Categorieën: Winnen! / Tags: , , , , ,

Geschreven door Jessica

Winactie #4 | Rebecca Yarros Pakket {Afgelopen}

Wat ik zondags het liefst doe? Met een goed boek in het zonnetje luieren. Terwijl ik deze winactie inplan weet ik nog niet of het een lekker zonnige dag zal worden in Nederland, maar ik hoop het wel! Recentelijk las ik Onbereikbaar van Rebecca Yarros en zij schrijft heerlijk. Onbereikbaar is het tweede deel in de Flight & Glory serie, waarvan vorig jaar september het meest fantastische Onverminderd uitkwam. Beide boeken spelen in dezelfde wereld af en volgen elkaar chronologisch op, maar hebben een andere hoofdpersoon. En weet je wat? Ik mag van Uitgeverij Zomer & Keuning twee keer een pakket met beide boeken weggeven! Ik herhaal:

 • 2x een pakket met daarin zowel Onverminderd áls Onbereikbaar

Er zullen dus twee gelukkige winnaars zijn! Ik kan niet wachten tot jullie ook kunnen genieten van deze fantastische boeken.

Over Onverminderd

Onverminderd - Rebecca YarrosOnverminderd door Rebecca Yarros
Serie: Flight & Glory #1
Verschenen: 15 september 2015
Aantal pagina’s: 301
Uitgeverij: Zomer & Keuning
Format: Paperback
Genre: New Adult

Ember krijgt in korte tijd twee dramatische gebeurtenissen te verwerken: haar vader, een militair arts, is gesneuveld in Afghanistan en kort daarna, als ze al kwetsbaar is, vindt ze haar vriend Riley in bed met haar roommate. Ember vindt steun bij Josh, de ijshockeycoach van haar broertje. Ze kijkt wel uit om zich meteen in een nieuwe relatie te storten… Maar wat is erger: de onzekerheid van een leven met Josh of een leven zonder hem?

Onverminderd is ontroerend, romantisch en intens. Een verhaal om verliefd op te worden.

Over Onbereikbaar

Onbereikbaar - Rebecca YarrosOnbereikbaar door Rebecca Yarros
Serie: Flight & Glory #2
Verschenen: 28 juni 2016
Aantal pagina’s: 345
Uitgeverij: Zomer & Keuning
Format: Paperback
Genre: New Adult

#22: Alle verantwoordelijkheden overboord gooien en naar het strand gaan.

Als Paisley had geweten welke gevolgen het tweeëntwintigste punt op haar bucketlist zou hebben, zou ze het dan hebben gedaan? Op het strand gaat er iets heel erg mis en daardoor ontmoet ze Jagger, en dat is dan weer heel erg niet mis. Behalve dan dat Paisley al een vriend heeft. En een hartaandoening.

Onbereikbaar is hartverwarmend en hartverscheurend tegelijkertijd, een ijzersterke nieuwe New Adult van Rebecca Yarros.

Win Win Win!

[wd_contact_form id=”20″]

Deze post is al 1822 keer gelezen


Geef een reactie

58 responses to “Winactie #4 | Rebecca Yarros Pakket {Afgelopen}

 1. Sylvia

  Het hardst gehuild weet ik niet, maar het laatst en zeker geraakt (hij kwam echt binnen) is;
  Daan & Nadia van Ester Walraven, een mooi, heftig en emotioneel verhaal!
  Opmerking; als je niet over ziek (kanker) zijn wilt lezen raad ik het je niet aan, als je genoten hebt van TFIOS en Zac & Mia dan zeker wel, dit verhaal vind ik nog herkenbaarder, rauwer en realistischer.
  Doe al de optionele dingen al, volg Z&K en jou ‘stalk’ ik met liefde 😉 (Delen en liken onder (@)TurtleBookwurm).

