Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Maak kans op De Laatste Brief van Rebecca Yarros

De Laatste Brief

Eerder vandaag kon je al een andere titel uit de catalogus van Zomer & Keuning winnen, nu is het tijd voor de tweede titel: De Laatste Brief. Dit ongetwijfeld prachtige verhaal verschijnt op 17 september, en je kunt hem hier alvast winnen! Rebecca Yarros weet altijd weer prachtige boeken te schrijven en je enorm mee te slepen. Ik kan niet wachten tot het boek er eindelijk is.

Over De Laatste Brief

De Laatste Brief - Rebecca YarrosDe Laatste Brief door Rebecca Yarros
Verschijnt: 17 september 2019 bij Zomer & Keuning
Format: PaperbackAantal pagina’s: 472
Genre: New Adult, Romantiek, Militair
Lees ook: OnverminderdOnbereikbaarOnverwacht, Wilder
Goodreads

Rebecca Yarros is terug met ‘De laatste brief’, een aangrijpende feelgoodroman over een kick-ass single mom. Ella werd op haar negentiende moeder van een tweeling en runt nu, vijf jaar later, een bed & breakfast. Ze heeft per brief contact met Beckett, die met haar overleden broer in het leger zat. Dan komt Beckett zonder dat ze het weet terug van uitzending en gaat hij in haar B&B logeren om haar te helpen. Zij moet daar niets van hebben, ze kan het toch wel alleen? Maar haar kinderen zijn gek op hem. In ‘De laatste brief’ laat Rebecca Yarros zien dat hoe sterk je ook bent, de liefde vaak nóg sterker is.

Zo maak je kans

Vul onderstaand formulier in, beantwoord de vraag juist, en je doet automatisch mee!

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden dat je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Deze winactie loopt tot en met 15 september 2019 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld! Onvolledige adressen worden uitgesloten van deelname.

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil Zomer & Keuning hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en voor de prettige samenwerking.

Deze post is al 895 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Maak kans op De Laatste Brief van Rebecca Yarros