Categorieën: Blog Business / Tags:

Geschreven door Jessica

De 6 best bekeken blogposts op Reviews & Roses

Reviews & Roses

Ik had voor vandaag eigenlijk een andere uitgebreide blogpost in de planning, maar helaas blijkt dat doordat ik deze en vorige week extra moest werken en andere drukte dat het mij niet lukte dat artikel te schrijven. Die hebben jullie dus nog van mij tegoed! Daarom vandaag een blogpost waarin ik de 6 best bekeken blogposts op Reviews & Roses voor jullie op een rijtje zet.Want met 172 blogposts op de teller is het wel eens leuk om te zien welke blogposts goed gelezen worden, toch? Omdat in die top 6 eigenlijk vier blogposts over Wie is de Mol? voorkomen heb ik besloten in onderstaande top 6 alleen de best bekeken blogpost van Wie is de Mol? mee te nemen.

6. Activiteit | The Escape Hunt Experience

The Escape Hunt Experience

Oké, heel eerlijk gezegd zou ik een top 5 maken, maar toen ik zag dat daardoor mijn blogje over The Escape Hunt Experience buiten de boot viel heb ik er snel een top 6 van gemaakt haha. Ik heb simpelweg gewoon zo ontzettend genoten van The Escape Hunt Experience die ik afgelopen februari samen met mijn vriend deed in Groningen! Echt een aanrader! (kijk op hun website voor de dichtstbijzijnde locatie)

5. Shop America | Waar ik mijn Amerikaanse producten koop

Shop America

Ik ben gek op Amerika (ook al ben ik er nog nooit geweest) en ik ben vooral ook altijd nieuwsgierig naar Amerikaans eten en drinken. Dat kun je nu ook kopen bij een Nederlands bedrijf: Shop America! Nog voordat Coca-Cola Life in Nederland verkrijgbaar was verkochten zij het er al. Maar ook verkopen ze bijvoorbeeld Harry Potter snoep, waaronder Bertie Bott’s Every Flavour Beans.

4. Recensie | Teen Wolf – Seizoen 3B

Teen Wolf Seizoen 3B

Mijn favoriete seizoen van Teen Wolf is ook de meest bekeken recensie van een serie(seizoen) op Reviews & Roses. Als je de serie nog niet kent of er gewoon nog niet aan begonnen bent: hup, ga kijken! Mijn recensie van het eerste seizoen vind je hier. Wil je een andere blogger heel enthousiast zien zijn over deze serie? Kijk dan even bij Katja.

3. StyleTone Box | Januari

StyleTone - The New Vipbox

In januari kreeg de Vipbox een nieuw uiterlijk en een nieuwe naam: StyleTone. Een verandering waar blijkbaar veel op gezocht wordt, want van al mijn beauty blogposts is deze het meest bekeken. Ik had nog wel wat te klagen over de box in januari, maar in de loop van de maanden is er een mooie verbetering te zien hoor!

2. Wie is de Mol? | Aflevering 3 – Verraad

Wie is de Mol De envelop in de haven

Waarom nou net aflevering 3 mijn meest gelezen blogpost van Wie is de Mol? is, dat zou ik niet weten, maar dat het de meest gelezen blogpost over een aflevering van Wie is de Mol? is – en bijna zelfs van heel Reviews & Roses! – is zeker! Misschien lag het aan die envelop die over het hoofd was gezien door onze blijkbaal niet-molletjes Chris en Rik?

1. Ik beoordeel de nieuwe Coca-Cola | Coca-Cola Life

Coca-Cola Life

Pas anderhalve maand was ik aan het bloggen toen ik deze blogpost online gooide en vertelde over mijn favoriete merk frisdrank, dat zou komen met een nieuwe variant! Ik bestelde een tree bij Shop America, testte Coca-Cola Life uitgebreid en vertelde in deze review alle ins en outs van Coca-Cola Life; geur, kleur, (na)smaak, noem maar op! Nog dagelijks vinden jullie mijn blog door te zoeken naar informatie over Coca-Cola Life.

Van welke blogpost had jij verwacht dat deze in de top 6 zou staan?

Deze post is al 1500 keer gelezen


Geef een reactie

9 responses to “De 6 best bekeken blogposts op Reviews & Roses

  1. Leuk artikel dit :). Escape hunt/escape rooms zijn helemaal in, dus ik had wel verwacht dat die dan goed gelezen zou zijn! Bij mij word dat artikel ook goed gelezen.

  2. Ik vind het altijd zo grappig om te zien hoe blogposts waar je eigenlijk geen rekening mee houdt constant in zo’n top-lijst terecht komen…

    Wat grappig dat nog steeds zoveel mensen zoeken op Coca Cola Life :O

    • Haha ja ik verbaas mij er ook nog steeds over! Ik heb serieus ook nog getwijfeld of ik wel of niet een blogpost zou wijden aan Coca-Cola Life en het blijkt gewoon het best bekeken artikel op mijn blog te zijn haha.

    • Zeker doen! Als je het eenmaal een keer gedaan hebt wil je het liefst direct nog een keer haha. Het was echt zo’n gave ervaring, wil echt graag binnenkort een andere kamer proberen 😀