Categorieën: Winnen! / Tags:

Geschreven door Jessica

Winactie | Wat is dan liefde-pakket!

Ik ben pas net terug van vakantie in Noorwegen, en nu mag ik jullie alweer verwennen met iets leuks. Ik werd namelijk door Independent Films benaderd voor een leuke winactie, en wie ben ik om dan nee te zeggen, haha. Het gaat om een leuke nieuwe film van Nederlandse bodem, met in de hoofdrol Elise Schaap, namelijk: Wat is dan liefde.

Wat valt er te winnen?

Ik mag in totaal drie keer een pakket weggeven met daarin twee kaartjes voor de film Wat is dan liefde én een leuke badjas én slippers!

Over Wat is dan liefde

Wat is dan liefdeTitel: Wat is dan liefde
Regisseur: Anniëlle Webster
Cast: Maarten Heijmans, Elise Schaap, Teun Luijkx, Anneke Blok, Michiel Romeyn
Tagline: Geloof je in liefde, als scheiden je werk is?
Genre: Komedie
Kijkwijzer: 12+ (Discriminitatie, Grof taalgebruik)

In Wat Is Dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is niet meer van deze tijd en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het old boys network. Tot ze collega Gijs (Maarten Heijmans) ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. Daar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding. Dat verdient immers een stuk beter. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?

Vanaf 17 oktober 2019 in de bioscoop

Zo maak je kans

Vul onderstaand formulier in, beantwoord de vraag juist, en je doet automatisch mee!

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden dat je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Deze winactie loopt tot en met 16 oktober 2019 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld! Onvolledige adressen worden uitgesloten van deelname.

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil Independent Films hartelijk danken voor de prettige samenwerking.

Deze post is al 3208 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Winactie | Wat is dan liefde-pakket!