Categorieën: Winnen! / Tags:

Geschreven door Jessica

Winactie | Cress – Marissa Meyer (The Lunar Chronicles #3) {Afgelopen}

Winactie - Marissa Meyer - Cress

Hebben jullie The Lunar Chronicles al ontdekt? Het is een boekenserie uitgegeven door Blossom Books waarvan sinds januari elke maand een deel verschijnt. Op 20 januari verscheen Cinder, op 15 februari verscheen Scarlet en vandaag verschijnt het derde deel: Cress! Ik ben enorm enthousiast over deze serie. Allereerst omdat ze echt prachtige covers hebben, maar ook door de unieke setting. Diverse sprookjes zijn verwerkt in dit futuristische verhaal. Zo bevat het eerste deel invloeden van Assepoester, Scarlet van Roodkapje en bevat Cress invloeden van Rapunzel. Ook volgt er nog een vierde deel (Sneeuwwitje) en een paar novelles! Maar even terug naar vandaag; Cress is vandaag officieel verkrijgbaar, en ik mag één van jullie heel blij maken. Ik mag namelijk één exemplaar van Cress weggeven!

Credits:  Rechts van de cover in het plaatje hierboven zie je de personages Cress en Thorne, die je ook op de unieke boekenleggers vindt die alleen in de eerste editie zitten! Copyright: Laura Hollingsworth.

Over Cress

Niet lezen als je geen spoilers wilt lezen over deel 1 en 2! Voor meer info over deel 1, klik hier.

Cress - Marissa MeyerCress door Marissa Meyer
Serie: The Lunar Chronicles #3
Verschenen: 20 maart 2017 bij Blossom Books
Format: Hardcover
Aantal pagina’s: 600
Genre: Young Adult
Goodreads

Cress is het superspannende derde deel van The Lunar Chronicles.

Cinder en kapitein Thorne zijn op de vlucht, samen met Scarlet en Wolf. Ze zullen een plan moeten bedenken om te voorkomen dat koningin Levana de macht op Aarde overneemt. Cress is misschien de enige die hen kan helpen. Zij zit al sinds ze klein is opgesloten in een satelliet met alleen haar netschermen als gezelschap, waardoor ze een uiterst goede hacker geworden is. Helaas wordt ze gedwongen te werken voor koningin Levana, en heeft ze zojuist het bevel gekregen om Cinder op te sporen.

Als de poging om Cress te redden mislukt, versplintert de groep. Cress is eindelijk vrij, maar ze betaalt een hoge prijs. Ondertussen is koningin Levana vastbesloten niets tussen haar geplande huwelijk met prins Kai te laten komen – zeker geen ontsnapt cyborgmeisje.

Deze winactie is afgelopen, bedankt voor het meedoen!

Instagram actie

Naast dat je Cress hier kunt winnen, heeft Blossom Books ook nog een andere leuke actie! Deel een foto van Cress op Instagram met #TheLunarChroniclesNL vóórdat Levana verschijnt, tag @blossombooks in de foto, en wie weet win jij Levana, mét bookplate met handtekening van Marissa Meyer. Meer informatie vind je op blossombooks.nl.

Deze post is al 1854 keer gelezen


Geef een reactie

9 responses to “Winactie | Cress – Marissa Meyer (The Lunar Chronicles #3) {Afgelopen}

  1. Aaaahhh! Wat enorm gaaf! Ik wacht nog maar even met het aanschaffen van dit boek want deze winactie is echt supertof! En dus waag ik graag een kansje voordat ik ‘m zelf koop, wat dat zou wel enorm leuk zijn om te winnen!

  2. Mariska

    Ik heb cinder en Scarlet verslonden!! Heerlijke stoere serie.. mega nieuwsgierig naar Cress, dus absoluut meegedaan!! YAY!!