Categorieën: Blog Business / Tags: ,

Geschreven door Jessica

De 5 populairste blogposts van de afgelopen 5 jaar

5 jaar - Reviews & Roses

A.s. zondag, 1 september 2019, is een heugelijke dag. Dan vieren we namelijk dat Reviews & Roses alweer vijf jaar bestaat! Omdat ik dit een hele bijzondere mijlpaal vind, tel ik in mijn artikelen af tot deze heuglijke dag. En een klein tipje van de sluier: kijk op 1 september vanaf 5 uur ‘s ochtends elke uur even op de website of social media. Er staan namelijk wat verrassingen klaar. ^^

Vandaag begin ik dus met aftellen. En uiteraard begin ik bij 5, haha. Voor de 5 heb ik de vijf best bezochte / populairste blogposts van de afgelopen vijf jaar bij elkaar gezocht. Natuurlijk is het wel zo dat artikelen die langer online staan, meer kans hebben om in die top 5 te komen. Omdat ze meer tijd hebben gehad om lezers te vergaren. Laten we eens gaan kijken welke artikelen het populairst zijn geweest de afgelopen vijf jaar.

p.s. Klik op de titel om naar het betreffende artikel te gaan.

5. Tien animatiefilms die ook leuk zijn voor volwassenen

Puss in boots

Op nummer vijf vind je het artikel waarin ik tien animatiefilms (een franchise telt als één) benoemde, die ik als volwassene ook erg leuk vond om te bekijken. Ik plaatste dit artikel op 24 april 2015. Vroeger was ik altijd anti-animatiefilms, maar tegenwoordig durf ik gewoon te zeggen dat ze verrassend leuk zijn! Sinds het verschijnen van dit artikel zijn er nog veel meer leuke animatiefilms uitgekomen. Misschien is het tijd voor een vervolg?

4. De 5 leukste nummers van Kensington

Kensington Oerrock 2016

Ik werd fan van Kensington op het moment dat ze net een beetje door begonnen te breken. Ze speelden op het jaarlijkse muziekfeest Oerrock in Ureterp, maar er was bijna geen publiek. Mooi, dan kon ik lekker vooraan staan! In 2015 zouden ze weer naar Oerrock komen en besloot ik om een lijstje te maken met mijn (op dat moment) favoriete nummers van Kensington. Helaas kreeg de zanger keelproblemen en ging hun optreden niet door. Maar later zag ik ze alsnog weer op een volgende editie van Oerrock.

Tegenwoordig ben ik misschien wel een klein beetje uitgekeken op Kensington; niet alle nummers vind ik meer even sterk en sommigen vallen qua klank in herhaling. Maar Bats vond ik recent wel weer een heerlijk nummer.

3. 5x leuke subscription boxen

Subscription boxes

Het mag geen verrassing zijn dat dit artikel over subscription boxen op de derde plaats in deze top 5 staat. Subscription boxen zijn nog steeds mateloos populair, en mijn unboxings worden ook altijd enorm veel gelezen. Ik schreef dit artikel op 7 juni 2016. In de tussentijd heb ik het artikel nog voorzien van een update.

De boxen die ik op dít moment nog daadwerkelijk maandelijks ontvang zijn de boekenbox Fairyloot en de beautybox Goodiebox.

2. Mijn verhaal | Operatie aan een haarnestcyste

Operatie Haarnestcyste

Ik plaatste dit artikel op 23 maart 2015. Hiermee is dit het oudste artikel in de top 5. Ik schreef het naar aanleiding van mijn persoonlijke ervaringen met de operatie aan een haarnestcyste. Deze operatie is ooit één van de aanleidingen geweest van het bestaan van Reviews & Roses. Ik zat namelijk al bijna twee maanden thuis te herstellen en had niks te doen. Ik schreef al recensies voor MijnSerie.nl en had al twee boekrecensies geschreven die nergens een plekje hadden voor zichzelf. Uiteindelijk leverde dit een uitgebreide zoektocht op naar het opzetten van een blog en was Reviews & Roses op 1 september een feit.

Helaas moest ik in december 2015 nog een keer geopereerd worden. Ik nam jullie mee in mijn frustraties en hield jullie op de hoogte van de vorderingen. Heel veel steun heb ik gehad aan al jullie lieve reacties. Nogmaals: dankjewel!

1.  Netflix aanrader | Teen Wolf (+ veelgestelde vragen)

Teen Wolf cast

En dan de onbetwiste nummer 1: mijn artikel over de tv-serie Teen Wolf. Ik schreef dit artikel op 26 mei 2015, en ben het artikel tot eind 2016 blijven updaten terwijl de serie vorderde. Het is ook het artikel waar ik – denk ik – de meeste reacties op heb gehad. Mensen begonnen mij als vraagbaak te zien voor vooral wanneer een nieuw seizoen op Netflix zou komen te staan. Ik had al enkele recensies van de serie op Reviews & Roses staan, en nadat ik in mijn zoekmachine resultaten had gezien dat veel mensen op mijn blog kwamen door daarop te zoeken, besloot ik dit artikel te schrijven.

Teen Wolf is inmiddels helaas geëindigd, maar wat heb ik genoten van deze serie! Ook kon ik er lekker over fangirlen en is Teen Wolf misschien wel de basis waarop mijn vriendschap met medeblogger Katja van That Blonde Woman is ontstaan. We hebben zelfs een Wolf Watch artikel samen geschreven!

Had jij deze artikelen al eens gelezen, of zijn ze nieuw?

Sterren

Nog 5 dagen tot 1 september 2019!

Deze post is al 1212 keer gelezen


Geef een reactie

4 responses to “De 5 populairste blogposts van de afgelopen 5 jaar