Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Fairyloot Januari 2017 – Mystery & Mischief

FairyLoot January Mystery and Mischief

Al tijden wil ik eens een paar andere subscription boxen proberen. Mede omdat ik eigenlijk nog een vervolg wil schrijven op 5x Leuke subscription boxen. Uiteindelijk heb ik inderdaad een aantal nieuwe boxen geprobeerd, maar het zijn allemaal boekenboxen. Ik denk dat het vervolg dus vooral in het teken zal staan van boekboxen. Eén van die boxen die ik heb uitgeprobeerd is de Fairyloot box. En ik kan je nu al zeggen dat dit een foute zet was. Deze box is namelijk zó leuk! Deze box is echt magisch. Daar gaat mijn loon…

Fairy Loot

Eerst kort nog even wat informatie over FairyLoot. Het is een maandelijkse boekenbox uit Engeland en koste mij 36.21 pond. Afhankelijk van de koers verschilt het dus hoeveel euro de box kost.

Wat deze box extra leuk maakt is dat het boek elke maand in een zakje zit met het FairyLoot logo. Ik persoonlijk vind dat een hele luxe uitstraling geven. Verder is de box zelf ook een plaatje met een prachtige quote op de doos en de hele binnenkant bevat tekst.

Tot slot er nog de Buddy Reading Hashtag. In elk box zit een kaartje met een unieke hashtag waarmee je een reading buddy kunt vinden. Je wordt dus automatisch per twee gekoppeld. Ik ben benieuwd of ik de mijne zal vinden en uit welk land diegene komt.

FairyLoot BoxFairy Loot

Funko Mystery Mini

Funko Mystery Mini

Fairyloot – It’s time for a mystery! We sent out two types of Funko Mystery Mini toys and it was totally random! Did you receive Game of Thrones or Harry Potter? Who was your Mystery Mini?

Mijn mening – Je kon twee verschillende ontvangen: Harry Potter of Game of Thrones. Ik heb niet zoveel met Game of Thrones items, dus ik ben héél blij dat ik een Harry Potter item heb. Je kon trouwens ook nog weer verschillende personages ontvangen, ik heb Harry Potter – zoals je waarschijnlijk al wel had gezien, haha.

Exclusive Night Circus Pillow Case

Exclusive Night Circus Pillow Case

Fairyloot – We’ve got the perfect item for every bookworm’s home: a pillow case! The Exclusive Night Circus Pillow Case was designed by Risa Rodil. The quote featured is from The Night Circus by Erin Morgenstern.

Mijn mening – Dit item lag bijna onderin. Ik dacht eerst dat het een hele stevige totebag was, maar het blijkt dus een kussenhoes te zijn. Ik vind hem wel leuk, maar hij past niet echt bij mijn interieur. Misschien als ik meerdere verschillende soorten met quotes heb dat ik ze gezamenlijk ergens neerleg. De quote vind ik wel erg mooi en de stof is dus mooi stevig.

Exclusive Come Back Yesterday Candle

Exclusive Come Back Yesterday Candle

Fairyloot – This month we partnered up again with the very talented Heather at Meraki Candles. The Exclusive Come Back Yesterday Candle is themed after the book of the month and we actually asked the author to name it for you guys! How cool is that?

Mijn mening – Ik moest wel even lachen, want eerst had ik nog nooit van Meraki Candles gehoord en nu heb ik dankzij boekenboxen al drie verschillende. Deze ruikt okay-ish. Ik vind het geen vervelende geur, maar ook geen superlekkere geur. Hij ziet er wel ontzettend vrolijk uit, en extra leuk is dat de auteur deze kaars dus een naam heeft gegeven.

How to Think Like Sherlock – Daniel Smith

How to Think Like Sherlock - Daniel Smith

Fairyloot – We decided to include another fun hardcover book: How to Think Like Sherlock by Daniel Smith. This fun book will help any Sherlock fan improver their deduction skills!

Mijn mening – Toen ik dit boek uit de doos viste dacht ik dat dit hét boek van deze maand zou zijn. Niet helemaal wat ik verwachtte, maar ik was wel direct enorm benieuwd naar dit boek. Toen ik verder ging met het unboxen kwam ik er dus achter dat dit gewoon een extra item is in de box. Dat vind ik wel echt heel cool. Deze box bevat dus eigenlijk gewoon twee(!) boeken. Ik kijk er naar uit dit boek te lezen, ik ben altijd wel geïnteresseerd in dit soort dingen.