 2. Esther Gerdzen

  Ik huil heel makkelijk bij boeken als ze mij emotioneel maken . Het laatst heb ik gehuilt bij Empire of Storms van Sarah J. Maas .
  A Thousand Boy Kisses by Tillie Cole is ook een boek waar ik bij gehuilt heb en er zijn er nog wel een aantal .
  Dankje voor de kans 🙂

 3. Annette Overvoorde

  Wat een mooie actie! Na het lezen van John Green- Een weeffout in onze sterren, moest ik toch echt even mn zakdoek gaan halen. Wat een mooi boek, en wat zielig toch ..en ook weer mooi.
  Prachtig!

 4. Esther Wijnhoven

  In ieder geval bij de boeken van Diana Gabaldon, haar naam was Sarah en er komt een vrouw bij de dokter. Maar echt echt heel verdrietig vond ik achtste groepers huilen niet. Als de dokter binnenkomt zonder snor…. Tranen met tuiten!

 5. Janine Kooij

  Oh dit is echt een hele erge vraag want ik huil haast bij elk boek:$ maar bij de Ironfey serie heb ik heel hard gehuild en bij de wings serie ook.

 6. Leen

  Oh, deze lijken me geweldig en wat een toffe actie!
  Ik huil best wel vaak als ik een boek lees 🙈 Bij volledig emotionele rollercoasters zoals ik die noem zoals Daan&Nadia van Esther Walraven maar ook veel boeken van Jennifer L. Armentrout. Vooral het einde van het derde deel van Richelle Mead’s VA serie shadow Kiss maar ook andere stukken van die serie. Het einde van de Grisha serie pakte me ook enorm, ik kan echt blijven opnoemen 😅 Zowel de droevige stukken als de ontroerende stukken doen mijn watervalletjes in actie schieten. Dit zijn mijn laatste huilbuien geweest: De sleutel (Engelsfors trilogie delen 3.1 & 3.2) van Mats Strandberg & Sara B. Elfgren en momenteel halverwege Het Programma van Suzanne Young heb ik ook al tranen gelaten. Tja, ben wel wat gevoelig 😜

 7. Before you van Jojo Moyes heeft voor vele traantjes gezorgd. Wat een super emotioneel verhaal was dat! Het heeft me echt geraakt. Oh en ook bij de Harry Potter boeken (vooral de laatste 4 delen). Tranen bedwingen was zeer moeilijk!

 8. Wat een gave winactie! De boeken klinken echt super leuk dus waag graag een kansje bij deze actie ;). Ik heb wel bij meerdere boeken moeten huilen, maar de titels die meteen bij me opkwamen, waren de Harry Potter boeken (de sterfscenes van Sirius, Remus, Hedwig, Perkamentus en ga zo maar door) en Afscheidsbrief van Bobje Goudsmit.

 9. Ingeborg Lip

  Ik heb heel hard gehuild bij ‘een tweede dochter’ van Jodi Piccoult. O man, wat een ver-schrik-ke-lijk einde! Ik had eerst de film gekeken, dus ik dacht dat ik enigszins voorbereid was, maar wat had ik ongelijk! Ik heb echt zo hard gehuild bij de laatste paar pagina’s. Het boek was dus echt een aanrader!

 10. Coralie De Pauw

  Ik huil tamelijk snel bij een boek. Elke keer een personage sterft zijn die tranen daar weer. Als ik denk aan het boek waar ik het hardst bij gehuild heb zijn er 2 titels die in mij opkomen:
  Haar naam was Sarah van Tatiana de Rosnay en Morgen mag ik uit de kast van Othilie Bailly.
  Beiden heb ik enkele jaren geleden voor het eerst gelezen op aanraden van een leerkracht, sindsdien heb ik ze regelmatig herlezen en elke keer moet ik er weer bij huilen.

 11. Anneliese de Waal

  Ik heb nog nooit een boek gelezen waarom ik moest huilen, ik zou deze boeken graag willen lezen, ben er erg benieuwd naar de boeken.

