Categorieën: Persoonlijk / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Mijn Maand | December

Mijn Maand December

En dan is het jaar alweer voorbij; wat is het snel gegaan! Vandaag is alweer de eerste dag van 2015, maar laten we nog even terugkijken naar december. Want daar heb ik ook nog veel in beleefd. Kijk je mee?

Ik wist het - Chantal van Gastel

In december las ik Ik wist het van Chantal van Gastel en ik ben een avond veel te laat gaan slapen omdat ik het boek niet weg kon leggen, zó goed is het boek! Voor het eerst in mijn (blog)leven deed ik mee aan een blogtournee. Diverse bloggers lazen Ik wist het en schreven er een recensie of artikel over en dit werd gepromoot door The House of Books. Benieuwd naar alle recensies? Klik hier.

 

Sinterklaas

In principe vieren we geen sinterklaas meer, maar toen we op 5 december gezellig The Voice keken bij mijn ouders kregen we toch nog twee cadeautjes. Jammie, hazelnoot chocolade is echt mijn favoriet!

 

Kerstboom

Het was het eerste jaar dat ik samenwoon met mijn vriend en daarvoor woonden we beide nog bij onze ouders. Dit jaar hebben we dus voor het eerst een eigen kerstboom, zo leuk!

 

Sinterklaas op werk

Ik vierde sinterklaas op mijn nieuwe werk en ontving een heel leuk gedichtje met bijbehorende leuke cadeautjes. De gever had stiekem ook gespiekt op mijn blog en weet dus al goed wat ik leuk vind. Van de boekenbon kocht ik later Het Rosie Project en onder het genot van kaarslicht en een glas koude cola kon ik lekker lezen.

 

Onderzetters Webprint My Simply Special

Via My Simply Special won ik shoptegoed voor onderzetters die ik zelf kon ontwerpen en bestellen bij Webprint. Ze zijn supermooi geworden en zijn echt van hele goede kwaliteit. Erg leuk om dit te kunnen proberen dankzij het shoptegoed. Bedankt Margot!

 

Kerstpakket Kraamzorg Het Groene Kruis

Ook kreeg ik een kerstpakket! Nee, wacht, ik kreeg er zelfs twee! Van mijn werk kreeg ik 20 muntjes die ik op de kerstmarkt kon besteden om zo zelfs mijn kerstpakket samen te stellen. Hoewel het idee erg leuk is, ben ikzelf toch meer een voorstander van het ontvangen van een pakket dat vooraf al gevuld is. Ik vind het feit dat je een doos krijgt en kunt ontdekken wat je hebt gekregen echt bijdragen bij het kerstpakket gevoel. Wel ben ik mega blij met Voor Jou van Jojo Moyes, want die stond nog op mijn verlanglijstje!

 

Kerstpakket Randstad

Dit mocht ik vervolgens alsnog ervaren bij het kerstpakket dat ik onverwachts nog ontving van Randstad. Ik had een mail ontvangen dat ik een kerstpakket mocht komen ophalen en verward mailde ik terug met de vraag of deze mail wel voor mij bestemd was. Ik was namelijk al niet meer ingeschreven bij Randstad doordat ik werk had gevonden. Het leuke was dat ik vervolgens te horen kreeg dat ze vonden dat ik nog wel een kerstpakket verdiende omdat ik zoveel voor ze heb betekend dit jaar. Ik heb een half jaar – en nog drie maanden ervoor in 2013 – via Randstad gewerkt en bij het bedrijf een goede indruk achtergelaten. En nu zitten er weer drie andere uitzendkrachten bij dat leuke bedrijf! 🙂

 

You're Not You boek

Ook deze maand ben ik weer in de prijzen gevallen, want ik won bij Chicklit.nl het mooie boek Jij bent mij (You’re Not You) van Michelle Wildgen. Laatst heb ik de film al bekeken en die was erg bijzonder; ik schreef er een recensie over.

 

EyeFi WiFi

En bij Lois Lorinde won ik de EyeFi Wifi SD Card!

 

De dochter van de Parfumeur - Christina Caboni

Van Xander Uitgevers ontving ik een recensie-exemplaar van De Dochter van de Parfumeur van Christina Caboni. Dit boek zal ik binnenkort lezen en recenseren.

 

Coca-Cola Life pakket

Coca-Cola nam contact op via mijn privé twitter omdat ze mij een pakketje wilden sturen, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Ik ontving dit ontzettend leuke pakketje met vier cola varianten. De Regular, Light, Zero en natuurlijk de allernieuwste variant Life, die vanaf januari verkrijgbaar is in heel Nederland. Ik heb Coca-Cola Life als cola gek natuurlijk allang getest, lees mijn bevindingen van Coca-Cola Life hier.

