Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Feestweek winactie #5 {Afgelopen}

De Stem van de Zee - Mara Li stapel

Als Proud Book Nerd ben ik lid van het superleuke Storm Chaser-promoteam van Storm Publishers. Vanzelfsprekend vroeg ik hun dus ook of ze mee wilden doen met deze feestweek, en ze zeiden mega enthousiast JA! Op deze vijfde dag van de feestweek mag ik van Storm Publishers het eerste deel in een hele leuke trilogie weggeven. Ik mocht het boek zelf al recenseren voordat het uitkwam en bezocht ook de boekpresentatie in Groningen, maar nu krijgen jullie dus ook de kans om het boek te lezen. Wat ik vandaag weg mag geven van Storm Publishers?

 • 1x De stem van de zee door Mara Li

Over De stem van de zee

Eiland in de Mist - De Stem van de ZeeDe stem van de zee door Mara Li
Serie: Eiland in de mist #1
Aantal pagina’s: 308
Format: Paperback
Uitgeverij: Storm Publishers
Verschenen: juni 2015
Genre: Dystopia, Young Adult

Ik ben in de zee geboren.

In de nacht dat mama moest bevallen, rolden de golven als reuzen naar het strand en krijste mijn moeder als de meeuwen. Ze riep net zo lang om de zee tot mijn vader er gehoor aan gaf en haar zwoegende lichaam in zijn armen naar buiten droeg. Daar lag ze in een witte jurk op haar rug in de modder, haar benen wijd in de branding. De golven trokken me naar buiten. Voordat mijn vader me vast kon grijpen, had ik al kennis gemaakt met het zilte water.

Nimue kent haar moeder slechts uit verhalen. Na een allesverwoestende storm besluit ze om samen met haar broertje Arthur naar haar op zoek te gaan. Tijdens hun reis ontdekken ze dat hun familiegeschiedenis heeft geleid tot een gevecht tegen een ziekte die de mensheid lijkt uit te roeien. Zullen ze hun moeder vinden? Kunnen ze het opnemen tegen hun nietsontziende oom? En welke rol geeft hun afstamming aan Arthur en Nimue zelf?

Hoe doe je mee?

Verplicht

 • Laat hieronder een reactie achter en vertel mij waarom jij dit boek graag wilt winnen.

Optioneel

 • Like Reviews & Roses op Facebook.
 • Like Storm Publishers op Facbook.
 • Deel deze winactie op Facebook (vergeet niet om het openbaar te delen, anders zie ik het niet).
 • Volg Reviews & Roses op Twitter.
 • Deel deze winactie 1x op Twitter (en noem @ReviewsAndRoses in je tweet).
 • Volg Reviews & Roses op Bloglovin’ en klik op het hartje bij deze winactie.

Laat in je reactie wel even weten welke extra winkansen je benut hebt en onder welke naam.

Looptijd winactie

De winactie loopt tot en met donderdag 24 september 23.59 uur en ik zal de winnaar bepalen via ClassTools.net. Let op dat je een geldig e-mailadres invult in het daarvoor bestemde veld, want via dat mailadres zal ik op 25 september contact opnemen met de winnaar!

Ik wil Storm Publishers enorm bedanken voor het sponsoren van deze winactie!

Deze post is al 2519 keer gelezen


Geef een reactie

38 responses to “Feestweek winactie #5 {Afgelopen}

 1. Sylvia

  Graag maak ik kans op het boek omdat ik zeer benieuwd ben naar het verhaal en het graag zou willen lezen. Alle extra dingen gedaan behalve delen op FB. Ik volg op onder mijn eigen naam en op Twitter en Bloglovin’ onder (@)TurtleBookwurm.

 2. Pieketoe

  Lijkt me erg leuk boek. intro maakt nieuwsgierig. Nog nooit iets van een serie gelezen.
  Deze winactie lijkt me goede kans om te kijken of meer van dit soort boeken wil lezen.
  Alle acties gedaan onder de naam Pieketoe

 3. ik doe mee!
  ik ben erg benieuwd naar dit boek, heb er veel positieve dingen over gehoord!
  alles gedaan, ook extra
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter; zowiezo_

  • Marcella

   Ohhh ja: ik heb het op twitter gedeeld (MarsOfzo) en volg je daar ook, en op bloglovin volg ik je en heb bij deze winactie op het hartje gedrukt (daar heet ik gewoon Marcella)
   Ik like reviews & roses op Facebook. En stormpublishers ook.

