Categorieën: Accessoires / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Ik bestelde mijn eigen foto’s via BesteCanvas.nl

BesteCanvas.nl

Wanneer jij net als ik veel foto’s maakt dan zal je ongetwijfeld een harde schijf hebben met allemaal foto’s waar je niks mee doet. En dat is jammer! Jouw foto’s verdienen het om in the picture te staan. We wonen nu nog in een klein huurhuisje, maar wanneer we ooit eindelijk een koophuis hebben, dan zou ik het fantastisch vinden om mijn foto’s en herinneringen overal aan de muur te hebben hangen. En als het ons gegund is om kinderen te krijgen dan zou ik niets liever willen dan de gang en het trapgat ouderwets op te vullen met allerlei kinder- en familiefoto’s. Voor nu houd ik het bij slechts enkele foto’s. En de nieuwste twee daarvan heb ik besteld bij BesteCanvas.nl.

Eerst “even” een keuze maken

Het bestelproces is ontzettend makkelijk. Althans, nádat je hebt besloten op welk product je jouw foto wilt laten afdrukken. Er is namelijk een wereld aan keuzes. Je kunt gaan voor wanddecoratie, maar je kan ook tassen bedrukken, of kiezen voor één van de vele andere lifestyleproducten.

Ik ben gegaan voor een foto op aluminium en een tas. O ja, en je moet natuurlijk ook nog bepalen wélke foto je op deze producten wilt plaatsen. Ik ben gegaan voor de foto van een tulp die ik heb gemaakt in de Keukenhof, en voor onze lieve Fred.

Foto op aluminium

BesteCanvas - Foto op aluminium

Nadat je de foto hebt geüpload kijkt het systeem welk formaat hier het beste bij past en geeft deze als suggestie. Je kan desgewenst zelf alsnog een ander formaat kiezen en de foto nog inzoomen, uitzoomen of een beetje verplaatsen.

Bij een foto op aluminium heb je ook nog de keuze uit mat en glanzend, alsook of je er een ophangset bij wilt of niet. Voor de ophangset wordt (op het moment van schrijven, 6 juni 2022) een meerprijs van €15,- gerekend. Zoals je op de foto’s kunt zien heb ik voor glanzend gekozen, je ziet de omgeving erin weerspiegeld.

Foto op tas

BesteCanvas - Foto op tas

Ook heb ik dus een totebag met foto besteld. Deze zijn in één vast formaat te krijgen: 40×40. De achterkant van de tas is standaard wit. Je kunt voor €4,- extra (op het moment van schrijven, 6 juni 2022) een gekleurde achterkant kiezen of dat de foto tweezijdig is.

Bij de totebag zou ik graag nog enkele tips willen geven. Er wordt namelijk nog omgezoomd én er komen nog naden van witte draad aan de bovenkant. Zo zie je op de foto’s hieronder en hierboven dat er op het eindproduct nog best een stukje van de rand van de foto wordt afgesnoept. Houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van de foto. Onze lieve Fred heeft nu namelijk een naad door zijn oren lopen.

Tijd tot bezorging

De tijd om te bezorgen is langer dan ik gewend ben. Het duurde even voordat de producten geproduceerd waren en vervolgens aankwamen.

  • Foto op aluminium: er zat zes dagen tussen de dag van de bestelling en de de mail met het bericht dat het product klaar was voor verzending, en daarna nog drie dagen tot ontvangst.
  • Totebag: er zat drie dagen tussen de dag van de bestelling en de de mail met het bericht dat het product klaar was voor verzending, en daarna nog tien dagen tot ontvangst.

Het bijzondere is dus dat de totebag drie dagen eerder klaar was, maar veel later aankwam.

Het eindoordeel

BesteCanvas - Foto op aluminium
BesteCanvas - Foto op tas

Maar dan nu: wat vind ik van de producten? Vooral de foto op aluminium is een echte eyecatcher. De kwaliteit is uitmuntend. De kleuren spatten er vanaf en komen goed overeen met de foto die ik heb geüpload. Ik had de maten niet opgemeten van te voren, dus hij is iets groter uitgevallen dan ik voor ogen had, maar dat is geen probleem. Ik ben er helemaal weg van.

De totebag is ook van goede kwaliteit. Wel heb ik het idee dat de foto iets donkerder is uitgevallen bij de bedrukking. Daarnaast heb ik in dit artikel al wat tips meegegeven. Doordat er nog ingezoomd wordt moet je boven, onder, links en rechts rekening houden met extra “witruimte”. Anders wordt er, zoals in mijn geval, over de oren van Fred heen genaaid. De tas is echter stevig en heeft een mooi formaat. Wanneer je rekening houdt met de randen krijg je er een mooie tas voor terug.

Wat ik nog leuk had gevonden is als ik de keuze had gehad om zowel de voor- als achterkant van de totebag te ontwerpen. Nu is de achterkant namelijk automatisch gelijk aan de voorkant. Ik had graag aan de ene kant Fred en aan de andere kant George kunnen afdrukken. Ook was het fijn geweest als de draad afgestemd wordt op de foto; de witte naairand vind ik afdoen aan de opdruk.

Al met al ben ik tevreden en ben ik vooral helemaal verliefd op de foto op aluminium. Qua opties voor de tas is er nog verbetering mogelijk.

De bezorging had van mij sneller gemogen. Als je echter rekening houdt met de iets langere verzendtijd i.v.m. productie van het product, dan is dit overkomelijk.


Wil jij ook een foto afdrukken bij BesteCanvas.nl?

Whoop whoop, dat is leuk! Ik mag jullie namelijk een korting aanbieden van 10%! Met de code REVIEWSROSES kun je via deze speciale link 10% korting krijgen. Geldig t/m 31/08/2022 voor alle, reeds afgeprijsde producten. De korting wordt toegepast in de winkelwagen.

Win Win Win

En daar houdt het niet mee op: één gelukkige winnaar maakt ook nog kans op €50,- tegoed + gratis verzending voor BesteCanvas.nl! Wat je daarvoor moet doen? Vul onderstaand formulier compleet in en je maakt kans!

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden dat je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram

Deze winactie is gesloten.

Deze winactie loopt tot en met 23 juni 2022 23.59 uur. De ingevulde gegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs te leveren. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld! Onvolledige formulieren worden uitgesloten van deelname.

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Druk jij je foto’s wel eens af op producten?

Ik heb twee gratis producten ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie. Dit is niet van invloed op de inhoud van deze recensie.

Deze post is al 1206 keer gelezen


Geef een reactie