Unboxing | Celebrate Books – Summer Feels

Geplaatst op 10 augustus 2018 door Jessica in Unboxing / 0 Comments

Summer Feels

We  hebben er even op moeten wachten, maar afgelopen dinsdag kregen de meesten van ons eindelijk de Summer Feels goodiebox van Celebrate Books binnen. Deze zou al eerder in juli verstuurd worden, maar doordat een item te laat geleverd werd, kwam de box dus pas in augustus.

Helaas zit er geen spoilerkaart bij. Ik kan jullie dus helaas niet meer informatie geven over de items in de box. Uiteraard krijgen jullie wel mijn mening. Lees snel verder.

Strandbal

Strandbal

Mijn mening – Helaas komt deze strandbal nét iets te laat voor het mooie weer. En ook onze vakantie hebben we al gehad. Maar het is zeker een leuke strandbal, die we vast een keer gaan gebruiken.

Kaart Till & Dill

Till and Dill - kaart

Mijn mening – Op de achterkant zag ik dat deze kaart gemaakt is door Till & Dill. Het plaatje past goed bij het thema, maar verder heb ik er niet zoveel mee helaas.

Applepiepieces hangertje

Applepieces

Mijn mening – Dit hangertje van Applepiepieces is klein maar fijn. Het hangt altijd wel leuk aan je sleutelbos.

Leeslint

Mijn mening – Als ik het goed heb meegekregen via Instagram is dit leeslint gemaakt door Letters & Lights. En de fans hebben vast direct door dat de bedeltjes slaan op Beauty and the Beast. Nou heb ik niks met leeslinten, dus ik zal er niet zoveel mee doen, maar wie weet is het ooit een leuk cadeautje voor iemand anders.

Button

Magneet

Mijn mening – Dit is een magneetje. Inmiddels hebben we via Celebrate Books al wat diverse magneetjes ontvangen, dus daar kan deze mooi bij.

Sporttas

Mijn mening – Ik vond dat er tot nog toe allemaal wat simpele items in deze “box” zaten, maar toen kwam het hoogtepunt: een sporttas! Dit maakt het het toch helemaal waard. Dit is een item dat ik zeker zal gebruiken tijdens het sporten. Het is een mooie kleur, en de opdruk is ook helemaal waar. Een mooi bruikbaar item.

Conclusie

Summer Feels

Mocht die fantastische sporttas er niet in hebben gezeten, dan was ik waarschijnlijk lichtelijk teleurgesteld geweest over de items die erin hadden gezeten. Gelukkig zat de sporttas er wel in! De sporttas zal ik zeker heel vaak gebruiken. Het is een mooi formaat, mooie kleur en bevat een leuke quote. Ook de strandbal is leuk voor onze volgende vakantie, dus die gaat in de vakantiedoos. De kleinere items zijn wel oké, maar zal ik niet veel mee doen. Al gaat het Applepiepieces hangertje waarschijnlijk wel aan mijn sleutelbos.

Nog maar één box te gaan; hebben jullie die besteld?

Deze post is al 675 keer gelezen

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ook interessant:

Tags: ,


Geef een reactie