Categorieën: Tv-series / Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geschreven door Jessica

Recensie | Teen Wolf – Seizoen 2

Teen Wolf - Seizoen 2

Teen Wolf - Seizoen 2Titel: Teen Wolf
Première
: 3 juni 2012 (VS)
Zender: MTV
Genre: Actie | Komedie | Drama | Fantasy | Horror | Romantiek | Thriller
Hoofdpersoon: Tyler PoseyCrystal Reed, Dylan O’Brien, Tyler Hoechlin, Holland Roden, Colton Haynes
Bijpersonages: JR Bourne, Linden Ashby, Melissa Ponzio, Daniel SharmanSeth Gilliam, Ian Bohen, Gage Golightly
Speelduur per aflevering: 41 minuten
Tagline: Trust the instinct.
Kijkwijzer: 16+ ( Angst)

SterrenSterrenSterrenSterrenHalve sterren

Teen Wolf is een Amerikaanse drama-/fantasieserie van de zender MTV. De serie ging in première op 5 juni 2011.

Teen Wolf gaat over de jonge Scott McCall. Als hij wordt gebeten door een weerwolf, verandert hij er zelf in een. Nu mag je in de puberteit wat extra haargroei verwachten, maar bij Scott loopt het de spuigaten uit. En alsof volwassen worden nog niet erg genoeg is, wordt hij nu ineens op de hielen gezeten door weerwolfjagers. Het drama wordt helemaal compleet als een van de weerwolfjagers de vader van zijn nieuwe vriendinnetje blijkt te zijn, want romantiek mag natuurlijk niet ontbreken.

Recensie

Maandag 13 augustus is de laatste aflevering van Teen Wolf seizoen twee uitgezonden in Amerika. En als seizoen één je aansprak dan zal je nog gelukkiger worden door het kijken van seizoen twee, welke veruit het beste van de twee seizoenen is. Naar seizoen één heb ik persoonlijk met plezier gekeken, ondanks dat de special effects erg lachwekkend konden zijn. De special effects zijn niet beter geworden, maar het tweede seizoen is wel dubbel zo goed als seizoen één.

In dit seizoen kun je veel spektakel verwachten als het aankomt op de relatie van Scott (Tyler Posey) en Allison (Crystal Reed). In ruil voor het leven van Scott heeft Allison beloofd dat zij hem niet meer zal zien. Maar ook de komst van haar opa zal een behoorlijke druk op hun relatie gaan leggen. Het zal verre van alleen maar romantiek zijn en daar was ik erg blij mee. Ik ben blij dat dit seizoen niet alleen is gaan draaien om hun relatie. In tegendeel zelfs. Lydia (Holland Roden), welke vermist raakt in de eerste aflevering, zal een grotere rol gaan spelen en speelt zelfs een cruciale rol in het midden en het einde van het seizoen. Maar wat heeft dit allemaal met de beet van Peter Hale (Ian Bohen) te maken? Een erg vage, maar zeer spannende verhaallijn.

Meer?

Deze recensie heb ik geschreven voor MijnSerie.nl. Je leest de gehele recensie hier.

Koop bij bol.com RR

Deze post is al 2232 keer gelezen


Geef een reactie