Exclusive Rose Necklace

Exclusive Rose Necklace

Fairyloot – Oh Panda Eyes worked really hard to hand-make the gorgeous exclusive Rose Necklace included in this month;s box. You’ll understand the significance of roses after you read this month’s book!

Mijn mening – Eerst dacht ik dat deze ketting geïnspireerd was op Beauty and the Beast, ook al komt die film pas uit in maart. Het blijkt echter dat de ketting echt past bij het boek. Zodra we het boek hebben gelezen zullen we ontdekken wat voor betekenis rozen hebben in het verhaal. Daarnaast vind ik dit item nog eens extra leuk, omdat het zo goed past bij mijn blognaam. De ketting ziet er heel mooi uit, dus ik ben oprecht heel blij met deze ketting. En dat terwijl ik helemaal niet zo’n sieradenmens ben.

Exclusive Alice in Wonderland Bookmark

Exclusive Alice in Wondereland Bookmark

Fairyloot – Read At Midnight designed the exclusive Alice in Wonderland Bookmark. It’s double printed with triple paper!

Mijn mening – Dit is een héle mooie boekenlegger. Doordat het geprint is op triple paper is het papier megastevig en zal hij dus niet snel kapot gaan. Daarnaast vind ik het ontwerp ook erg mooi. Dit soort kwaliteititems kan ik absoluut enorm waarderen.

Caraval – Stephanie Garber

Caraval - Stephanie Garber Caraval - Stephanie GarberFairyLoot Mystery and Mischief

Fairyloot – The book we are featuring this month is a magical story brought to you by Stephanie Garber. Caraval is whimsical and enchanting. It promises mystery and romance and is full of twists. Make sure you take a look under the dust jacket too, because there a 4 possible covers (it’s totally random which you receive!). Along with the book you have a signed bookplate, author letter, bookmark and postcard.

Mijn mening – Jaaaaaa! Dit boek wil ik al heel lang lezen. Ik heb hem zelfs al in het Nederlands – hoe het kan dat die eerder uitkwam, geen idee – maar deze editie is wel echt duizend keer mooier. Ik ben er dus héél blij mee. Wauw, vinden jullie die cover niet práchtig?! Het boek zat dus samen met nog wat items vet luxe in een mooi zakje. Wat mij verder opviel is dat het logo van FairyLoot subtiel in de titelpagina geëmbosst is. Heel subtiel, dus ik vind het totaal niet erg. Supercool is dat ik nu officieel in het bezit ben van een handtekening van Stephanie Garber, welke ik al in het boek heb geplakt. Ook zit er een kaart en boekenlegger van het boek bij, alsook een brief van de schrijfster. Verder vind je ook FairyScoop in het zakje met een interview met de schrijfster. Ook mijn kaartje met de unieke hashtag zat in het zakje.

Er zijn verschillende soorten covers, waarvan je hierboven dus één ziet. Om ze allemaal te bekijken, klik hier. Nu ik alle covers heb gezien baal ik eigenlijk dat ik niet de roos of jurk heb. Ik vond de circustent al erg mooi, maar van alle vier blijkt dat eigenlijk nog de minste te zijn haha. Hoe dan ook is hij prachtig.

Bonus items

bonus items

Fairyloot – Alchemists of Loom bookmark, Passengers notebook and Jackaby free chapter download code postcard.

Mijn mening – Nóg meer items. Deze box zit echt bomvol! Ik voel mij echt verwend zeg, deze box is echt magic. Ik vind het Passengers notebook erg leuk.

Conclusie

FairyLoot January Mystery and Mischief

Wauw! Ik bedoel, kan er serieus nóg meer in deze box zitten? De Lootcrate is meer dan goed gevuld en heeft mij echt ontzettend blij gemaakt. Wauw! Ik ben héél blij met het boek en de handtekening. Ik had de vertaling van dit boek – Het Zwarte Hart – nog liggen (hij kwam gek genoeg eerst in het Nederlands uit…), dus ik baal dat ik hem nu dubbel heb, maar ik vind deze editie wel echt duizend keer mooier!

