Categorieën: Films, Tv-series / Tags:

Geschreven door Jessica

Nieuw op Netflix #2

Nieuw op Netflix

Regelmatig wil ik updates plaatsen met leuke films en series die zijn toegevoegd aan Netflix. Ik heb helaas de tijd niet om overal een apart artikel over te schrijven, dus hier kan ik direct meerdere vliegen in één klap aanraden. Eén keer in de zoveel tijd zal ik een nieuwe blogpost plaatsen in deze rubriek met daarin een aantal series en films welke ik jullie écht moet aanraden en de afgelopen periode zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Let’s go!

Nieuwe seizoenen van (nieuwe) tv-series

Nieuwe series op Netflix

Van diverse populaire tv-series is het nieuwste seizoen toegevoegd, maar er zijn ook series toegevoegd waarvan nu in één keer het gehele aanbod is toegevoegd. Zo zijn bijvoorbeeld in één keer alle drie seizoenen van The 100 toegevoegd. Ikzelf was nog bezig in seizoen 3 en kan het nu mooi via Netflix verder kijken.

Ook zijn nieuwe seizoenen toegevoegd van The Vampire Diaries (6 seizoenen), The Originals (3 seizoenen) en Pretty Little Liars (7 seizoenen). Ook is van de nieuwe serie Paranoid in één keer het gehele eerste seizoen toegevoegd, een serie waarvan ik nog twijfel of ik eraan zal beginnen. Ook Shooter, de serie waarvan de première de gehele tijd uitgesteld werd door diverse echte shootings beleefde zijn première nu op Netflix. Er zal wekelijks een nieuwe aflevering worden toegevoegd.

Ook zijn zes seizoenen van The Good Wife toegevoegd. Een serie waar ik, door de vele referenties in andere series, nog steeds nieuwsgierig naar ben.

Terug van weggeweest

August Rush

Inmiddels alweer wat maanden geleden las ik dat August Rush van Netflix zou verdwijnen, terwijl ik deze film op mijn Blindspot lijst van 2016 had staan. Snel keek ik hem en recenseerde hem op Reviews & Roses. Jullie bleken nieuwsgierig naar de film en baalden dat hij niet meer op Netflix te zien was. Nou, voor jullie is er goed nieuws, want sinds november 2016 kun je de film weer bekijken via Netflix! Nadat ik dit artikel schreef is ook Big Hero 6 weer te zien op Netflix.

Fout, maar leuk

Vampires Suck - Bad Santa

Sommige films zijn heel fout, maar o, zo leuk. Zo kun je sinds november genieten van Vampires Suck met Matt Lanter (90210) in de hoofdrol waarbij hij Edward uit Twilight een hak zet. En niet alleen Edward, er worden zoveel meer films op de hak genomen. Zo, zo, fout, maar stiekem best grappig.

Ook fout, maar eigenlijk best een goede film: Bad Santa! Leuk voor fans van Lauren Graham die hier ook een rolletje in speelt.

Nog meer dansfilms

dansfilms

Dacht je dat het na oktober afgelopen was met de toevoegingen van dansfilms? Wrong! Dirty Dancing 2: Havana Nights kun je nu ook op Netflix vinden, alsook de film Streedance.

Oude klassiekers

Klassiekers op Netflix

Er zijn de laatste tijd ook wat golden oldies toegevoegd. Zo vind je sinds november de fantastische klassieker Good Will Hunting op Netflix, alsook de sterke film La Vita è Bella. Een andere soort golden oldies vind je in het klassieke lelijke eendje wordt zwaan verhaal in She’s All That met Freddy Prinz Jr. en geschiedenis meets 21th century in Kate & Leopold met Hugh Jackman en Meg Ryan, en ook Liev Schreiber zie je voorbij komen.

Wilde ik nog zien

Zootropolis

Leuk is dat er ook vrij nieuwe films worden toegevoegd. Zo wilde ik begin dit jaar graag Zootropolis kijken in de bioscoop, maar is het er niet van gekomen. Inmiddels kun je hem bekijken via Netflix, ideaal.

Gilmore Girls: A Year in the Life

Gilmore Girls A Year in the Life

En last but not least: Gilmore Girls: A Year in the Life staat nu online! Ik heb de eerste twee afleveringen al gezien en binnenkort kun je een spoilervrije recensie verwachten!

Zit er iets tussen dat jij snel gaat Netflixen?

Deze post is al 1566 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “Nieuw op Netflix #2