Categorieën: Winnen! / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Winactie | Harry Potter oorbellen van My Movie Stuff! {Afgelopen}

Harry Potter and the Deathly Hallows oorbellen

Afgelopen week behaalde ik de magische grens van 150 bloglovin’ volgers. En wat past er beter bij zo’n magische grens dan een magische weggeefactie?!

Wat kun je winnen?

Laat nou net het volgende magische gebeurd zijn: Voor mijn broertjes verjaardag bestelde ik de TimeTurner van Hermione uit Harry Potter (hij was er erg blij mee!). Lief dat Wendy van My Movie Stuff is, heeft ze bij de bestelling een extraatje gedaan voor mijzelf. Prachtige Harry Potter and the Deathly Hallows oorbellen! Wij zij echter niet wist, is dat ik één van de weinige vrouwen ben zonder gaatjes.

Kon ze niet weten, maar het is wel een geluk voor jullie! Want in overleg met Wendy van My Movie Stuff kan ik dit magische cadeautje nu weggeven aan één van mijn lieve volgers.

Harry Potter and the Deathly Hallows oorbellen

Wat moet je hiervoor doen?

Hieronder staan een aantal opdrachtjes in de Rafflecopter. Aan elke opdracht zit een aantal punten verbonden. Hoe meer punten je behaald, des te meer kans je maakt!

a Rafflecopter giveaway

De winactie loopt tot en met 21 juli en de winnaar krijgt per mail bericht.

Veel succes!

Deze post is al 1623 keer gelezen


Geef een reactie

10 responses to “Winactie | Harry Potter oorbellen van My Movie Stuff! {Afgelopen}

  1. Ze zijn echt heel leuk, maar helaas krijg ik altijd een soort jeukende bloemkooloren van oorbellen dus ik sla even over…jammer want ze zijn superleuk!
    Maar de dame die ze wint is er echt superblij mee, dat weet ik 100 % zeker!