Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: , , , ,

Geschreven door Jessica

Celebrate Books Unboxing | Fandom

Celebrate Books - April - Fandom

De allereerste boekenbox uit Nederland is hier! Het is een initiatief van Sandra, die ik heb leren kennen toen ze nog voor Best of YA werkte en hoewel ze daar niet meer werkt omdat ze een eigen bedrijf is begonnen, begeleidt ze nog wel het promoteam en hebben we nog regelmatig contact. Ik vind het fantastisch dat Sandra Celebrate Books is begonnen, en kijk nu al uit naar de volgende boxen!

Over Celebrate Books

Celebrate Books - April

Celebrate Books – “In mijn dagelijks werk als marketeer spreek ik regelmatig met andere book nerds. Meerdere keren kwam de vraag wanneer de in Amerika en Engeland populaire boekbox in Nederland en Vlaanderen uitgegeven zou worden.

“OMG! Mijn boekenhart ging hier direct sneller van kloppen. Dat pakket moest ook voor Nederlandse en Vlaamse fans verkrijgbaar zijn. Woehoe, vanaf april 2016 is dat mogelijk!

“Met de box van Celebrate Books ontvang je een feestje op de deurmat. Iedere box heeft een ander thema en bevat een nieuw Nederlandstalig boek plus drie tot vijf boekgerelateerde cadeautjes. Waar wacht je nog op?”

Carry On – Rainbow Rowell

Celebrate Books - Carry On - Rainbow Rowell

Celebrate Books – We zijn ontzettend trots dat we starten met een boek van Rainbow Rowell, auteur van Eleanor & Park en Fangirl. Carry On is een #1 New York Times bestseller. 
Een spookverhaal, een liefdesverhaal en een mysterie… dit boek is het allemaal! In Nederland worden de boeken van Rainbow Rowell uitgegeven door Best of YA.

Mijn mening – Medepromoteamlid Joost had al meermaals verkondigt dat hij verwachte dat dit boek in de box zou zitten omdat dit boek in precies deze periode gereleased zou worden, en hij had gelijk! Ik vind het geen probleem, want ik ben erg nieuwsgierig naar dit boek. Ik had overigens nog niet door dat het zo’n dikke pil was! Maar hopelijk betekent dat extra veel leesplezier. Zodra ik hem gelezen heb vind je de recensie natuurlijk hier op Reviews & Roses.

Goodreads - Add to button

Deathly Hallows ketting – My Moviestuff

Celebrate Books - April - Deathly Hallows ketting My Moviestuff

Celebrate Books – Als je het hebt over fandoms, dan mag Harry Potter natuurlijk niet ontbreken! MyMoviestuff leverde deze geweldige Deathly Hallows ketting.

Mijn mening – Aaah, ik ben echt zó blij om te zien dat My Moviestuff in deze eerste boekenbox in Nederland zat! Misschien kunnen jullie mijn enthousiaste review van deze fantastische webshop nog wel herinneren. My Moviestuff heeft heel veel leuke items in hun webshop en ook deze ketting is zeker weer prachtig.

Sticky Bookmarks – Blossom Books

Celebrate Books - April - Sticky bookmarks Blossom Books

Celebrate Books – Ben je een van die booklovers die favoriete quotes in een boek markeert? Blossom Books ontwierp speciaal voor jou deze sticky bookmarks.

Mijn mening – Ook de sticky bookmarks had ik al ontdekt en zijn favoriet. Ze zien er zo leuk en vrolijk uit, en ook al heb ik nog twee pakjes liggen, een reserve is zeker niet verkeerd (bij gebruik gaan ze namelijk vanzelf op, haha). Hoewel ik fan ben van de sticky bookmarks, moet ik wel opmerken dat ze niet erg goed blijven plakken en er dus vrij makkelijk uit kunnen vallen (al moeten ze ook niet té goed blijven plakken natuurlijk!).

Gesigneerde kaart met quote uit Fallen

Celebrate Books - April - Kaart met quote en handtekening Lauren KAte

Celebrate Books – Lauren Kate signeerde exclusief voor Celebrate Books een kaart met een quote uit de Fallen-serie. Op dit moment is ze een nieuw boek aan het schrijven. Spannend!

Mijn mening – Leuk leuk leuk! De kaart is prachtig ontworpen, en natuurlijk maakt de handtekening het helemaal af!

The Hunger Games sleutelhanger

Celebrate Books - April - Catching Fire sleutelhanger

Celebrate Books – The Hunger Games en Divergent zijn twee van de grootste fandoms ter wereld. Independent Films leverde een pakket met verschillende items. Welk artikel heb jij?

Mijn mening – Ik hoopte heel, héél hard op iets van Divergent omdat ik inmiddels een beetje uitgekeken raak op The Hunger Games (ooit ga ik het wel herlezen en word ik weer opnieuw fan). Eenmaal tijdens het uitpakken van de box ontdekte ik dat ik toch wel iets van The Hunger Games had, maar gelukkig wel een item dat ik nog niet in mijn bezit heb: een sleutelhanger! Oké, stiekem toch wel leuk hoor!

Extra: Harry Potter speeldoos

Celebrate Books - April - Harry Potter speeldoosje

Mijn mening – Dit fantastische dingetje is niet genoemd op de kaart, maar is wel he-le-maal fantastisch! En dat terwijl ik niet eens de grootste HP fan ben. Ook mijn vriend vind hem leuk en blijft maar draaien, haha. Ik heb er direct een filmpje van opgenomen zodat je het even kunt zien en horen!

Overige Extra’s

Celebrate Books - April - Extra

Celebrate Books – Emmy van Ruijven van zonenmaan.net ontwierp de geweldige fandomkaart.

Mijn mening – Ik sloeg een kreetje toen ik de boekenlegger van De Kroon zag, nu is mijn collectie The Selection-boekenleggers namelijk compleet! Maar ook de kaart die Emmy ontworpen heeft is supermooi, en ik ben ook blij met de Celebrate Books boekenlegger en de kaart van Ransom Riggs’ boek.

Conclusie

Celebrate Books - April - Fandom

Mijn conclusie? Deze box is fantastisch en nog veel beter dan ik had verwacht! Het boek wilde ik sowieso al graag hebben. Ik ben superblij met de kaart met handtekening. De sticky bookmarks komen altijd van pas. De Harry Potter ketting is leuk en ook de Catching Fire sleutelhanger is leuk. Extra blij was ik natuurlijk ook met de boekenlegger van De Kroon en ook de andere extra’s zijn leuk. Al met al een zéér geslaagde eerste editie en ik kan nu al niet wachten op de Reaching for the Stars box van juli! Ik heb hem al besteld.

Wat vind jij van de Fandom Celebrate Books box?

Deze post is al 3167 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “Celebrate Books Unboxing | Fandom