Gastbloggers gezocht!

Gastbloggers gezocht

Gastbloggers gezocht? Ja! Ik wil Reviews & Roses naar het volgende level brengen en een heus Reviews & Roses reviewteam opzetten. Het is voor mij niet haalbaal om ál die boeken en ál die films te zien die zó leuk zijn, maar wat zou ik ze wel graag met jullie allemaal delen.

Ik ben dus op zoek naar meerdere gastbloggers voor het reviewteam. Het is de bedoeling dat je één keer per maand een recensie aanlevert over een boek, film, tv-serie of misschien wel een ander product of een verslag van een evenement. Vooraf overleggen we wat je gaat aanleveren, waarbij het idee voor die maand zowel van mij alsook van jou kan komen.

Waar die artikelen dan over moeten gaan? Dat gaat uiteraard in samenspraak met mij. Ik heb een duidelijk beeld bij wat Reviews & Roses is, en vind het belangrijk om dit uit te bouwen op een passende manier. Maar zoals jullie weten worden vele thema’s aangehaald op Reviews & Roses. Niet alleen Films, boeken en tv-series worden besproken, maar ook beautyproducten, activiteiten en evenementen, subscription boxen en zelfs reizen. Vooraf overleggen we wat je gaat aanleveren, waarbij het idee voor die maand zowel van mij als van jou kan komen.

Ik ben dus niet op zoek naar iets heel anders, bijvoorbeeld gastbloggers die horrorfilms willen recenseren, daarvoor zit je bij Reviews & Roses niet op de juiste plek. Ik zoek juist mensen die zich kunnen vinden in de genres die je al voorbij hebt zien komen op Reviews & Roses.

Wees Lucie - Astrid Boonstoppel

Hoe kom je in aanmerking / hoe meld je je aan?

 • Ten eerste: leeftijd is niet belangrijk. Het belangrijkste is dat je goed kunt schrijven en je Reviews & Roses ademt. Dit brengt mij bij het tweede punt:
 • Toon jouw schrijfkunsten door ten minste twee proefrecensies/artikelen aan te leveren die bij Reviews & Roses passen.
 • Voeg ook meerdere foto’s toe die jij bij artikelen zou plaatsen, en die passen bij de stijl die Reviews & Roses hanteert. Dit is licht en helder (zonder filters).
 • Vertel bij je aanmelding wat jij kan betekenen voor Reviews & Roses en wat jou onderscheid in het team gastbloggers. Hoe denk jij jouw artikelen te gaan invullen? Waar zouden jouw blogposts over gaan? Misschien denk je zelfs al lange termijn en heb je een idee voor een speciale rubriek. Hoe concreter jij een beeld kunt schetsen, des te beter weet ik of Reviews & Roses en jij een match zijn.
 • Geef ook even aan hoe vaak je denkt een artikel te kunnen aanleveren. Maandelijks of twee maandelijks? Eventueel mag het ook tweewekelijks of wekelijks, dit hangt af van het aantal geschikte aanmeldingen.
 • Tot slot voeg je enkele persoonlijke gegevens toe, zoals naam, leeftijd, woonplaats, contactgegevens, en andere dingen die je leuk vindt om te vermelden (bijvoorbeeld hobby’s). En vergeet niet te vermelden waarom je graag gastblogger wilt worden bij Reviews & Roses.
myposter

Wat kan ik jou bieden?

 • Een vaste plek waar jij jouw recensies en/of artikelen kunt delen met een groot publiek.
 • Reviews & Roses wordt regelmatig benaderd voor leuke samenwerkingen. Bijvoorbeeld voor het testen van een product, het lezen van een boek en zelfs voor theaterproducties. Helaas is het voor mij niet mogelijk om overal op in te gaan. Als vaste gastblogger zou ik je kunnen vragen of jíj interesse hebt dit op te pakken namens Reviews & Roses.
 • Je hoort dus bij een select – en dus best wel speciaal – clubje gastbloggers!

Indien je door de selectie heen komt, gelden de volgende voorwaarden:

 • Schrijven voor Reviews & Roses is op vrijwillige basis. Er is geen vergoeding beschikbaar.
 • Je bent voor onbepaalde tijd gastblogger. De samenwerking kan van beide kanten beëindigd worden. Indien je wilt stoppen vraag ik je dit wel ten minste twee weken van te voren aan te geven.
 • Indien je producten ontvangt via Reviews & Roses, mag je deze houden, en vanzelfsprekend nooit doorverkopen.
 • Onderwerpen voor blogposts en recensies worden altijd gekozen in samenspraak met Reviews & Roses.
 • Elke blogpost bestaat uit ten minste 300 woorden en maximaal 800 woorden (uitzonderingen daargelaten, in overleg mogelijk).
 • Elk artikel wordt ondersteund met plusminus drie zelfgemaakte foto’s die passen binnen de sfeer van Reviews & Roses.
 • Zoals de term al omschrijft, je bent een gastblogger. Hiermee maak je geen deel uit van de redactie van Reviews & Roses.
 • Artikelen en recensies die je schrijft voor Reviews & Roses mogen altijd alléén geplaatst worden op www.reviewsandroses.nl.
 • Recensies en artikelen worden nooit aangepast op inhoud, maar de redactie mag deze wel aanpassen op grammatica, zinsopbouw, etc.

Aanmelden kan tot en met 12 maart 2023 door te mailen naar jessica@reviewsandroses.nl

Word jij één van onze gastbloggers?

Deze post is al 836 keer gelezen

Ook interessant:

Geplaatst op 11 februari 2023 door Jessica

Categorieën: Blog Business / Tags:

Geef een antwoord