Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Hidden Secrets

Celebrate Books Hidden Secrets

Hidden Secrets… Ik had werkelijk geen idee wat ik daarbij moest denken. Sowieso had ik de omschrijving al niet gelezen, Celebrate Books is eigenlijk een auto-buy geworden waardoor ik de box direct heb gekocht toen ik op Facebook zag dat er een nieuwe box verkrijgbaar was. Ik ging dus compleet blind de box in. Laten we snel kijken wat erin zat!

Inkt – Alice Broadway

Inkt - Alice Broadway

Celebrate Books – Wat hebben wij veel zin in de zomer! De voorpret begint alvast met deze Hidden Secrets box. Het boek van deze maand is voor sommigen een grote verrassing, omdat het boek erg moeilijk te raden was. Inkt, geschreven door Alice Broadway, verschijnt bij Young & Awesome! Dit boek zit vol mysteries en onopgeloste raadsels. Wij hebben het boek al gelezen en vonden het een fantastische read. Het verhaal is uniek en bijzonder. In deze box vind je een bijbehorende gesigneerde quotecard. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!

Mijn mening – Wauw! Wat is deze cover mooi in het echt! Op zich had ik nog niet zoveel met het verhaal en heb ik dus ook niet specifiek uitgekeken naar dit boek, en ook de cover sprak mij niet in het bijzonder aan. Maar nu ik hem in het echt zie is hij werkelijk oogverblindend mooi. Al dat roodbruine is een soort van folie waardoor het van kleur verandert binnen dat kleurpalet. Daardoor zie je op de foto ook zoveel overgang van kleur. Ik weet niet of ik het boek op korte termijn zal lezen gezien ik bijvoorbeeld meer uitkijk naar The Glittering Court (van dezelfde uitgeverij), maar qua cover is het absoluut een toevoeging aan mijn boekenkast! De quote op de quotekaart vind ik ook erg mooi.

Bibliophile bodylotion

Bibliophile bodylotion

Celebrate Books – Als topper hebben we deze maand één van de allernieuwste items van Behind the Pages, namelijk de Bibliophile bodylotion! Deze goodie komt helemaal uit Australië.

Mijn mening – Ik heb de bodylotion nog niet geprobeerd, maar ik vind het wel leuk dat ze zo’n soort product in de box stoppen. Jammer vind ik dat de professionaliteit niet 100% overkomt van Behind the Pages. Het label aan de voorkant is namelijk veel te groot voor het flesje. In dit soort gevallen kun je de labels dan beter te klein, dan te groot hebben.

Gouden boekenlegger

Gouden boekenlegger

Celebrate Books – De eerdere versies van de gouden boekenlegger waren een groot succes, vandaar dat we er deze maand weer eentje hebben uitgekozen. Dit keer is het een vogeltje in een kooi. Spaar ze allemaal!

Mijn mening – Als ik heel eerlijk ben vind ik het juist jammer dat er weer zo’n boekenlegger in zit. Ik heb er al twee (of drie?) waar ik niks mee doe. Dus ik hoop stiekem eigenlijk dat het niet een ‘spaar ze allemaal’ situatie gaat worden. Sorry, ik heb gewoon meer met de gewone boekenleggers.

Mini totebag

Mini totebag

Celebrate Books – Je wilt je boek natuurlijk zo mooi mogelijk houden. De mini totebag van Uitgeverij Young & Awesome gaat daar zeker voor zorgen. In deze totebag past precies één boek. Vanaf nu kun je je boek meenemen zonder dat het beschadigt.

Mijn mening – JAAAAAAAAAAAAAAAAA! OMG! JAAAAAA! Dit tasje wilde ik zó graag! Het is weer een mooi stevig tasje, net als de totebag van Young & Awesome. De quote is héél herkenbaar. Ja, definitely het beste item uit deze box.

Houten uiltje

Houten uiltje

Celebrate Books – Bij het thema Hidden Secrets past natuurlijk een mysterieus dier. Daarom hebben we het houten uiltje toegevoegd!

Mijn mening – Bij Hidden Secrets denk ik niet perse direct aan een mysterieus dier, maar wie weet leg ik de link zodra ik het boek heb gelezen. Verder ben ik niet perse een uiltjesfan, dus ik weet niet precies wat ik hiermee ga doen. Hij is wel lekker neutraal qua kleurgebruik.

Boekenlegger met een zwarte veer

Boekenlegger met een zwarte veer

Celebrate Books – De boekenlegger met een zwarte veer die gebaseerd is op de Six of Crows-serie heeft meer dan 7.500 kilometer afgelegd! Dit item komt namelijk helemaal uit Hong Kong en is handgemaakt door Mandy van Fangirl Fantasy Book.

Mijn mening – Hoewel ik het leuk vind dat er iets in zit dat hoort bij Six of Crows, vind ik het er een beetje cheap uitzien. Volgens mij is het letterlijk op gewoon papier geprint en toen door de plastificeermachine gehaald. Achter Fangirl Fantasy Book zit een 15-jarig meisje; persoonlijk vind ik haar ontwerpen wel oké, maar ik denk dat ze qua materiaal nog kan groeien in professionaliteit.

