Categorieën: Winnen! / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

13 Days of Celebration #11 | Win een Young & Awesome pakket {Afgelopen}

Hip Hip Hurray! Reviews & Roses werd op 1 september alweer drie jaar. Ter ere hiervan vier ik in samenwerking met fantastische bedrijven 13 Days of Celebration. Dertien dagen lang elke dag een winactie. Vandaag maak je kans op een Young & Awesome pakket! Hoe awesome is dat?!

Young & Awesome heeft een vormgeving waardoor je gewoon al hun boeken en bookish items wil kopen – oeps, dat heb ik al gedaan zelfs! Eén van mijn favoriete Young & Awesome publicaties is The Jewel. Ik kan dan ook niet wachten tot eindelijk deel twee uitkomt. Wat is het fijn om dit boek overal mee naartoe te kunnen nemen dankzij het handige linnen tasje waar precies een boek in past. Wil jij dat nou ook? Dan heb je geluk! Het Young & Awesome pakket bestaat namelijk uit de volgende items:

  • Het boek The Jewel door Amy Ewing
  • Young & Awesome linnen tasje
  • Ansichtkaart
  • En een Young & Awesome pen

Over The Jewel

The Jewel - Amy EwingThe Jewel door Amy Ewing
Serie: The Lone City #1
Ook van deze auteur: Opgesloten
Verschenen: 20 oktober 2016 bij Young & Awesome
Format: Paperback
Aantal pagina’s: 293
Genre: DystopiaYoung Adult
Goodreads

Vandaag is mijn laatste dag als Violet. Vanaf morgen ben ik nummer 197.

Verkocht op een veiling aan een van de rijkste dames van het land… dat overkomt Violet. In het landhuis van de hertogin wacht haar een leven vol luxe, maar ook gevangenschap en duistere plannen. De nietsonziende hertogin wil Violets bijzondere gave uitbuiten, tegen elke prijs. Violet moet ontsnappen voor het te laat is. Dan blijkt dat haar beste vriendin Raven in gevaar is. Violet staat voor een onmogelijke keuze: moet ze Raven redden of zichzelf?

Hoe maak je kans?

Vul onderstaand formulier in en beantwoord hierbij de volgende vraag: “Dahlia (nummer 200) had in de eerste versie van The Jewel een andere naam. Hoe heette zij?”

Pssst… het antwoord vind je in mijn interview met Amy Ewing!

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden als je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt.

Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin’

Deze winactie is gesloten, bedankt voor het meedoen!

Deze winactie loopt tot en met 26 september 2017 23.59 uur. Het ingevulde mailadres wordt gebruikt om de winnaar op de hoogte te brengen. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gedeeld met Young & Awesome, zij zullen de prijs naar dit adres opsturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld!

Ik wil Young & Awesome enorm bedanken voor het sponsoren van deze winactie.

Deze post is al 1726 keer gelezen


Geef een reactie

3 responses to “13 Days of Celebration #11 | Win een Young & Awesome pakket {Afgelopen}

  1. Do

    Leuke winactie, echt supertof dat je zoveel hebt georganiseerd voor je lezers. Helaas laat ik deze aan mij voorbij gaan, omdat ik The Jewel al heb 🙂 Ik hoop dat iemand anders er heel blij mee gemaakt kan worden!