Het Sherlock boek lijkt mij ook supercool, dus dat is ook een topper. De boekenlegger is prachtig, de vele extra’s vind ik superfijn en ook de kaars en kussenhoes zijn prima. Bonuspunten voor de ketting die niet alleen bij het boek past, maar ook nog bij dit blog. ^^ Er is werkelijk geen item dat ik echt niks vind. Ik vind de FairyLoot box écht heel erg geweldig en zó goed gevuld. Ja dit was de euro’s helemaal waard.

Heb jij de FairyLoot box wel eens besteld?

Deze post is al 3834 keer gelezen


Geef een reactie

28 responses to “Unboxing | Fairyloot Januari 2017 – Mystery & Mischief

 1. Door jou in contact gekomen met dit geweldige bedrijf. Ik kan niet wachten tot mijn box arriveert en duizendmaal dank. Hopelijk in de toekomst nog meer unboxings van jou met Fairyloot.

  • Ahw wat leuk om te horen, dankjewel! 😀 Ik was helaas net te laat voor de februari box (hij was binnen twee dagen uitverkocht!), maar ik wil hem zeker nogmaals bestellen.

 2. Oehh ik heb net de box van komende maand bekeken. De One Year Anniverarsy Box. Die is maar 26 dollar. Kan dat zo erg verschillen? Lijkt me een super toffe box, dus ik ga er eens een keertje voor! 🙂

 3. Oke, ik voel het geld alweer uit mijn portemonnee vliegen. Dit is zeker een box die ik een keer wil uitproberen. Beetje bij beetje ben ik mezelf aan het aanleren om ook in het Engels te lezen.

 4. Oh wauwww, wat een gave box is dit zeg. In eerste instantie dacht ik: DUUR!!! Maar nadat ik het hele artikel gelezen had, dacht ik: IK WIL OOK! Aangezien ik binnenkort ga verhuizen, houd ik me voorlopig even rustig, maar ik wil zeker een keer een box bestellen.

 5. Miriam

  Hele gave box!!!! Zo gaaf dat ik mij gewaagd heb aan het bestellen van februari editie van deze box. Ik heb eerdere boxen van Fairyloot gezien en de inhoud ziet er iedere keer zo goed uit! Je krijgt gewoon ontzettend veel leuke items en heel gaaf is, dat het boek in een Fairyloot zakje zit. Ik heb nog wel nagevraagd bij Fairyloot of ze wellicht nog exemplaren hadden van de box, maar helaas :-(. Ik vind het kussensloop en de ketting zo leuk! Ik heb Caraval al in het Nederlands, maar wellicht dat ik de Engelse editie ook aanschaf. De cover is wel heel mooi (leuk dat er vier verschillende varianten zijn) en unieker dan de Nederlandse…

 6. Dat boek van Caraval ziet er echt prachtig uit! Ik hoorde dat die hardcovers ook een paar verschillende prints hebben. Jij hebt een circustent, maar ik heb ook iemand met een roos gezien, en er waren nog twee geloof ik. Veel plezier ermee hè!

 7. Wow, de inhoud van die box ziet er echt goed uit. Vooral de ketting vind ik heel erg leuk. Het boek heb ik zojuist in het Nederlands gelezen, tof boek! Maar deze cover ziet er zoooo veel beter uit.

 8. Als ik geld had zou ik een abonnement nemen op fairyloot, elke maand ben ik echt zo stik jaloers op iedereen die hem besteld heeft:p het is echt zo’n toffe box! Ik ben vooral jaloers op je kussensloop en kaars:p

 9. De Engelse is een paar keer vertraagd geweest, dus vandaar.

  Ik baal een beetje dat ik deze niet besteld heb, juist omdat ik het boek al dubbel heb (in het NLs en een Engelse ARC)… Maar de inhoud is zo vet. 🙁

 10. Ooooh dit boek wou ik ook :'( En toen ik de beschrijving zag dacht ik dat dat ‘m ging zijn, maar omdat die in het NL al uit was dacht ik dat dat niet kon, dus toch maar niet besteld 🙁 Zucht, spjt van nu!