Categorieën: Persoonlijk / Tags:

Geschreven door Jessica

Kijkje in mijn leven #32 | Spannende ontwikkelingen

Een kijkje in mijn leven

Augustus was een maand waarin we nog een deel van onze vakantie vierden, waarna ik op het werk weer hard aan de slag moest. Normaal gesproken zijn juli en augustus de maanden waarin ik weer even op adem kan komen, maar door Corona gaat de drukte keihard door. Maar augustus heeft ook enkele spannende dingen gebracht. Welke? Dat en meer lees je vandaag in het kijkje in mijn leven.

Duitsland

Vakantie Duitsland

Op 4 augustus vertrokken we richting Duitsland waar we vier nachtjes zouden verblijven in een hotel in het gebied Eifel. Het was een rustig gebied, en echt Corona-proof. Het werd die week megaheet, dus we hebben eerlijk gezegd niet veel uitgevoerd. Maar eerlijk gezegd vonden we dat ook wel oké. We hebben lekker genoten in de schaduw, veel spelletjes gespeeld, lekker gegeten en minigolf gespeeld haha.

Boefjes

Fred en George

We waren slechts vier nachtjes weg, maar het is altijd weer fijn om terug te komen. Want het herzien van onze lieve boefjes is héérlijk! Ze zijn zo ontzettend lief, en lekker gek en knuffelbaar. Ze zijn de beste manier om vrolijk te worden.

Heet Heet Heet

Zwembad

Man man man wat was het warm! Gelukkig viel die extreem warme week nog in onze vakantie. Het was net alsof we op zomervakantie waren in onze achtertuin met zwembad en luchtbedje en al. Héérlijk!

In het duister

Kaarsen

In augustus was er tot twee keer toe een stroomstoring in de avond. Tot twee keer toe zaten we in het donker. Gelukkig hadden we kaarsen in huis! Qua warmte hadden we dit absoluut niet nodig, maar gezellig was het wel.

Crea Bertha

Crea Bertha bij de KvK

Mijn moeder heeft zich ingeschreven bij de KvK met haar bedrijf en gaat sindsdien als echte business woman door het leven. In augustus en ook daarna ben ik superdruk bezig geweest met het maken van haar website, welke op 1 oktober 2020 live zal gaan. Zo leuk! Ook mocht ik mee naar de KvK en dit heugelijke moment liet ik natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Dus nam ik lekkere broodjes mee en een prachtige bos bloemen. Heel veel succes mem! <3

Personal Trainer

Augustus was niet alleen een grote maand voor mijn moeder, maar ook voor mij. Ik hakte namelijk een knoop door en nam een personal trainer in de arm. Afvallen lukt mij niet alleen, en ik heb iemand nodig die mij motiveert tijdens het sporten. Insert: Robin van Dream Aesthetics. In augustus had ik een proefles, en per september sport ik wekelijks één uur onder begeleiding van mijn personal trainer. Het bevalt supergoed, en ik ben echt trots op mijzelf dat ik deze stap heb genomen. Nee, het is niet goedkoop, maar ik voel mij er wel enorm goed bij. Het is de juiste keuze geweest.

Game Night

Spelletjesavond

Augustus was ook de maand waarin ik eindelijk weer eens met vrienden afsprak. Ik ging met vriendinnen een drankje doen, en we hebben twee keer een spelletjesavond gehad in groepjes van vier personen. Het was supergezellig en zeker voor herhaling vatbaar. Ook speelden we twee – voor ons – nieuwe spellen: Dominion en Duizend bommen en granaten. Beiden compleet anders, maar echt superleuk.

Schilderij van waterverf

Penxi portret van Fred en George

Ik heb onze boefjes vast laten leggen in een waterverf schilderij. Ik had een prachtig portet in mijn feed gezien van de kat van een leesclubvriendin, waarna ik de artiest (@penxi_) directben gaan volgen. Toen ze met een kortingsactie kwam, ben ik daar snel op ingegaan.

Elke dag kreeg ik updates over de voortgang, en kreeg ik een scan van het eindresultaat toegestuurd. Later die week kwam echter het origineel binnen (supermooi en goed verpakt), en die was zelfs nóg mooier! Ze heeft trouwens twee aparte foto’s van onze boefjes gecombineerd in één schilderij. Prachtig! Het eindresultaat vind je op mijn Instagrampagina.

Sterren
Gelezen en Gekeken

Elke maand benoem ik welke films, series en boeken er voor mij uitsprongen.

Films

Work it

Augustus was een maand waarin het óf heel warm was óf ik het erg druk had. En beide hielp niet met betrekking tot het kijken van films. Zo keek ik uiteindelijk slechts één film, namelijk: Work it. Geen fantastische film, maar leuk genoeg om 3,5 sterren te geven.

Series

The Umbrella Academy still

Augustus was wel weer een fantastische maand voor tv-series. Zo was het nieuwe seizoen van The Umbrella Academy verschenen op 31 juli, en hebben wij deze in augustus lekker gekeken. Wat een heerlijke serie is dat toch ook! Ik begon ook aan The Baby-Sitters Club, welke verrassend leuk was om te kijken. Maar ik keek ook alle seizoenen van The Rain in augustus. Dat kan te maken hebben gehad met het feit dat ik zat te wachten op regen die niet kwam, haha. Tot slot heeft mijn broertje sinds kort Videoland, en mag ik daarop ook inloggen. Daardoor heb ik allerlei gemiste afleveringen van Ik weet er alles van in kunnen halen. Heerlijke show.

Boeken

Hij die blijft - Roni Loren

Ik las niet zoveel als in juli, maar wel bijna één boek per week, dus ik ben tevreden. Ik las deel twee in de Long Acre-serie (Hij die blijft), Zoen me tot ik zwicht en Het mes van de sluipmoordenaar. Recensies hiervan volgen binnenkort nog.

Sterren
Top 5 best gelezen blogposts
  1. WithLove | De streamingsdienst voor romantici
  2. Mijn verhaal | Operatie aan een haarnestcyste
  3. Waarom The Umbrella mijn nieuwste verslaving is
  4. DIY | Ontwerp je eigen Escape Room
  5. Shampoo Bars | Wat zijn het en hoe bevalt het?

Hoe gaat het met jullie?

Deze post is al 2383 keer gelezen


Geef een reactie

One response to “Kijkje in mijn leven #32 | Spannende ontwikkelingen