Categorieën: Boeken / Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geschreven door Jessica

Reading Challenge Update #2 | Gehaald!

Update Reading Challenge

Wauw, ik heb mijn reading challenge van 2014 voltooid! Eigenlijk behaalde ik hem anderhalve week geleden al, maar schrijf ik er nu pas een update over.

In 2014 las ik vijftien boeken, die gelijkstaan aan 5353 – leuk getal! – pagina’s. Ik ga proberen dit jaar nog in elk geval één boek uit te lezen, hopelijk twee. Beide recensie-exemplaren.

2014 Reading Challenge

2014 Reading Challenge
Jessica has
completed her goal of reading 15 books in 2014!
hide

Welke boeken las ik voor mijn Reading Challenge 2014?

De 100 – Kass Morgan
Divergent, Insurgent, Allegiant en Four – Veronica Roth
Zwart-wit – Gillian King
The Maze Runner – James Dashner
The Fault in Our Stars – John Green
The Spectacular Now – Tim Tharp
The Selection, The Elite, The One en The Prince & The Guard – Kiera Cass
Het Labyrint – Sigge Eklund
Ik wist het – Chantal van Gastel

Degenen die aanklikbaar zijn leiden naar mijn recensie erover.

Gesigneerde exemplaren Kiera Cass

Maar in je vorige update noemde je andere boeken?

Op 10 oktober stond ik op tien van de vijftien boeken in mijn reading challenge en noemde ik vijf boeken waarmee ik dacht de reading challenge te gaan eindigen. Van die vijf boeken heb ik uiteindelijk maar drie gelezen.

Onverwacht kreeg ik recensie-exemplaren aangeboden – en daar ben ik ontzettend dankbaar voor! – en heb ik die voorrang gegeven. Glazuur van Lisette Jonkman en The Best of Me van Nicholas Sparks zijn helaas gesneuveld voor deze reading challenge, maar schuif ik gewoon door naar volgend jaar. Want lezen wil ik ze sowieso!

Mijn reading challenge van 2015

Afgelopen jaar begon ik met een challenge van tien boeken en het jaar ervoor deed ik niet eens mee (maar las ik wel drie boeken)! Al snel stelde ik de challenge bij naar vijftien boeken, en dat heb ik gehaald. Volgend jaar wil ik mijzelf extra uitdagen en zal ik de challenge instellen op twintig boeken! Niet zoveel als menig andere (boeken)blogger – sommigen halen zelfs een challenge van 200 boeken, wauw! – maar wel aardig wat voor mij.

Welke boeken ga ik sowieso lezen in 2015?

Natuurlijk zijn er een aantal boeken die ik komend jaar perse wil lezen. Ik wil er wel meer dan twintig lezen, mijn TBR stapel is namelijk groter dan slechts twintig boeken, maar ik noem hier in elk geval tien boeken die ik echt, echt, écht moet lezen!

To read stapel

The Heir en The Queen &  The Favorite – Kiera Cass
Ja! Hier kijk ik reikhalzend naar uit! Ik ben dit jaar echt helemaal verliefd geworden op de boeken van Kiera Cass, dus ik kan niet wachten tot het volgende deel en de novella bundel uitkomen.

Laat me jou zijn – Petra Kruijt
Dit boek ontving ik van Zomer & Keuning tijdens de bloggersborrel/boekpresentatie en ik was al zó nieuwsgierig naar dit boek dankzij het voorproefje, maar heb er de tijd helaas nog niet voor gevonden. Deze staat dus hoog op de lijst om zo snel mogelijk te lezen in het nieuwe jaar.

Glazuur, Verkikkerd, Verslingerd en Schrijven, Kreng! – Lisette Jonkman
Nog nooit een boek gelezen van Lisette, maar wel alle boeken al gekocht. Als haar boeken ook maar iets van haar persoonlijkheid uitstralen gaan deze boeken geweldig zijn. Ik moet ze nodig lezen.

Sterrenhemel – Colleen Hoover
Ik wilde al tijden eens kijken wat dat New Adult genre inhoudt, maar ben er nog niet aan toegekomen. Gelukkig kreeg ik van uitgeverij Zomer & Keuning mijn eerste New Adult, dus die moet ik ook zeker proberen komend jaar.

Where Rainbows End – Cecelia Ahern
Bij anderen misschien beter bekend als Love, Rosie! De film is al in de bioscoop, maar ik moet en zal het boek eerst lezen. Hopelijk red ik dan nog net de film terwijl hij voor het laatst draait.

Man o man – Marcha de Groof
Marcha de Groof heb ik ontmoet tijdens de bloggersborrel en ze is zó leuk, dit boek moet dus wel leuk zijn! Gelukkig heb ik ook al veel goede dingen over het boek gehoord en kan ik niet wachten tot ik hem ook eindelijk kan lezen.

Ik heb nog wel een aantal boeken om tot twintig boeken te komen, maar ik wil ook ruimte overhouden voor eventuele recensie-exemplaren en voor het geval dat ik andere leuke boeken tegenkom. En wie weet, misschien ga ik komend jaar zelfs wel ver over mijn reading challenge heen!

Welk boek moet ik in 2015 echt gaan lezen van jullie?

Deze post is al 1831 keer gelezen


Geef een reactie

8 responses to “Reading Challenge Update #2 | Gehaald!

  1. Yay, gefeliciteerd! Ben benieuwd of je die van 2015 ook haalt. Ik snap inderdaad ook niet hoe mensen 200 boeken in een jaar kunnen lezen, haha, ik heb er nu iets van 63 en dat vind ik al veel!

    • Wauw, ja 63 is ook echt veel! Ik hoop dat ik volgend jaar ver over mijn reading challenge ga. Heb nog zoveel boeken die ik wil lezen haha, en de gedachte dat ik die over een jaar nog niet allemaal heb gelezen…