Categorieën: Boeken, Films, Tv-series, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | ZBOX Januari – Blockbuster

Blockbuster ZBOX - Januari

Herinneren jullie mijn enthousiaste unboxing van de november ZBOX nog? Die draaide rondom het thema Time Travel en ik vond de box zó leuk dat ik best nog een keer een ZBOX wilde reviewen. Ik ontvang regelmatig mailtjes van Zavvi met daarin de nieuwste informatie of leuke kortingscodes en begin januari zag ik onderaan de mail staan dat als je interesse had in het reviewen van de januari box je gewoon een mailtje kon sturen. In een gesprek met Joost een paar dagen eerder was ik al te weten gekomen dat het thema dit keer blockbuster zou zijn, dus ik wist niet hoe snel ik moest reply’en dat ik het erg leuk zou vinden de box wederom te reviewen. Inmiddels heb ik deze Blockbuster ZBOX ontvangen en neem ik je in deze unboxing mee op reis langs alle items in deze fantastische box.

Over Zavvi

Zavvi is een van oorsprong Brits bedrijf, gespecialiseerd in het verkopen van DVD’s, blu-rays steelbooks en games. Maar dat is niet alles, want ze hebben ook een grote collectie merchandise waaronder Funko Pops, posters, kleding, en niet te vergeten: de ZBOX. Check snel hun website!

Over ZBOX

De ZBOX is een maandelijkse mysterybox voor geeks met must have game, film en serie merchandise. Elke box heeft ook een thema; thema’s die eerder voorbij zijn gekomen zijn Retro, Animation, Marvellous, Undead, Cosmic, Ghost & Gouls, Justice en Time Travel.

Wat zo leuk is aan deze box is dat na alle beautyboxen er ook een box is speciaal voor de nerds/film- en seriefan. Dat er veel tijd aan besteed wordt zie je duidelijk ook aan de vormgeving. De box zelf bevat origineel thema artwork aan de binnenkant en dat wordt maandelijks speciaal door één van hun artiesten ontworpen. Het artwork is gebaseerd op het thema van de box en bevat vaak ook een Easter Egg.

De ZBOX kost meestal tussen de €25,- en €30,- en bevat exclusieve en officiële merchandise met een waarde van ongeveer €50,-. Je kunt je zowel abonneren op de box, als de box eenmalig (of elke maand) los aanschaffen. Verzendkosten zijn gratis binnen Europa, je kunt de box echter helaas niet betalen met PayPal of iDeal, andere producten op de website wel.

Marvel Munny Figure

Mini Spider-Man Munny

ZBOX – Build and customise your own Marvel hero with stickers! With Spiderman or Iron Patriot available, which one will you get?

Mijn mening – Het eerste item dat ik zag toen ik de ZBOX opende was dit rode doosje. Toen ik het doosje zag dacht ik eerst even dat het een Funko POP was, maar toen ik beter keek bleek het een Munny te zijn. Ik had er nog nooit van gehoord, maar vind het eigenlijk wel een grappig idee. Het kind in mij kwam naar boven en enthousiast ben ik de munny gaan aankleding met stickers. Ik heb de ogen volgens mij iets te hoog geplakt, maar waar maak ik mij druk om, haha. De munny staat inmiddels in onze computerkast om mijn vriend gezelschap te houden tijdens het gamen, en stiekem vind hij dat volgens mij best wel leuk.

Fallout Keyring

Fallout 4 - Nuka-Cola keyring

ZBOX – Some people have pound coins on their keyrings, we have Nuka Cola bottle caps.

Mijn mening – Ik heb wel meegekregen dat Fallout 4 blijkbaar een belangrijk nieuw spel was de afgelopen tijd, maar zelf ben ik niet echt een gamer. Het enige dat ik echt actief heb gespeeld zijn spellen als de Sims en Need for Speed. Maar deze keyring zal vast een toevoeging zijn voor de echte gamers onder ons.

Mad Max Socks

Chatty Feet - Max Sockatansky

ZBOX – Your feet will feel as toasty as if they were in a desert wasteland with these Mad Max socks – just much comfier.

Mijn mening – Hoewel ik echt niks heb met Mad Max (vond er niks aan, het was niet echt mijn soort film), vind ik het altijd wel leuk om unieke sokken te hebben (die heb je immers nooit genoeg). Hoewel ik twijfel of de mannelijke ontvanger van de box blij zijn met dat roze, vind ik het zelf juist wel fijn. Het is wel maat 43-36 dus ze zijn mij iets te groot, maar dat houdt me niet tegen ze aan te trekken. Het artwork van de box en de quote op de bodem zijn deze maand ook in het teken van de film Mad Max.

