Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Win een gesigneerd exemplaar van Ik Mis Je {Afgelopen}

Afgelopen juni verscheen er eindelijk weer een boek van de hand van één van mijn favoriete Nederlandse auteurs: Gillian King. Voor de proeflezers had ze enkele cadeautjes meegenomen naar de boekpresentatie, waaronder een leuk armbandje én een exemplaar van het boek zelf. Nou had ik er al één, dus heb ik deze laten signeren voor een winactie. En daar maak je vandaag dus kans op!

Over Ik mis je

Ik mis je - Gillian KingIk mis je door Gillian King
Verschenen: 25 juni 2019 bij Zomer & Keuning
Format: PaperbackAantal pagina’s: 295
Genre: FeelgoodRoman
Lees ook: 60 dagenZwart-witAlles of niets!
Goodreads

Jarenlang was ze de te jonge beste vriendin van zijn zusje Bo, maar als Charlie achttien is, ziet Carsten haar eindelijk staan. Na een avond uit stapt Charlie samen met Bo in de auto. Bo heeft wat teveel gedronken en Charlie wil haar tegenhouden, maar doet het uiteindelijk niet. Ze krijgt een ernstig ongeval en Bo is op slag dood.

Het verlies slaat niet zomaar een gat in Charlies leven, maar een krater. Ze kan niet anders dan weggaan uit Wassenaar. Ze trekt in bij haar stiefzusje in Hilversum en ontmoet James, een jongen die ontzettend fout nieuws is. Charlie raakt hoe langer hoe meer verwijderd van alles wat haar lief was. Ze mist Carsten, maar ze wil hem niet laten zien wie ze nu is geworden. Ze mist de persoon die ze ooit geweest is. Is er nog een weg terug?

Zo maak je kans

Vul onderstaand formulier in, beantwoord de vraag juist, en je doet automatisch mee!

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden dat je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin’

Deze winactie is gesloten!

Deze winactie loopt tot en met 10 september 2019 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld! Onvolledige adressen worden uitgesloten van deelname.

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Deze post is al 792 keer gelezen


Geef een reactie

One response to “Win een gesigneerd exemplaar van Ik Mis Je {Afgelopen}