 12. Monica

  Misschien vreemd, maar dat was bij Misery van Stephen King. Het moment dat zij zijn voet eraf hakt…… zo levensecht beschreven, zo creepy, zo erg!! De tranen stroomden echt over mijn wangen, moest het boek wegleggen. Saillant detail – ik zat in de trein op weg naar mijn werk. Heb de hele dag aan het boek gedacht …..

 13. Isabelle

  Ik huil nogal snel bij boeken, heb net nog bij Empire of Storms zitten huilen (midden in het vliegtuig, gênant haha). Het allerhardst heb ik denk ik bij Komt een vrouw bij de dokter gehuild. En ook bij the fault in our stars. Echt tranen met tuiten!

 14. Yvonne D.

  Ik huil niet zo snel, maar toch zijn er best een aantal boeken die me aan het huilen kregen.
  – Me before you – Jojo Moyes
  – Desperately Seeking Epic – Toler, B.N.
  – A thousand boy kisses – Tillie Cole
  – Carnage-serie – Lesley Jones
  – Bright Side – Kim Holden
  – Breathe-serie – Rebecca Donovan
  En ik denk dat ik bij de Hopeless-serie en Slammed-serie ook wat tranen heb gelaten. Er zullen nog wel wat boeken in mijn rijtje thuishoren, maar dit zijn wel de voornaamste. Ik houd wel van boeken die zo geschreven zijn dat ze je zó laten meevoelen en meeleven!

 15. Liesbeth

  Haha, wat een vraag! Ik heb heel hard gehuild bij The Notebook. En met de film daarna ging ik weer! Ik las het boek op vakantie en zat huilend voor de tent in het zonnetje. Mijn vriend werd het op een gegeven moment echt zat dat ik maar zat te grienen 🙂

 16. Claudia

  Ken je me nog van Sophie Kinsella. Het gaat over Altzheimer. Mijn schoonpa had dit ook. Een goed geschreven boek. Waar veel werkelijkheid in voor kwam. 😢

 17. Saskia Munneke

  Het boek: Haar naam was Sarah bezorgde mij de nodige tranen. Maar ook waargebeurde verhalen over ontvoering of mishandeling grijpen mij enorm aan.

 18. Jamie Verstraeten

  Bij ‘Waar Het Licht Is’ van Jennifer Niven.
  Ik kan wel vertellen waar het over gaat… maar mijn advies is: ga het boek gewoon lezen.

 19. ans stier

  tranen in de ogen bij een boek over Mengeler de “arts” in concentratiekamp Auschwitz. Helaas weet ik de titel van het boek niet meer.

 20. Janita

  Ik heb heel hard moeten huilen om Voor jou van Jojo Moyes en alle Hungergames boeken van Suzanne Collins. (Bij de films moest ik ook een traantje wegpinken.)

 21. Tamara D

  Net als ieder ander heb ik tranen gekregen van The fault in our stars. Maar het boek waar ik echt verdriet voelde en tranen over mijn wangen Rolde was het boek Daan&Nadia van Esther Walraven ken je dat? Prachtig geschreven je voelt iedere emotie! P.s je artikel geliked op Bloglovin, Facebook heb ik niet

 22. Weer een hele mooie actie! Doe graag mee.
  Ik heb o.a. gehuild bij het boek van Griet op de Beeck: Kom hier dat ik u kus.
  Zo ontroerend en verdrietig. 🙁

  Deze actie: liked & shared. Uitgeverij Zomer & Keuning en jouw FB site heb ik geruime tijd geleden al een like gegeven en ik volg je via bloglovin.

 23. Amber Kools

  Ik heb om zo veel boeken stiekem moeten huilen dat ik het eigenlijk niet zo goed meer weet maar een boek is me zeker heel goed bij gebleven. Dat is een boek van de serie de selectie The One!
  De tranen liepen over m’n wangen toen de rebellen het paleis binnen kwamen vallen toen Maxon zijn verloofde wilde aankondige en toen Celeste zomaar werd dood geschoten door haar hoofd. Ooka al de paniek wat door America heen ging toen Maxon gewond was vond ik zo mooi beschreven en ik kon me daardoor goed inleven in hoe ze zich voelde dat ik het op dat moment niet meer droog hield.

