Categorieën: Winnen! / Tags:

Geschreven door Jessica

Winactie | PopQuiz én DarkQuiz {Afgelopen}

Winactie BAK

De periode rond kerst is een prachtige tijd voor cadeautjes… én winacties! Elk jaar organiseert blogger Emmy van Zon en Maan de Boeken Advents Kalender. Dit betekent dat in december in naam van de Boeken Advents Kalender zo ongeveer elke dag een winactie online komt. Een aantal verschijnen gewoon bij Zon en Maan, maar een aantal verschijnen ook op blogs van andere bloggers; en vandaag heb ik de eer. Zo leuk! Volgen jullie Emmy’s blog al?

Wat kun je winnen?

  • 1x een pakket met daarin PopQuiz en DarkQuiz!

PopQuiz heb ik ook gerecenseerd, lees hier mijn recensie van PopQuiz.

PopQuiz - Fernando Volken TogniPopQuiz door Fernando Volken Togni
Verschenen: Augustus 2016 bij ImageBooks
Format: Hardcover
Aantal pagina’s: 88
Genre: Doeboek, Non-fictie

Goodreads

Wie ben ik? 40 pagina’s vol illustraties van accessoires en 40 beroemdheden en popsterren om te raden. Een ongemeen spannend boek met visuele raadsels, net alsof je een roman leest, maar dan uitsluitend met beelden. Rechts: de pagina met illustraties, links: een getal dat verwijst naar de antwoorden en de lijst met gekozen accessoires en hun context achteraan in het boek.

Sterren

DarkQuizDarkQuiz door Juliana Pedemonte
Verschenen:  Augustus 2016 bij ImageBooks
Format: Hardcover
Aantal pagina’s: 88
GenreDoeboek, Non-fictie

Goodreads

Hun gedrag was aanstootgevend of gewelddadig, ze waren controversieel of rebels, ze droegen wapens of waren verslaafd aan drugs of alcohol. Allemaal stierven ze een gewelddadige dood of leidden ze een waardeloos leven. Ze hadden echter het geluk om uitgekozen te worden voor onze Dark Quiz! Dark Quiz is de donkere zijde van de Pop Quiz. Kies aan welke kant jij staat…

Hoe doe je mee?

Bij PopQuiz en DarkQuiz moet je aan de hand van een pagina met plaatjes raden welke persoon of welk personage daarbij hoort. Dit gaan jullie ook doen. Ik heb hieronder eenzelfde soort raadsel gemaakt en dingen bij elkaar gezocht die een gerenommeerde blogger/blog uitbeelden. Vul in het formulier hieronder in welke blog/blogger jij denkt dat uitgebeeld wordt, en als je antwoord goed is maakt je automatisch kans!

Raadsel winactie BAK

Winactie Gesloten!

Deze post is al 1645 keer gelezen


Geef een reactie

15 responses to “Winactie | PopQuiz én DarkQuiz {Afgelopen}

  1. Paula

    Hey, ik wilde met de winactie mee doen en heb braaf het winformulier ingevuld. Maar er is geen verzendknop… Help! wat moet ik nu doen 🙂

  2. Mariska

    Hoi hoi, leuke Winactie!! Er zit alleen geen knop om het formulier in te sturen!! Misschien komt het omdat ik het via mijn mobiel doe, maar normaal kan dat wel altijd!!