The Martian Novel

The Martian - Andy Weir

ZBOX – A NASA astronaut is left on Mars after his crew believe him to be dead following an intense dust storm on the planet. With no way to contact his team or Earth, Mark Whatney must do the impossible and survive long enough to be rescued.

You might have heard about The Martian after it came out in cinemas late last year, but now read the novel!

Mijn mening – Afgelopen week konden jullie mijn recensie van The Martian al lezen, en daarin was ik mateloos positief. Daarnaast ben ik ook een echte boekenwurm, dus dan snap je ongetwijfeld waarom ik extreem blij was dat ik dit boek van Andy Weir plots in de box zag zitten! Dit boek zal ik zeker nog gaan lezen, want ik heb gehoord dat hij net zo goed als de film moet zijn.

Batman: Arkham Knight Genesis #1 Comic

Batman Arkham Night Genesis 1

ZBOX – Witness the birth of Gotham City’s newest villain, the Arkham Knight, in the first of a stunning new 6-issue miniseries written by Peter J. Tomasi.

Mijn mening – Batman, Superman, ik houd er wel van. Ik ben dus erg benieuwd naar deze comic. Het is daarnaast ook nog eens een ZBOX exclusive.

Build your own Doctor Who Maquette

Doctor Who Maquette

ZBOX – Recreate Doctor Who scenes by building your own character maquette. If you get the Weeping Angel figure, whether you dare to build it or not is a different story…

Mijn mening – Zoals je op de foto kunt zien heb ik de maquette niet opgezet. Ik vind Doctor Who erg leuk, maar zo’n maquette vind ik op de één of andere manier niet zo bijzonder. Wie weet kan ik een andere fan er blij mee maken.

The ZBOX Magazine

The ZBOX Magazine

Mijn mening – Het ZBOX magazine vind ik ook dit keer weer fantastisch. Als ze het magazine uitgebreider zouden maken en maandelijks in de winkel zouden verkopen dan zou ik hem waarschijnlijk ook nog kopen. Ik vind de artikelen in het magazine namelijk ook dit keer weer erg leuk om te lezen. Naast een paar leuke artikelen vind je onder andere ook een beschrijving van de producten die in de box zitten, maar zoals ik in november ook al aangaf vind ik het jammer dat de verkoopprijs van elk product er niet bij gegeven staat zoals je bijvoorbeeld wel hebt bij een beauty box als de StyleTone Box.

Extra: Marvel 2016 Calendar

Marvel Calendar 2016

Mijn mening – Naast bovengenoemde items vond ik ook nog een tweetal items die niet op de lijst met producten in deze ZBOX stonden, wat betekent dat we twee extraatjes hebben gekregen! Deze jaarkalender van Marvel Comics vind ik een erg leuke toevoeging en ik zal er binnenkort even een plekje voor zoeken.

Extra: Star Wars – Free Previews

Star Wars Free Previews Comic

Mijn mening – Voor de fans van Star Wars zat ook dit extraatje in de box: een verzameling previews van een aantal Star Wars comics. Ikzelf heb nog nooit een Star Wars film gezien, maar voor de liefhebber is dit ongetwijfeld een mooie gelegenheid om te zien of ze de Star Wars comics ook leuk zijn.

Conclusie

De Blockbuster ZBOX is zeker weer een mooie box. Ik ben heel erg blij met het boek The Martian door Andy Weir, maar ook ben ik blij met het paar nieuwe sokken. Ik heb niks met Mad Max, maar de sokken zitten verder heerlijk en het is ook lastig om de box op een individueel persoon af te stemmen. Er zal dus ongetwijfeld altijd wel iets in zitten waar je minder affiniteit mee hebt, en dat is ook geen probleem. Spidey bracht het kind in mij naar boven en houdt mijn vriend gezelschap tijdens het gamen. Zelf ben ik ook groot fan van het ZBOX magazine waar altijd weer leuke artikelen in te lezen zijn. De februari box heeft als thema Killer en zal iets Deadpool gerelateerds bevatten.  Bestel zelf ook de ZBOX.

Wat vind jij van de Blockbuster ZBOX?

 

Voor deze review heb ik een gratis product ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Deze post is al 2422 keer gelezen


Geef een reactie

18 responses to “Unboxing | ZBOX Januari – Blockbuster

  1. Jaaaa The Martian! <3 Als ik eerlijk ben spreekt de rest van de box mij niet echt aan. Hoewel ik echt een gamer ben, heb ik weinig met merchandising. Ik geef mn geld dan liever uit aan een boek of een game 😉