Categorieën: Winnen! / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

Winactie #8 | 2x Vermist – Helen Vreeswijk {Afgelopen}

Dit jaar zit ik in het Best of YA Promoteam en daardoor heb ik vele leuke dingen mogen doen. Eén van die dingen was het lezen van de eerste versie van het nieuwe boek van Helen Vreeswijk en haar hier vervolgens over mogen interviewen. Natuurlijk kan ook een winactie niet uitblijven en de feest 10-daagse is hier uitermate geschikt voor. Unieboek | Het Spectrum (Best of YA) stelt hiervoor twee keer het nieuwste boek van Helen Vreeswijk voor beschikbaar.

  • 2x Vermist door Helen Vreeswijk

Ik kan je nu al vertellen dat het een fantastisch boek is. Het is het allereerste avonturenverhaal van Helen Vreeswijk en het eerste deel in een serie.

Over Vermist

Vermist - Helen VreeswijkVermist door Helen Vreeswijk
Serie: Vermist #1
Verschenen: 5 september 2016
Aantal pagina’s: 304
Uitgeverij: Best of YA
Format: Paperback
Genre: Avontuur, Young Adult

“De mannen waren hooguit een paar meter van haar vandaan.

“De bladeren bewogen. Ze dacht aan thuis. Aan haar moeder die zich er waarschijnlijk niet van bewust was in wat voor nijpende situatie haar dochter was beland. Waarom moest ze zo nodig op stage in de Filipijnen? De Filipijnen – het klonk zo idyllisch. ‘Ik wil naar huis,’ jammerde ze zacht.”

Een groep jongeren gaat op stage naar de Filipijnen. Na aankomst worden ze door een medewerker van hun resort naar de stagelocatie begeleid. Maar daar komen ze nooit aan. De man smokkelt de jongeren en hun begeleidster de jungle in, waar mensenhandelaren hen opwachten. Hij verkoopt de groep aan een inheemse stam, gaat terug en vernietigt alle sporen. De groep is niet meer te traceren.

Zodra de jongeren doorhebben dat er geen redding komt, besluiten ze om zelf te ontsnappen. Een gevaarlijke onderneming, want de wildernis is vol gevaren. En als er dan ook nog een stammenoorlog uitbreekt, is de chaos compleet. Ze moeten vechten om te overleven.

[wd_contact_form id=”24″]

Deze post is al 1287 keer gelezen


Geef een reactie

4 responses to “Winactie #8 | 2x Vermist – Helen Vreeswijk {Afgelopen}

  1. Yes, ik doe graag mee en heb het formulier (gisteren) ingevuld! Ik heb wel vaker boeken van Helen Vreeswijk gelezen en die vond ik altijd erg leuk, maar niet super bijzonder. Ik ben echter heel benieuwd naar haar nieuwe serie, want het schijnt inderdaad dat ze het echt anders heeft aangepakt en ik heb zo’n gevoel dat dat mij misschien beter bevalt… Leuk 🙂

  2. Ah wat gaaf. Ik ben zo benieuwd naar dit boek. Ik heb afgelopen jaar het genoegen gehad om Helen te ontmoeten en toen vernam ik al dat ze het over een andere boeg ging gooien. Ik houd van haar schrijfstijl en haar boeken, dus ik waag een kansje! 🙂