Categorieën: Winnen! / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Winactie | En dan de liefde – Susan Smit {Afgelopen}

En dan de liefde - Susan Smit win banner

Een hele goede morgen allemaal! Zoals jullie misschien al opgevallen is ben ik vandaag jarig, yay! En hoewel ik het leuk vind om cadeautjes te krijgen vind ik het ook leuk om cadeautjes te geven. Daarom komt vandaag een tweetal winacties online en dit is de eerste!

Wat kun je winnen?

Van uitgeverij Carrera mag ik een exemplaar van het boek En dan de liefde van Susan Smit weggeven – waarvoor dank! Zoals je misschien al wel had gezien is mijn recensie van En dan de liefde gisteren online gekomen. Ik heb ontzettend genoten van het boek, dus toen de uitgeverij mij vroeg of ik het leuk vond om een exemplaar weg te geven wist ik direct dat ik jullie natuurlijk graag een kans wilde bieden om ook een prachtexemplaar in jullie boekenkast te zetten. En wat is leuker dan de winactie online zetten op mijn verjaardag?!

En dan de liefde - Susan Smit

Wat moet je ervoor doen?

Het is een boek waarin liefde een centrale rol speelt en de blogbom – zoveel mogelijk recensies online van één boek in één week tijd – is heel toepasselijk gepland in de week waarin ook 14 februari valt: de dag van de liefde! Daarom wil ik van jullie graag weten wat jullie gaan doen op Valentijnsdag. Het maakt net als in het boek niet uit of je nou al een relatie hebt of juist single bent; misschien ga je juist liever iets met je je vrienden/vriendinnen doen, of misschien besteed je er zelfs liever geen aandacht aan. Ikzelf ga op Valentijnsdag met mijn vriend de Escape Hunt Experience doen waar ik het in mijn Birthday Wishlist over had. Maar ik ben ook ontzettend benieuwd naar wat jullie plannen zijn. Laat het me weten in een reactie hieronder en je bent automatisch in de race voor een prachtexemplaar van En dan de liefde van Susan Smit.

Fragement 2 En dan de liefde - Susan Smit

Tot wanneer kun je meedoen?

Laat me uiterlijk 14 februari vóór 12.00 uur ‘s middags weten wat jij met Valentijnsdag gaat doen. Let op dat je een correct mailadres invult, want naast dat ik via Reviews & Roses bekend maak wie heeft gewonnen zal ik de winnaar ook benaderen via e-mail. Laat me zodra je de e-mail hebt ontvangen zo snel mogelijk je adres weten, dan kan ik dit doorgeven aan de uitgeverij en sturen zij het boek zo snel mogelijk naar jou toe. Houd voor de zekerheid ook je spambox in de gaten op 14 februari.

Wat ga jij doen met Valentijnsdag?

Deze post is al 1877 keer gelezen


Geef een reactie

21 responses to “Winactie | En dan de liefde – Susan Smit {Afgelopen}

 1. Sylvia

  Wat ik morgen ga doen? Wel ‘s ochtends (vroeg) hondencursus en ‘s avonds bijles geven. En in de vrije tijd daar tussenin (en erna) lezen en haken en gezellig thuis zijn.

 2. Joanne

  Bedankt voor de recensie! Lijkt me heel leuk om het boek ook te kunnen lezen. Mijn plannen voor Valentijnsdag zijn wat gewijzigd omdat ik met mijn been omhoog op de bank zit; sportblessure. Helaas geen leuk blotevoeten-dansfeestje met vriendinnen voor mij. Nu gewoon thuis op de bank, met een filmpje of een boek. Ook fijn 😉

 3. Nicole

  Ik ga op valentijnsdag met mijn allerbeste vrienden om de tafel, iedereen maakt een gerecht en dan lekker bijkletsen. Iedereen heeft inmiddels zijn eigen weg gevonden na onze studententijd en daarom wonen we niet meer bij elkaar om de hoek. Deze momenten zijn daarom extra waardevol!

 4. dar

  Oeh, super leuk dat Escape Hunt. Ik heb daar heel veel leuke dingen over gehoord, plaats je er ook een review over? Omdat ik student ben en centjes binnen moeten komen, werk ik iedere zaterdag bij een groentewinkel in de buurt. Maar ‘s avonds ga ik knus met mijn vriendlief samen koken en een film pakken!

