Categorieën: Winnen! / Tags:

Geschreven door Jessica

Winactie | 3×2 kaartjes voor The Kill Team

Win kaarten voor The Kill Team

Wauw, en de winacties lijken maar door te gaan! Ook vandaag mag ik jullie blij maken, want ik mag van Independent Films 3 keer 2 kaarten weggeven voor de film The Kill Team!

Over The Kill Team

The Kill TeamTitel: The Kill Team
Regisseur: Dan Krauss
Cast: Alexander Skarsgård, Nat Wolff, Adam Long, Jonathan Whitesell, Brian Marc, Osy Ikhile, Rob Morrow, Anna Francolini, Oliver Ritchie
Genre: Actie | Drana | Thriller
Kijkwijzer: 16+

Andrew Briggman (Nat Wolff) is een jonge soldaat die tijdens de Amerikaanse invasie van Afghanistan zijn intrede maakt in een peloton dat wordt geleid door de sadistische leider sergeant Deeks (Alexander Skarsgård). Wanneer Andrew getuige is van moord op onschuldige burgers door soldaten uit zijn peloton, komt hij voor een groot moreel dilemma te staan. Hij overweegt melding te maken van deze gebeurtenissen – maar het zwaarbewapende, steeds gewelddadiger peloton wordt achterdochtig en Andrew begint te vrezen dat hij het volgende doelwit wordt.

The Kill Team is een urgent en explosief verhaal van één van de donkerste incidenten in de geschiedenis van het Amerikaanse leger, geschreven en geregisseerd door Dan Krauss en gebaseerd op de gebeurtenissen waarop zijn gelijknamige, prijswinnende documentaire van 2013 is geïnspireerd.

Vanaf 31 oktober 2019 in de bioscoop

Zo maak je kans

Vul onderstaand formulier in, beantwoord de vraag juist, en je doet automatisch mee!

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden dat je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Deze winactie loopt tot en met 31 oktober 2019 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld! Onvolledige adressen worden uitgesloten van deelname.

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil Independent Films hartelijk danken voor de prettige samenwerking.

Deze post is al 2569 keer gelezen


Geef een reactie