Sticker

Sticker

Celebrate Books – De fan art van de sticker van Lucien en Elian uit de Hof van doorns en rozen-serie is gemaakt door Emily van Embaileyart uit Pennsylvania!

Mijn mening – Mijn eerste reactie was eerlijk gezegd: “Who the fuck is Elian?” Tot ik besefte dat ze natuurlijk Elain bedoelen, haha. Of eigenlijk was dat niet mijn eerste reactie, want ik lees het kaartje altijd pas achteraf. Ik zag direct dat het Lucien is, zo leuk! Ik prijs het dat er dit keer gekozen is voor een bijpersonage. Heerlijk vind ik het om weer een plaatje van Rhysand in de box te vinden (kwijl kwijl), maar stiekem is het ook best leuk om eens iets voorbij te zien komen van een bijpersonage dat geliefd is. Ik heb deze sticker mooi op de plank gezet bij de kaart van Feyre en Rhysand. Volgende keer een sticker van Azriel en Cassian? 🙂

Extra

Extra

Mijn mening – Ook dit keer zaten er weer een paar extraatjes in de box! Ik wordt altijd héél vrolijk van de boekenleggers die ik weer aan mijn collectie toe kan voegen. Dankjewel!

Conclusie

Celebrate Books Hidden Secrets

Ik denk dat de Hidden Secrets box niet helemaal mijn ding was, maar er zaten wel een paar items in waar ik héél blij van ben geworden. Het tasje wilde ik namelijk ontzettend graag, en nu heb ik hem! De plastic boekenlegger en de gouden boekenlegger vond ik niet zo. De bodylotion is een leuke toevoeging, jammer alleen dat het product niet zo professioneel overkomt. Het uiltje, ik weet niet wat ik daarmee ga doen. Of het boek mijn ding is weet ik nog niet, maar ik vind de cover werkelijk prachtig. De sticker van Lucien en Elain vind ik ook erg leuk en ik ben ook erg blij met de extra boekenleggers die ik in de box vond.

Wat vind jij van de Hidden Secrets box?

Deze post is al 1968 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Hidden Secrets

 1. Ik had hetzelfde probleem bij deze box. De gouden boekenlegger is niet iets wat ik gebruik, het uiltje vind ik ook niet erg bijzonder en de sticker van de bodylotion plakte aan andere attributen vast in de doos.
  Ik ben blij met het boek en de tote bag.. Maar ik wacht een aantal maanden met het bestellen van een nieuwe box.. Ik ben er een beetje op afgeknapt. Achteraf had ik beter alleen het boek via bol.com kunnen bestellen. De goodies had ik best kunnen missen. Dank voor je eerlijke review!!! Fijn dat ik niet de enige ben die niet wild enthousiast is over de box.

  • Uiteraard kun je van mij altijd een eerlijke review verwachten! Niemand heeft er wat aan als ik dingen zou verkondigen die niet bij mij passen.

   Bij het bestellen van zo’n box is natuurlijk altijd het risico verbonden dat de goodies of het boek (of uiteindelijk misschien wel het thema) je niet zullen liggen. Zo heb ik de Owlcrate box meerdere keren besteld, maar vastgesteld dat de soort goodies en de stijl van Owlcrate mij gewoonweg niet liggen, en dus koop ik die box ook niet meer. Celebrate Books biedt echter 9 van de 10 keer een box waarvan de items mij wel aanspreken. Dus ik blijf de box wel gewoon bestellen. 😀

 2. Ik vind het telkens wel mooie boxen, maar ik twijfel telkens als ik wil gaan bestellen. Met sommige dingen heb ik gewoon niet zoveel, zoals stickers en boekenleggers. De bodylotion vind ik dan wel weer een leuke toevoeging.

  • Bij het bestellen van zo’n box is natuurlijk altijd het risico verbonden dat de goodies of het boek je niet zullen liggen. Zelf heb ik het afgetast door een paar boxen achter elkaar te bestellen, waardoor ik tot de conclusie ben gekomen dat 9 van de 10 keer de box voor mij een succes is. Zo kun je ook unboxings volgen en voor jezelf vaststellen of het iets voor je is.

   Boekenleggers zijn vaak als extraatje te vinden in de box. Ikzelf wordt er wel altijd blij van. Ze hadden dit keer toevallig ook boekenleggers als items en helaas waren die specifiek gekozen boekenleggers voor mij geen succes, en de “extra” boekenleggers wel. Kan voorkomen.

 3. Do

  Jammer dat deze box niet helemaal jouw ding was. Ik vind de cover van het boek wel erg mooi, ik ben benieuwd waar hij precies overgaat.Die mini-tote bag is ook erg leuk én handig. De rest vind ik eerlijk gezegd een beetje tegenvallen, niet echt mijn smaak, haha.