 24. Ik heb nooit zo erg gehuild als bij Voor jou van Jojo Moyes en hoewel ik het niet verwacht had, vond ik de film ook supermooi en heb ik ook daarbij ontzettend gehuild.

  Ik volg Z&K op Facebook en jou o.a. op Bloglovin.

 25. Ik heb gehuild bij TFiOS. Echt met grote uithalen enzo, haha. Oh, en het laatste deel van Divergent! Ik ben normaal niet zo’n huiler maar wel heel erg gevoelig. Ik ben ontzettend benieuwd naar deze boeken! Fingers crossed. 😀

 26. Yasmine

  Ik denk niet dat ik al gehuild heb bij een boek maar wat het dichtste in de buurt kwam gebeurde bij het boek two boys kissing van David Levithan. Het boek volgt verschillende homoseksuele jongens en bij het lezen voelde ik gewoon hoe moeilijk het moet zijn om bvb negatieve reactiew van je ouders te krijgen, om opmerkingen op straat te krijgen. Ik leefde heel hard mee met de personages… Het is mijn all time favoriete ya boek en ik heb het meteen herlezen.

 27. Ik huil bijna nooit bij een boek. Ik krijg af en toe een brok in mijn keel, maar tranen tijdens het lezen heb ik bijna nooit. Uiteraard wel tijdens het lezen van ‘Voor jou’ van Jojo Moyes, maar wie kreeg daar nu geen tranen bij?

 28. Ik heb het hardst gehuild bij waar het licht is. Zelfs als ik nu nog quotes lees dan kunnen de tranen over mijn wangen lopen.
  Dit is echt een gave winactie. Ik heb deel 1 gelezen en die was zo goed! Zou heel leuk zijn om ze ook in de kast te hebben 🙂 deel 2 ben ik heel benieuwd naar!

 29. Mariska

  Wat een toffe winacties allemaal zeg!! Jeetje, Zou alles wel willen winnen. Ik heb bij meerder boeken gehuild, maar de klapper was voor mij PS. Ik hou van je/PS. I love you van Cecelia Ahern.. Zowel het boek als de film.. De tranen bleven maar komen, helemaal van mijn stuk! Ik ga hem echt nog eens herlezen, toe nu toe nog de moed niet voor gehad.

 30. Kim Mulder

  Bij welk boek ik echt heb zitten huilen? Harry Potter en de relieken van de dood (ik zeg niet waarom, aangezien het een giga spoiler is, maar je snapt hem vast wel).
  En ik heb ook zitten snikken bij Misschien Ooit. Mijn vriend vroeg heel bezorgd of ik erover wilde praten 😂
  De uitgeverij volg ik natuurlijk allang op Facebook en jou volg ik ook op alle kanalen 🙂

 31. Tessa Bodenstaff

  Ik heb het hardst gehuild bij het boek ‘voor jou’, ook het vervolg ‘een leven na jou’ liepen de tranen langs mijn wangen.

 32. Suzanne

  Voor jou van Jojo Moyes heeft me echt een doos tissues gekost. Daarvoor wat waterlandertjes bij Haar naam was Sarah en dat terwijl ik helemaal niet zo’n emo-lezer ben. Maar het lucht zo lekker op af en toe 🙂

 33. Ohw ik heb echt de laatste 100 blz van Voor jou door een waas van tranen gelezen… net zoals de rest van Nederland geloof ik. En bij Tot waar we kijken van Inge van de Krabben liepen zonder dat ik het door had de tranen over mn wangen toen ik het boek sloot. En dat terwijl ik helemaal niet zo’n “janker” ben bij boek…. Laatste x daarvoor dat ik huilde bij een boek is toch zeker 3 jaar geleden. Bij een van de delen van Vampire Acadamy, iets met een grot en Dimitri. Poeh!!! *the feels*