Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Flowers & Armour

Celebrate Books - Flowers and Armour

Yay, de Celebrate Books box van juni is binnen! Het boek dat erin zou zitten was redelijk goed te raden dit keer, maar dat vind ik op zich niet zo erg. Cinder kocht ik destijds ook terwijl aangekondigd was welk boek erin zat. Ik ben altijd het meest benieuwd naar de goodies die er elke maand inzitten. En ja, oké, het is natuurlijk wel fijn dat ik het boek dat erin zit wil lezen, haha. Maar het boek in deze box stond sowieso al een tijdje op mijn lijstje.

Flame in the Mist – Renée Adhieh

Flame in the Mist - Renée Adhieh

Celebrate Books – You have ordered the awesome bookbox ‘Flowers and armour’! Hooray! We are very proud of this box. First of all, it includes the incredible book Flame in the Mist written by Renée Adhieh. This book is one of the most anticipated reads of 2017. We have already read the book and we loved it so much! If you have read some of her other books, you already know she is such a great of a storyteller. Flame in the Mist is a fantasy re-telling of Mulan. We are so excited to present you the signed quote card that you will find in this box as well.

Mijn mening – Zoals ik in de intro al zei is dit een boek waar ik al naar uitkeek en goede verhalen over heb gehoord. Waarom zou een boek anders al zo populair zijn voordat het uit is? Ik hoop er snel in te beginnen!

Handmade origami bookmark flower

Handmade origami bookmark flower

Celebrate Books – Julia from Oriandle supplied the handmade origami bookmark flower. This bookmark is made from the pages of the book Disruptor written by Arwen Elys Dayton. This book is published in Dutch by Best of YA.

Mijn mening – Leuk zo’n bloemetje. Ik zou wel willen proberen het zelf te maken, maar het zou er nooit mooi uitkomen te zien. Dus het is leuk dat ik er nu één heb. Ik zal hem in de buurt leggen van de Seeker-trilogy van Arwen Elys Dayton.

Little case

Little case

Celebrate Books – The adorable little case is an item from Spread the booklove a.k.a. Blossom Books. Nice and handy as a little wallet for your book money while shopping!

Mijn mening – De items uit de Spread the Booklove lijn van Blossom Books zijn altijd goed, net als book-ish items van Young & Awesome. Dus kom maar door met die leuke book-ish items!

Parabatai necklace

Parabatai necklace

Celebrate Books – You can use the Parabatai necklace of The Mortal Instruments-series as a friendship chain. The rune Parabatai stands for a pair of Nephilim warriors who fight together as partners, bound together by oath, regardless of their gender. They are bound to each other for life!

Mijn mening – Als ik wat jonger was geweest en ik samen met een vriend(in) helemaal gek was geweest van deze serie, dan had ik deze vriendschapsketting absoluut in gebruik genomen. Voor nu vind ik het een leuk idee, maar zal ik het ophangen in mijn boekenkast.

Meira candle

Meira candle

Celebrate Books – Anouk from Veelboekenliefde made the incredible Meira candle of the Snow Like Ashes-series exclusively for us! Meira is a real feminine warrior. We are a big fan of her and the trilogy!

Mijn mening – Zo leuk om een kaars te hebben gebaseerd op een boek (Sneeuw als As) waar ik ontzettend van heb genoten. Hij ruikt voor mij niet naar pine trees en violets, maar wel naar schone was, en dat ruikt ook érg lekker. De afbeelding eromheen vind ik niet heel bijzonder, maar ik vind het wel altijd fijn als de kaars in een glazen potje zit met draaideksel.

Starlight bookmark

Starlight bookmark

Celebrate Books – Hannah and Eva from Zwischenseitlich made the Starlight bookmark. The quote is from Lady Midnight by Cassandra Clare. We are complete in love with the design!

Mijn mening – Als ik echt heel eerlijk ben vind ik deze boekenlegger niet zo heel bijzonder qua ontwerp en kleurgebruik. Zeker niet vergeleken met bijvoorbeeld de Alice in Wonderland boekenlegger uit de Fairyloot box of de Harry Potter boekenlegger uit de All the Feels box. De boekenlegger heeft wel een fijne dikte.

Extra

Button

Mijn mening – Als extraatje vond ik nog een button in de box, yay! Het bevat een mooie quote uit Flame in the Mist en gaat mooi bij de andere buttons op mijn rugzak. Op de één of andere manier ben ik vergeten een foto te maken van de button, en had ik al geen goed licht meer toen ik daar achter kwam. Maar volgens mij werkt deze ingezoomde versie van de foto hieronder ook prima.

Conclusie

Celebrate Books - Flowers and Armour

Jaaa, superblij ben ik met Flame in the Mist! De quotekaart bevat een mooie quote en is mooi vormgegeven. Er is voor mij geen item dat er in het bijzonder bovenuit steekt en ik het meest van houd, maar ik vind ze allemaal wel leuk. Nu de zomer eraan komt gebruik ik niet echt meer kaarsen, dus mogen die wel een paar keer overgeslagen worden, maar zolang ze lekker ruiken zijn ze prima. Het is leuk dat ze af en toe ook een ander soort items in de box doen, zoals laatst een waaier en nu de vriendschapsketting. Ik houd ervan dat er items inzitten die je niet vaak in boxen tegenkomt.

Wat vind jij van de Flowers & Armour box?

Deze post is al 1854 keer gelezen


Geef een reactie

11 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Flowers & Armour

  1. Do

    Wat een superleuke box weer. Ik vind vooral het boek natuurlijk erg mooi en ik ben erg benieuwd waar hij precies overgaat. Daarnaast is een mini-portemonneetje natuurlijk altijd handig, haha 🙂

  2. Deze box ziet er echt ge-wel-dig uit! Ik zit al een tijdje te twijfelen of ik hem zou gaan bestellen. Met alle posts die ik voorbij zie komen begin ik toch steeds meer naar een ja te neigen.