreads - Add to button

Als je het aan Bailey zou vragen, zag Indigo er niet uit alsof ze een held nodig had. Eén voor één keek ze Mona, Saskia, Betti en Kay in de ogen. Ze stak langzaam haar middelvinger naar ze op. Daarna zette ze haar koptelefoon weer op en slenterde weg richting de natuurkundelokalen. Wauw. Dat was… Ze was…

Indigo woont bij haar pleegmoeder Keely. Als Indigo en Bailey 

elkaar in hun examenjaar ontmoeten, spatten de vonken ervan af. Maar Indigo heeft een geheim dat alles tussen hen kan verpesten, zelfs al voordat het begonnen is. 

Bailey is helemaal ondersteboven van Indigo. Ze is zo anders dan de andere meiden op school. Maar wanneer Bailey door een dakloze man wordt benaderd die meer over Indigo lijkt te weten, wordt hij gedwongen een onmogelijke keuze te maken.

Zo maak je kans

Vul onderstaand formulier in, beantwoord de vraag juist, en je doet automatisch mee!

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden dat je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram

Deze winactie is gesloten!

Deze winactie loopt tot en met vandaag, 1 september, 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld! Onvolledige adressen worden uitgesloten van deelname.

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil Imagine Books hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en voor de prettige samenwerking.

Deze post is al 1956 keer gelezen


Geef een reactie

3 responses to “Win Indigo Donut door Patrick Lawrence {Afgelopen}