Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Pride and Prom

Celebrate Books - Pride and Prom

Yay! De Nederlandse Celebrate Books box van de maand mei is gisteren binnengekomen. De box heeft als thema Pride & Prom en ik was heel benieuwd welk boek en welke items we erin zouden kunnen vinden. Ik had geen idee welk boek ik kon verwachten, dus ik kon mij lekker laten verrassen.

De eigenzinnigheden van Leah Burke door Becky Albertalli

De eigenzinnigheden van Leah Burke

Celebrate Books – Wat leuk dat je de Pride & Prom Box van de maand mei hebt besteld. In deze box vind je maar liefst twee boeken! Alles draait om het boek De eigenzinnigheden van Leah Burke. Becky Albertalli is de auteur van dit boek, dat in Nederland wordt uitgegeven door Blossom Books. Je kent Leah wellicht als een van de hoofdpersonages uit het boek Love, Simon. De verfilming van dit boek draait binnenkort in de Nederlandse bioscopen. Wij hadden de mazzel deze film al in Londen te zien en hij is te gek. Absoluut een must-see!

Mijn mening – OH! Dit boek had ik niet verwacht in de box, maar nu ik het boek uit de box haal – netjes ingepakt in een leuk papiertje – vind ik het wel passend. Dit boek wilde ik nog kopen, dus superfijn dat deze in de box zit. Ik ben verrast, en enorm blij.

Het Zwarte Hart door Stephanie Garber

Het Zwarte Hart - Sleutelhanger

Celebrate Books – Het tweede boek in deze box is Het Zwarte Hart, geschreven door Stephanie Garber. Just1MoreChapter ontwierp de sleutelhanger bij dit boek.

Mijn mening – Van dit boek wisten we al dat deze in de box zou zitten. Geen idee waarom precies dit boek. Het enige dat ik kan bedenken is dat het tweede deel deze maand in het Engels uitkomt. Ik heb Het Zwarte Hart echter al in het Nederlands en twee edities in het Engels, dus ik heb hier niet zoveel aan. Het boek is ook al uit sinds eind 2016. Normaal gesproken vind het altijd wel gaaf als er twee boeken in een box zitten, maar in dit specifieke geval had ik liever wat extra goodies gehad. Voor diegenen die Het Zwarte Hart nog niet hebben gelezen: doen! Het is een fantastisch boek, lees ook gerust mijn recensie.

Gesigneerde kaart

Levana - The Lunar Chronicles - Signed

Celebrate Books – Een poosje terug was Marissa Meyer in het land. Speciaal voor Celebrate Books signeerde zij de kaart met een ontwerp van Koningin Levana (The Lunar Chronicles) door Aaliya Jaleel. In deze serie worden een paar prachtige bals gegeven, en Levana weet ze altijd goed te manipuleren.

Mijn mening – Ik vind het leuk dat er een artprint inclusief handtekening in zit. De artprint zelf vind ik ietsje minder geslaagd. Ik vind het artworp van Levana op de boekenlegger van Blossom Books persoonlijk beter gelukt. Maar dat is persoonlijk, denk ik.

Boekenlegger en button

Button en boekenlegger

Celebrate Books – De boekenlegger en button ontwierpen wij speciaal voor deze box. De illustratie op de boekenlegger is een ontwerp van Taratjah.

Mijn mening – Beide items vind ik erg leuk. Vooral de boekenlegger vind ik erg mooi doordat het is gedrukt met parelmoerglans. Het is wel jammer dat de spoilerkaart niet aangeeft wie de personages op de boekenlegger zijn. Ik vermoed misschien Simon en Leah, maar zeker weten doe ik het niet.

Potlood

Potlood Write Shit Down

Celebrate Books – Het potlood is een ontworpen door Nienke van Dreamkey Design. Wij zijn dol op haar collecties!

Mijn mening – Het ontwerp is leuk. Dit soort potloden hebben wel wat, met zo’n leuke tekst opdruk. En ze doen het ook wel goed op foto’s. Maar ik heb eerlijk gezegd nog veel potloden uit eerdere boxen, dus ik zie mijzelf deze nog niet snel gebruiken.

De boekenlegger is extra. Altijd goed.

Ketting

Hazels Pentakel

Celebrate Books – De Ketting in deze box hoort bij  het boek Hazels pentakel, het eerste boek in de nieuwe YA-serie Heksenspiegel van auteur Marte Jongbloed.

Mijn mening – Eerlijk gezegd dacht ik dat ik dit item miste in de box. Totdat ik meerderen sprak die het ook niet snapten. We hebben namelijk een papiertje met ter promotie de boekcover met daaraan een lint met een bedeltje eraan geknoopt. Dus er zit geen ketting bij, alleen een bedeltje. De omschrijving op de spoilerkaart klopt dus niet helemaal. Ik verwacht dat ik hier niks mee zal doen. Maar het is wel leuk om zo’n bedeltje te hebben; het doet mij namelijk denken aan Supernatural.

Kwartet

Kwartet

Celebrate Books – En natuurlijk ontbreekt ook het kwartet niet.

Mijn mening – Ah naast de Bad Boys, hebben we nu ook de Girl Power! Leuk artwork en leuke personages. Inmiddels hebben we al aardig wat kwartetten. Ik denk dat ik tijdens de zomervakantie wel even een potje kan gaan spelen.

Pride and Prom

Celebrate Books - Pride and Prom

Wat vind jij van de Pride and Prom box?

Deze post is al 1203 keer gelezen


Geef een reactie

4 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Pride and Prom

  1. Do

    Mooie foto’s weer. Ik vind de box wel leuk, alleen jammer dat er niet zo veel goodies geïnspireerd zijn op het boek! Volgens mij zijn de personages op de boekenlegger Thorne en Cress van The Lunar Chronicles (maar ik weet het niet zeker)!

  2. Ik heb deze box ook, vond de goodies beetje tegenvallen, maar beide boeken had ik nog niet. Dat scheelt dan weer. Wat vind je van de sleutelhanger van het boek? Ben benieuwd naar je mening daarover!
    Volgens mij staan op de boekenlegger Cress en Thorne van de Lunar Chronicles.

    • oh ben ik helemeaal vergeten iets te zeggen over de sleutelhanger? Oeps! Ik ben echt megafan van het verhaal, dus die vind ik wel erg leuk om te hebben. 😀