Categorieën: Films / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

WithLove | De streamingsdienst voor romantici (+ winactie)

WithLove

Vorig jaar had ik het al in een persbericht voorbij zien komen: WithLove, een streamingsdienst met alleen maar romantische films. Voor deze romanticus, was dit een idee dat meteen aansprak. Dit jaar bieden ze daarnaast ook heel veel kerstfilms aan onder de titel XMAS WithLove. Sinds 19 november voegden ze wekelijks vijf kerstfilms aan het aanbod toe, en per 1 december komt er zelfs elke dag een nieuwe kerstfilm bij. Dit levert uiteindelijk een totaal van ruim 70 romantische kerstfilms op!

Wat is WithLove?

WithLoveWithLove is een streamingsdienst zoals we ook Netflix kennen, maar dan puur en alleen met romantische films. In de kerstperiode vind je ook enorm veel (Hallmark) kerstfilms op WithLove.

Er zijn drie abonnement varianten:

Maandabonnement: betaal €5,95 per maand
Halfjaarabonnement: betaal €29,95 per zes maanden (ongeveer 50 cent korting per maand)
Jaarabonnement: betaal €59,95 per jaar  (ongeveer 50 cent korting per maand)

De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar, en je kunt op twee schermen tegelijk kijken. Er is echter geen mogelijkheid tot profielen zoals we kennen bij Netflix. Dit is jammer, maar in mijn ogen geen ramp.

Je kunt starten met een proefabonnement van twee weken. Dit proefabonnement is gratis (je betaalt wel 2 cent verificatiekosten), en kun je binnen deze twee weken stopzetten als je niet verder wilt met WithLove. Zeg je het niet op, dan start je gekozen betaalde abonnement automatisch. Een proefperiode vind ik zelf ook altijd fijn om even te kijken of het iets voor mij is. Zo heb ik ook het proefabonnement van Disney+ uitgeprobeerd (en niet verlengd).

Meld je je aan via deze link, en kies je in het dropdown menu voor Reviews & Roses, dan krijg je in plaats van een proefabonnement van twee weken, een gratis maandabonnement t.w.v. €5,95!

XMAS With Love abonnementen

Op tv aansluiten

Op de één of andere manier was ik ervan overtuigd dat er een WithLove app was voor de Samsung Smart TV, maar dat bleek ik mis te hebben. Na veel gezoek bleek deze er namelijk (nog) niet te zijn. Dat vind ik erg jammer, want ik kijk mijn films natuurlijk het liefst op tv; niet via mijn laptop, tablet of telefoon. Omdat we een Smart TV hebben, hebben we geen Chrome Cast om het op die manier op de tv te streamen. De oplossing voor nu is om mijn laptop met een HDMI kabel aan te sluiten op de tv en zo alsnog de films op onze tv te kijken. Hopelijk volgt er alsnog snel een app voor de Samsung Smart TV.

Welke films kunnen we op WithLove vinden?

Christmas CottageDe echte kaskrakers die ook in de bioscopen te zien zijn geweest ben ik (nog) niet tegengekomen op WithLove. Dit is natuurlijk jammer, want romantici willen ook die films zien. Echter is er genoeg voor romantici te vinden op WithLove. Zo ben ik bijvoorbeeld gék op Hallmark kerstfilms en romantische tv-films.

Toen ik mijn eerste kersfilm via WithLove wilde gaan kijken startte ik A Bramble House Christmas. Maar die bleek ik dus al te hebben gezien, haha! Het is een film waar ik van heb genoten; echt een heerlijke Hallmark kerstfilm. Deze film heb ik dus stopgezet en heb toen The Christmas Cottage ervoor gezet. Wederom een heerlijke Hallmark kerstfilm, waarvan binnenkort nog een recensie volgt. Soms kan Hallmark iets té zoet zijn; The Christmas Cottage is echter precies goed.

Enkele niet-kerst films die op mijn lijst staan om binnenkort te gaan kijken zijn: The Wedding Do Over, For the Love of George, The Joneses Unplugged en Do I Say I Do (al is het maar omdat ik zag dat Ryan Kelly (Parish in Teen Wolf) erin speelt.

Dat is het leuke van dit soort zogenaamde tv-films (films die niet in de bioscoop draaien); er spelen vaak acteurs in die ik al ken uit tv-series. Over series gesproken, daarvan vind je er ook enkele op WithLove!

Ik zal in december nog vele kerstfilms kijken via WithLove, en de rest van het jaar vooral natuurlijk de romantische niet-kerst films.

XMAS With Love

Handige features

WithLove komt ook met enkele handige features. Zo vond ik de ondertiteling best klein op onze grote tv, maar gelukkig kun je deze aanpassen in grootte door op het tandwieltje te klikken. Niet alleen de grootte trouwens, de complete opmaak van de ondertiteling kan je aanpassen

Je kunt ook nog zoeken op genre, al vallen de meeste romantische films natuurlijk allemaal onder de genres romantisch, komedie, feelgood en drama. Handig is wel het genre kerst, als je een overzicht wilt van alle kerstfilms.

Tot slot kun je ook een lijst maken met films die je nog wilt zien door ze als Favoriet te markeren.

Banner Xmas

Winactie

Heb je het tot onderaan dit artikel gered, dan heb je ongetwijfeld interesse in deze romantische streamingsdienst.

Dan vinden jullie het vast leuk om te horen dat ik iedereen een gratis maandabonnement mag aanbieden ter waarde van €5,95. Dat betekent dat je deze hele decembermaand zoveel (Hallmark) kerstfilms kan zien als je wil!

Daarnaast mag ik in samenwerking met WithLove een jaarbonnement ter waarde van €59,95 weggeven onder iedereen die het gratis maandabonnement heeft geactiveerd vóór 16 december 2019. Wie weet krijg je dus nog een leuk vervroegd kerstcadeautje!

Om het gratis maandabonnement te beginnen, en kans te maken op het gratis jaarabonnement, ga je naar deze speciale actiepagina van WithLove, en selecteer je in het dropdown menu Reviews & Roses.

De winnaar wordt door WithLove willekeurig gekozen en aan mij doorgegeven. De winnaar krijgt hierover van mij bericht ná 15 december 2019.

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden dat je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram

Was jij al bekend met WithLove?

Ik heb een gratis jaarabonnement en geldbedrag ontvangen van WithLove in ruil voor een eerlijke recensie van hun streamingsdienst. Dit is niet van invloed op mijn mening over de streamingsdienst of de inhoud van mijn recensie. Lees mijn disclaimer.

Deze post is al 14465 keer gelezen


Geef een reactie

3 responses to “WithLove | De streamingsdienst voor romantici (+ winactie)

  1. Myra Louwes

    Ik heb me vandaag aangemeld maar zag nergens dat ik 1 maand gratis mag kijken. Moest al betalen voordat ik een film kon kijken ik heb dit dan ook gedaan.