 

Ladies Night Gooische Vrouwen en The Hobbit

Ook ben ik deze maand twee keer naar de bioscoop geweest. Met mijn moeder bezocht ik de drukke ladiesnight van Gooische Vrouwen, en later die maand gingen we met een vriendengroep naar The Hobbit: The Battle of the Five Armies.

 

Storm Publishers

Ik ontving bericht van het Best of YA promoteam dat ik helaas niet was geselecteerd, maar… een week later ontving ik bericht van Storm Publishers en daar ben ik wel geselecteerd voor het promotieteam! Ik mag mij dit jaar dus officieel een Storm Chaser noemen!

 

Vamp in Love Zomer & Keuning Marijke van den Elsen

Op 24 december mocht ik via de post alvast een leuk cadeautje ontvangen, want ik ontving dit leuke recensie-exemplaar van uitgeverij Zomer & Keuning, inclusief een heel lief kaartje van Dagmar!

 

Kerstkaart Jolien Daisy's on Bookshelves

En dat niet alleen, ik ontving ook een superleuke kerstkaart van Jolien van Daisies on Bookshelves. Een tijd geleden had ze een oproep geplaatst waarbij ze vroeg wie het leuk zouden vinden een kerstkaart van haar te ontvangen als dank voor het volgen voor haar blog en ik gaf mij op. By far, is dit de leukste beschreven kerstkaart die we dit jaar hebben ontvangen.

Jess en pizza

Kerstcadeautjes

En toen was het alweer kerst! Op kerstavond aten mijn vriend en ik met mijn broertje bij mijn ouders en we hadden een hele gezellige avond. Dit was de eerste kerst waarbij zowel ik als mijn broertje niet meer thuis wonen, maar het was weer als vanouds gezellig. Dit jaar trokken we voor het eerst lootjes. Mijn broertje was erg blij met de cadeautjes die ik voor hem had gekocht, en ik was op mijn beurt weer erg blij met de cadeautjes die ik van mijn vader had gekregen. Ik kreeg namelijk spullen om cadeautjes leuk mee in te pakken en het boek The Giver (die ik erg graag wilde hebben na het zien van de film)! Mijn moeder kocht voor ons allemaal ook nog extra cadeautjes; ik kreeg een broodrooster (ja, die stond ook op mijn lijstje), mijn vriend een grote fruitschaal, en we kregen een bol.com cadeaubon. Rara, wat ga ik daarvan kopen? Hint: boeken, boeken, boeken! Aaaah, boeken!

 

Moppie

De kat van de buren kwam die avond ook nog even op bezoek en vond de doos van De Kolonisten van Catan wel erg lekker liggen. Later op de avond speelden we ook nog Expeditie Robinson.

 

Met moppie-1Fer, Jess, Stef-1

En we maakten hele leuke foto’s!

 

Expeditie Robinson

Eerste kerstdag gingen we op bezoek bij mijn schoonouders. Ook daar speelden we Expeditie Robinson en ik won! Ik heb de laatste tijd niet zoveel geluk meer bij bordspelletjes, dus ik vond het erg leuk weer eens te winnen, haha. Later op de avond keken we de film This is Where I Leave You. Tweede kerstdag vierden we kerst bij mijn oom en tante met geheel mijn moeders kant van de familie.

 

Your Daily Intake

Ook kreeg ik een mailtje van Your Daily Intake, dat onze kerstboom in haar artikel was opgenomen. Ze had een oproep geplaatst waarbij je je kerstboom in kon sturen en daaruit zou ze een aantal bomen kiezen voor een blogpost over kerstbomen. Het is een erg leuk artikel geworden!

 

Foto ontbreekt.

Op 29 december vierden we nogmaals kerst. Weer bij mijn schoonouders, maar nu ook met mijn zwager en zijn vriendin erbij. Ook hier hadden we lootjes getrokken en ik kreeg een potje nagellak een doosje zelfmaak popcorn en het boek Voor Jou van Jojo Moyes. Maar die had ik dus al dus mijn kerstpakket gehad! Mijn zwager gaat hem daarom nog even voor mij omruilen voor een ander boek.

 

Bloodlines Richelle Mead

Ik deed mee met de Boeken Adventskalender van Emmy van Zon en Maan, en ontving op 24 en 27 december twee hele leuke boeken! Ik kreeg van Sabina Sonius Bloodlines en The Golden Lily van Richelle Mead. Dankjewel Sabina, ik ben er heel blij mee!

 

Happy New Year!

Op 31 december vierden we natuurlijk Oud & Nieuw, en ik ben nu ongetwijfeld nog even lekker aan het uitslapen!

Ik wens jullie een gezond & gelukkig 2015!

 

Deze post is al 2145 keer gelezen


Geef een reactie

3 responses to “Mijn Maand | December

  1. Leuk hé dat kerstkaartje van Jolien. Ik kreeg er zelf ook één maar dan met een fragment uit Harry Potter. Tja, dat ik een HP-fan ben is ondertussen waarschijnlijk iedereen duidelijk geworden. 🙂