  Wat betreft: en dan de liefde, lijkt me een super leuk boek. Dus niet mee doen is geen optie voor me!!

  liefs,

  dar

 5. Kijk, aan deze wil ik dus wel mee doen, want ik ben echt benieuwd naar dit boek 🙂
  En wat leuk dat je die escape experience gaat doen, dat wil ik ook nog steeds doen! Ik heb niet echt bewuste valentijnsplannen, al ga ik dit jaar met vriendinnetjes dan carnaval vieren, dus ik weet niet of er nog een bijzondere valentijnsactie komt, als single heb ik met carnaval natuurlijk wel hoop 😉

 6. Bertha

  Ga denk ik met mijn man lunchen bij de lachende koe in Drachten. En s,avonds samen een leuke film kijken met wat lekkers op tafel.

 7. Waarschijnlijk ben ik gewoon aan ‘t werk op Valentijnsdag!
  Ik vier geen carnaval en de meeste collega’s van mij wel.
  ‘s Avonds kan ik wel lekker gezellig bij mijn ‘valentijntje’
  zijn dus dat is wel fijn!

 8. OH YES, dat leuke boek weer! Ik kreeg sinds je review al steeds niet uit mijn hoofd.
  In het weekend van Valentijnsdag is M. aan het werk (hij heeft dan nachtdiensten, dus overdag heb ik ook niet zoveel aan hem). Hoewel we eigenlijk nooit iets met Valentijnsdag doen, had ik dit jaar een heel leuk cadeautje voor hem besteld en laten bezorgen bij iemand anders, zodat M. van niets wist. Echt, het pakketje was net afgeleverd en de volgende dag belde de pakketbezorger hier aan aan de deur. HAD HIJ HET CADEAUTJE DAT IK HAD BEDACHT ZELF GEKOCHT.

  Dus, ik heb het maar weer teruggestuurd. Ik was wel een beetje teleurgesteld. Deze Valentijnsdag doe ik dus niets speciaals (zoals altijd) met mijn lief, maar ik ga een weekendje naar mijn oma. 🙂

  • Dat meen je! Ik leg mijn vriend altijd een koopverbod op in de maand voor zijn verjaardag (die twee dagen na Valentijnsdag is haha, heel handig :p). Wel balen zeg!
   Ik wens je alvast een hele fijne valentijnsdag toe, je oma vindt het vast erg leuk dat je haar komt bezoeken :D.

 9. Amy

  Happy birthday! Maar er een fijne dag van! 😀

  Aanstaande vrijdag ga ik lekker met vriendje lief uiteten bij de griek, dit omdat ik op Valentijnsdag zelf naar de film ga, haha. Mijn vriend voelde er niet zo veel voor om mee te gaan naar Fifty Shades of Grey, maar mijn moeder gelukkig wel! Ik moet zaterdag ook werken maar in de middag ga ik lekker bank-hangen met mijn vriend en na de film gaan we nog naar zijn huis fietsen! Heerlijk weekend op de planning! <3
  Ik zou zelfs naar de Val & Verlossing releaseparty gaan maar daar is wel helaas wat tussen gekomen 🙁

 10. Met Valentijnsdag ga ik… carnavallen. 😛
  Wel gezellig in matchende Waar is Wally & Waar is Wanda pakken, maar verder wordt het gewoon een kapsalon eten op de grote markt en hossend de avond door. Romantisch he;)

  • Maar een kapsalon is dan ook gewoon erg lekker, dus dat moet kunnen! Hier in het noorden hebben we geen carnaval, maar ik ben wel benieuwd naar jullie Wally & Wanda pakken. Foto’s binnenkort op Door Ellis?

 11. Happy Birthday!!! Fijne dag!

  Ik ben erg benieuwd naar het boek, wat ik er tot nu toe over lees klinkt goed allemaal.
  Op Valentijnsdag heb ik een date met een reep pure chocola. En een reep witte chocola. En misschien melk ook wel ;-).

  Liefs,
  Berdien

  • Dankjewel! 😀
   Ik hoop zeker dat je gezellig op date mag met zowel Puur, Wit als Melk. Wie weet bloeit er wel wat tussen jullie op :D. En wie weet, mogen jullie het boek samen delen. Stay tuned!