Categorieën: Blog Business, Persoonlijk / Tags:

Geschreven door Jessica

1 Oscar Speech om jullie te bedanken

5 jaar - Reviews & Roses

Het is de dag voor een – voor mij – enorme mijlpaal. Morgen blog ik al vijf jaar! Als je mij dit 5,5 jaar geleden had verteld had ik je nooit geloofd. Zelfs als je het mij 5 jaar geleden op deze dag had verteld zou ik je niet hebben geloofd.

Toen ik begon met bloggen had ik niet eens verwacht een maand vol te houden. Daar had ik toch niet genoeg inspiratie voor? Elke keer weer onderwerpen bedenken voor artikelen. Of genoeg films kijken en boeken lezen om de dagen op regelmatige basis te vullen. Gelukkig bleek de inspiratie onderweg gewoon te komen, en maakte ik een tweede maand vol, en een derde… En nu zijn het er ineens 60. 60 maanden vol artikelen en recensies! Wauw!

Ik ben met recht trots op mezelf dat ik zoiets groots heb weten op te zetten en heb weten te onderhouden. Het zit in mijn karakter dat ik erg verlegen en onzeker ben. Maar Reviews & Roses heeft mij in de loop der jaren uit mijn schulp laten kruipen. En dat heb ik niet alleen voor elkaar gekregen door met Reviews & Roses te starten. Anderen hebben mij daar bewust of onbewust in gesteund. Daarom wil ik jullie graag bedanken.

Cupcakes

Sponsors

Dankzij de uitnodiging van Uitgeverij Zomer & Keuning leerde ik de bloggers- en uitgeverijenwereld een beetje kennen. Al na anderhalve maand bloggen zagen ze potentie in mij en mocht ik bij een bloggersevent zijn. Dat zal ik nóóit vergeten.

Sindsdien heb ik véle uitgeverijen, alsook webshops, filmdistributeurs en meer leren kennen (als ik ze allemaal los moet opnoemen ben ik nog een maand bezig, haha, dus dat laat ik achterwege). Heb ik leuke samenwerkingen met hen mogen doen, en fantastische events mogen bijwonen. Zo mag ik volgende week bij de boekpresentatie van Plantastic zijn, zo leuk!

Velen geven mij altijd complimenten omdat ze het zo leuk vinden dat ik naar events kom, ondanks dat het zo ver weg is voor mij. En ja, dat klopt. Maar dat bedenk ik mij op dat moment niet eens. Want ik vind het, zelfs na 5 jaar, nog elke keer een eer om überhaupt een uitnodiging te krijgen.

Bedankt voor alles dat ik met jullie heb mogen beleven, en laten we de komende tijd weer lekker doorgaan met deze prachtige samenwerkingen.

Bloggers/Vrienden

Maar ik had mij nooit zo welkom gevoeld in de bloggerswereld, als andere bloggers mij niet zo vriendelijk hadden ontvangen. Binnen no-time was ik vele vrienden rijker. Ik reisde in mijn eentje naar een event, maar ontmoete elke keer wel nieuwe gezichten, die later bekenden of zelfs vrienden werden. Zo ga ik met Katja bijvoorbeeld elk jaar een weekend weg. Hoe leuk is het dat dit soort dingen zijn ontstaan? Ik ben op verjaardagen geweest, heb logeerpartijtjes gehad en feestjes gevierd met mensen die ik niet had gekend als ik Reviews & Roses niet was gestart, en zij allen niet zo vriendelijk waren geweest.

Dankjewel aan jullie allemaal!

Familie

Ook mijn familie moet ik niet vergeten. Mijn ouders die trots op mij zijn, mijn broertje en zijn vriend die het ook geweldig vinden dat ik blog. En natuurlijk mijn vriend, die het af en toe wel eens met wat minder aandacht moest doen omdat ik “nog even” een blogje wilde afmaken. Maar die ook supertrots op mij is en elk artikel leest dat ik schrijf.

Dankjewel aan jullie, jullie betekenen meer voor mij dan jullie kunnen beseffen.

En natuurlijk jullie

De lezers van Reviews & Roses! Zonder jullie zou dit slechts een stukje internet zijn waar ik mijn mening op kwak. Maar dankzij jullie krijgt het zoveel meer betekenis. Ik vind het ontzettend leuk om te zien dat jullie mijn mening delen (of juist niet) en dat ik jullie op de hoogte mag houden van leuke dingen die ik heb ontdekt of heb meegemaakt. Het is fantastisch om te zien hoe enorm jullie ook meeleven, zowel in zware als in leuke tijden.

Dankjewel!

Mocht ik nog mensen vergeten zijn, sorry! Dat was niet mijn bedoeling. Ik weet zeker dat enkele acteurs en actrices na hun Oscar speech ook wel eens denken: “Oh * piep *, ik ben die of die vergeten! Maar weet dat ik ook jullie bedoel wanneer ik zeg: Dankjewel! <3

Proost!

Deze post is al 901 keer gelezen


Geef een reactie

12 responses to “1 Oscar Speech om jullie te bedanken