Categorieën: Boeken / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Boekrecensie | Het Doel – Elle Kennedy

Het Doel - Elle Kennedy
Boekrecensie | Het Doel – Elle KennedyHet Doel door Elle Kennedy
Serie: Off-Campus #4
Verschenen: 12 december 2019 bij Uitgeverij Volt, Love Books
Format: Paperback, aantal pagina's: 383
Genre: Contemporary, New Adult, Romantiek
Lees ook: De Deal, De Fout, Het Einde, De Jacht, Anders dan je dacht, Misfit, Het Graham Effect, Het Geheim
Rating: 4.5 Stars | Goodreads

Sabrina James heeft al haar doelen scherp in het vizier: met goede cijfers afstuderen, toegelaten worden op een topuniversiteit voor een master rechten, en dan werken bij een toonaangevend advocatenkantoor. Om aan haar vreselijke thuissituatie te ontkomen zal ze alles op alles moeten zetten, en daardoor heeft ze geen tijd voor de knappe ijshockeyer John Tucker, die haar wel ziet zitten. Sabrina had haar hele toekomst al uitgedacht, maar besluit dat één avondje plezier geen kwaad kan en zwicht voor Tuckers charmes. Een beslissing die haar hele leven voor altijd zal veranderen…

Heerlijke serie

Na Het Einde heb ik de boeken van Elle Kennedy een tijdje links laten liggen. Geen idee waarom, want ik geniet er altijd enorm van. Het kan best zijn dat ik op dat moment veel recensie-exemplaren binnenkreeg, want die geef ik altijd voorrang op mijn eigen gekochte boeken. Door mijn burn-out lukte lezen niet goed meer en had ik behoefte aan “makkelijke” boeken, en kwam Elle Kennedy opnieuw op mijn pad. Ik ging verder in het vierde deel van de Off-Campus serie: Het Doel.

Het Doel - Elle Kennedy

Het Doel

In Het Doel is de vierde huisgenoot aan de beurt en lezen we over Tucker. In een eerder deel hebben we al kunnen lezen wat het thema van dit boek zal zijn en werden we achtergelaten met een cliffhanger. Nu lees je hoe dit alles heeft kunnen gebeuren. Sabrina is een meid die hard werkt voor haar toekomst en precies weet wat ze wil. Wanneer ze Tucker ontmoet besluit ze één avond plezier te hebben, maar het blijft niet bij dat ene avondje…

Favoriete deel?

Ik denk dat Het Doel wel eens één van mijn favoriete delen in de Off-Campus serie kan zijn (al is het te lang geleden dat ik die andere heb gelezen om het met zekerheid te zeggen). Misschien ook juist wel doordat Sabrina en Tucker net een beetje anders zijn en voor mij dichter bij de werkelijkheid staan. Tucker is niet de standaard player die continu opschept over zijn overwinningen en altijd op de voorgrond staat. In de vorige boeken zag je hem al als een rustig persoon die niet veel loslaat. En Sabrina is een serieus meisje dat overal keihard voor werkt, studeert, twee banen heeft, en niet het standaard modepopje is.

Het Doel - Elle Kennedy

Diepgang

Het verhaal in Het Doel bevat voor mijn gevoel daarnaast ook extra diepgang. De onderwerpen zijn interessant en echt anders dan in eerdere delen, maar heel goed neergezet. Zoals ik gewend ben van Elle Kennedy is ook dit boek weer lekker vlot geschreven en lees je het (helaas) in no-time uit. Gelukkig is er nog een vijfde afsluitende deel (een soort hele lange epiloog) én is er de spin-off serie Briar U!

Conclusie

Heb je genoten van De Deal, De Fout en Het Einde? Dan zal je ook genieten van Het Doel. Elk boek dat Elle Kennedy schrijft leest ontzettend vlot, heeft interessante personages waar je verliefd op wordt en je wilt altijd alleen maar meer. De steamy stukken in Het Doel zijn functioneel, maar je moet er wel van houden. Ik haal in elk geval vast de Briar U-serie en De Finale in huis!

Ben jij fan van Elle Kennedy?


Of koop het boek bij je lokale boekhandel


Deze post is al 1465 keer gelezen


Geef een reactie