Categorieën: Winnen! / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Winactie #2 | Mijn favoriete StyleTone Box producten {Afgelopen}

StyleTone Box Giftcard

We zijn alweer aangekomen bij dag 2 van de feest 10-daagse ter ere van de tweede verjaardag van Reviews & Roses! Zoals ik al aan had gegeven zullen er winacties voorbij komen die te maken hebben met de diverse onderwerpen die op dit blog voorbij komen, en vandaag is het de beurt aan beauty! Ik heb uiteraard weer contact opgenomen met de mensen achter de leukste beautybox van Nederland en zij wilden heel graag helpen om van deze feest 10-daagse een succes te maken. Wat je vandaag kunt winnen? Nou, herinneren jullie nog mijn artikel Mijn 10 favoriete producten uit de StyleTone box? Ik had een lijst gemaakt met dé tien items die in anderhalf jaar StyleTone box mijn favoriet zijn geworden. En ik mag drie keer een pakket met vijf van die tien items weggeven! Nogmaals:

  • 3 x een box met vijf van mijn favoriete StyleTone producten

Er zijn dus in totaal drie winnaars!

StyleTone Box GiftcardWat is de StyleTone Box?

Als jullie Reviews & Roses al wat langer volgen dan hebben jullie ongetwijfeld al één van mijn unboxings langs zien komen, want ik ben al heel lang lid van StyleTone (en diens voorganger Vipbox). StyleTone is een maandelijkse beauty box die je kennis laat maken met vaak minder bekende, en dierproefvrije, merken.

Elke maand heeft over het algemeen een thema en de box bevat standaard vijf fullsize producten (en soms een leuk extraatje). In een leuk vormgegeven boekje/magazine vind je meer informatie over de verschillende producten.

Had ik al gezegd dat dit alles maar €12,50 per maand kost? Je kunt een abonnement afsluiten dat maandelijks opzegbaar is, of kiezen voor een abonnement per drie, zes of twaalf maanden. Daarnaast past de box bijna altijd door je brievenbus (een enkele keer pakken ze namelijk enorm uit door je een grotere box te sturen, woehoe!).

Recente boxen

Benieuwd naar wat voor producten er de afgelopen tijd in de box zaten? Lees dan zeker ook even mijn unboxings van maart, april, mei, juni, juli en augustus. Wil je de box nu ook heel graag en heb je geen zin om te wachten of je deze fantastische prijs wint? Neem dan snel een kijkje op de StyleTone website en sluit één van de abonnementen af!

De te winnen producten!

De vijf producten die de drie winnaars zullen ontvangen zijn: Lip Locked van Manna Kadar, 24H Cream van Gilda Cosmetic, Bright on Eye Balm van Cailyn, de Starlooks Pro Eyeliner pen en de kabuki brush van KOST. Stuk voor stuk persoonlijke favorieten, en ik hoop binnenkort ook van drie van jullie!

Winactie collage StyleTone

[wd_contact_form id=”19″]

Deze post is al 3421 keer gelezen


Geef een reactie

9 responses to “Winactie #2 | Mijn favoriete StyleTone Box producten {Afgelopen}

  1. Wat leuk dat je ook zo’n box winactie doet! Ik ben zelf niet zo op beauty gericht, dus ik gun deze box aan iemand die het veel leuker zou vinden, ik wilde eigenlijk alleen even zeggen dat het een leuke winactie is! 🙂

  2. Tamara TS

    Heel tof!!! Ik ben nog niet zo heel lang lid van Styletone en ik ben benieuwd naar de producten die in eerdere boxen zaten. Natuurlijk meteen meegedaan!

  3. Oehhh leuke winactie, deze producten kan ik goed gebruiken vr mijn trouw! Maareuh, ik heb het invulformulier ingevuld, maar er is geen indien/save/verstuur-knop? 😀 Dus eens testen of het mee gaat met de comments misschien :’)