 4. Heleen van der Velde

  De stem van de Zee zegt me dat ik mee moet doen; heerlijk meedeinend op de golven, het onvoorspelbare en bruisende van de zee, lezen en meekabbelen met het verhaal van de Stem van de Zee!

 5. Ine

  Gefeliciteerd met de verjaardag van je Blog !
  Dit lijkt me een heel leuk boek.
  Het is altijd leuk om een boek te lezen waarin een familieverhaal wordt ontrafelt!
  Verder is de zee een dankbare achtergond voor een verhaal.
  Ik ben heel benieuwd hoe deze schrijfster dit verhaal heeft opgebouwd!

 6. Ik ben gek op science fiction en dystopia, dus wil het boek De Stem van de Zee heel graag winnen. Ik wil dit boek graag lezen, omdat er niet veel dystopia van eigen bodem bestaat 🙂

 7. Jaaa ik wil zeker meedoen met de winactie! Alleen die cover is al prachtig 🙂 Maar daarnaast heeft een vriendinnetje van mij hem al gelezen, en die zei dat ik hem ook écht moest lezen omdat het verhaal heel bijzonder is en anders dan je verwacht.
  Ik vind R&R en Storm Publishers allebei leuk op Facebook met de naam Rowan Koeleman.
  Ik volg je ook al een tijdje op Bloglovin met dezelfde naam (of met mijn blognaam My Pink Fairytale). Ik volg je ook op Twitter en heb een tweet geplaatst over je winactie, met de naam @xrowananne.
  Ik ben benieuwd 😀

 8. Kim Milkyway

  Door de wisselende recensies twijfel ik te erg over dit boek om hem te kopen, maar toch wil ik het kans geven. Wie weet vind ik het boek wel heel erg leuk. Smaken verschillen natuurlijk!

  – Ik heb Reviews & Roses en Storm Publishers geliked op Facebook.
  – Ik heb deze winactie gedeeld op Facebook.
  – Ik volg je op Bloglovin

  En dat allemaal onder de naam Kim Milkyway

 9. Ans Stier

  Oeh dat lijkt me een heerlijk boek die moet toch echt gelezen worden door een boekenwurm als ik. Ik volg je op bloglovin en facebook

 10. mi van neer

  Ik wil dit boek graag lezen omdat ik wil weten hoe dat nou zit met hun familie en de strijd tegen die ziekte die de mensheid bedreigt. En hoe erg is die oom? En waarom is hun moeder weg? Ik moet het weten!
  Ik volg je op Facebook, twitter en bloglovin.

 11. Sarah

  Een hele fijne blog-verjaardag toegewenst Jessica! Altijd speciaal zo’n dag 🙂

  Waarom ik het boek wil winnen? P
  ersoonlijk ben ik gek op dystopische verhalen. De flaptekst sprak me meteen aan omdat ik ook in het water geboren ben, gek eigenlijk want op mijn 10 jaar kon ik nog altijd niet zwemmen 🙂 Het geheimzinnige dat eraan gelinkt wordt vind ik nog vele fijner, een zoektocht naar iemand (een moeder) die normaal gezien elk kind dichtbij zou moeten hebben… Het ziet er een te gek boek uit, zeker nadat ik je recensie gelezen heb. Hopelijk krijg ik de eer om dit boek ook in mijn boekenkast te zetten 🙂

  Ik heb alle stappen gevolgd om kans te maken op dit boek; zowel de verplichte als de optionele 😉

 12. Marjolein

  Ik heb veel met water en ben daardoor benieuwd naar dit boek. Ik heb de facebook paginas geliked en ik volgde al via twitter en bloglovin. Ook heb ik de winactie via twitter gedeeld.

 13. Wow, dit klinkt weer als een spannend boek! Daar wil ik wel weer kans op maken! Ik hou me altijd aanbevolen voor spannende boeken 🙂
  Ik volg en like alles voor meer winkans 🙂