Categorieën: Winnen! / Tags:

Geschreven door Jessica

Winactie | Maak kans op 1 exemplaar van Evermore!

Evermore - Sara Holland

Goedemorgen deze morgen! Hoezo de maandag blues? We beginnen de week deze maandag goed met een leuke winactie! Je maakt deze week namelijk kans op een exemplaar van het boek Evermore. Evermore is het vervolg op het boek Everless geschreven door Sara Holland. Deze vertaling is uitgegeven bij uitgeverij Blossom Books.

Over Evermore

(niet lezen als je Everless niet hebt gelezen)

Evermore - Sara HollandEvermore door Sara Holland
Serie: Everless #2
Verschenen: 20 januari 2019 bij Blossom Books
Format: HardcoverAantal pagina’s: 304
Genre: FantasyYoung Adult
Goodreads

Jules is opgevoed met verhalen over de eeuwenoude magie van de kwaadaardige Alchemist en de goede Tovenares. Ze is er nu niet alleen achter gekomen dat deze verhalen waar zijn, maar ook dat haar vriendin Caro de Tovenares is. Caro vermoordde koelbloedig de koningin en Jules’ eerste liefde Roan.

Het hele koninkrijk denkt dat Jules verantwoordelijk is voor de moord, en er staat een hoge prijs op haar hoofd. Zelfs het landgoed van Everless is niet meer veilig voor haar. Jules maakt steeds meer vijanden in Sempera, en het enige wat ze kan doen is diep in de verhalen over haar verleden duiken. Alleen als ze de mysteries over haar vroegere zelf kan oplossen, zal Jules de enige persoon die haar vertrouwt kunnen redden.

Dit is het tweede deel in de Everless duologie.

Hoe maak je kans?

Vul onderstaand formulier en je doet automatisch mee!

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden als je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin’

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Deze winactie loopt tot en met 28 mei 2019 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld!

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil Blossom Books hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en voor de prettige samenwerking.

p.s. Doe jij deze zomer ook mee met de Evermore online leesclub?

Deze post is al 2791 keer gelezen


Geef een reactie

3 responses to “Winactie | Maak kans op 1 exemplaar van Evermore!