Categorieën: Winnen! / Tags:

Geschreven door Jessica

Winnaar gesigneerd exemplaar Zwart-wit van Gillian King bekend!

De winnaar is bekend!

Het mag duidelijk zijn dat Gillian King erg populair is, er kwamen namelijk ontzettend veel mailtjes binnen voor deze leuke winactie. En het allermooiste is dat iedereen het goede antwoord gemaild had; dit was natuurlijk O,o, Olivia!

Vandaag is dan eindelijk de dag dat ik bekend ga maken wie de gelukkige is en nog voor kerst het gesigneerde exemplaar van Zwart-wit van Gillian King op de mat krijgt.

Het heeft even wat tijd gekost om alles te verifiëren en vervolgens alle namen (inclusief de extra kansen) in de blender te gooien. Vervolgens koos de fruitmachine de gelukkige winnaar uit.

Ter verificatie maakte ik er een filmpje van:

Gefeliciteerd Sylvia Helmer!

Je zal zo een mail ontvangen van mij waarop je kan antwoorden waar ik dit prachtige gesigneerde exemplaar van Zwart-wit van Gillian King, en de extra goodies, naartoe mag sturen.

Verder wil ik graag iedereen bedanken die mee heeft gedaan met deze winactie; ik heb zoveel vrolijke reacties binnen gekregen! Ik hou ervan om leuke dingen weg te geven, dus een nieuwe winactie zal vast niet lang op zich laten wachten. Houd Reviews & Roses in de gaten!

Deze post is al 1435 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Winnaar gesigneerd exemplaar Zwart-wit van Gillian King bekend!