Categorieën: Activiteiten, Persoonlijk / Tags: , , , , , ,

Geschreven door Jessica

Kom naar de YA-avond in Heerenveen

Boekhandel Binnert Overdiep

September is dé maand waarin vele leuke events plaatsvinden, en deze keer ook in ons eigen Friesland! En alsof dat nog niet leuk genoeg was, hebben ze mij uitgenodigd als gast naast ontzettend veel andere fantastische namen. Hieronder vind je het persbericht van boekhandel Binnert Overdiep over deze fantastische YA-avond. Ben jij erbij?

— Begin persbericht —

Heerenveen, 1 september 2016 – Young Adult-avond bij Binnert Overdiep

De laatste jaren is het aanbod van boeken voor jongeren (Young Adults), enorm gegroeid. Reden om op vrijdag 23 september een feestje in onze boekhandel te organiseren met speeddates met verschillende schrijvers en bloggers en een workshop handlettering.

Maak kennis met de schrijfsters Iris Boter en Anna van Praag; zij komen vertellen over hun boeken. Ook de bloggers Jessica Dillema van Reviews and Roses en Myrthe Westra van Boekwonderaar komen je vertellen over bloggen en het recenseren van YA-boeken.

Een workshop handlettering door Karin Luttenberg van het boek “Handlettering doe je zo!” voor de eerste 25 aanmelders. Laat een button maken als leuk aandenken aan deze avond. BY-KEES uit Heerenveen zorgt voor iets lekkers!

Ook enthousiast? Deze spetterende avond is op vrijdag 23 september vanaf 19.30 uur (ontvangst vanaf 19 uur), voor iedereen tussen de 15 en de 21 jaar oud. De toegang is gratis maar aanmelden vooraf in de winkel of via info@binnertoverdiep.nl is dringend gewenst.

Edit: Margaretha van Andel heeft helaas af moeten zeggen.

— Einde persbericht —

Aaaah Karin Luttenberg! Ik ben echt gek op haar prachtige ontwerpen en hoop natuurlijk dat ze mijn exemplaar van Handlettering doe je zo! wil signeren. Ook leuk: Iris Boter die haar boeken bij Best of YA uit laat geven is aanwezig. Net als dat ik als promoteamlid ben gekoppeld aan Helen Vreeswijk, is mede promoteamlid Reza gekoppeld aan Iris Boter. Van de andere twee schrijfsters heb ik nog niks gelezen, maar ik ben er wel erg nieuwsgierig naar. En dat geldt ook voor medeblogger Myrthe, wiens blog ik heb ontdekt dankzij boekhandel Binnert Overdiep.

Meld je ook aan bij het Facebook Event.

Kom jij ook op 23 september?

Deze post is al 1560 keer gelezen


Geef een reactie