Categorieën: Boeken / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

Cover onthulling Nederlandse editie Opal door Jennifer L. Armentrout

Cover onthulling Opal

Waaah ik heb vandaag zoiets leuks voor jullie! Ik mag van Uitgeverij Zomer & Keuning namelijk de cover onthullen van het boek Opal, deel 3 in de LUX-serie door Jennifer L. Armentrout!

Ik had al haar – in het Nederlands verschenen – New Adult boeken al gelezen, en was vorig jaar ook nieuwsgierig geworden naar één van haar populairste Young Adult series. En zoals je in mijn toen geplaatste recensies (Obsidian en Onyx) ook kon lezen: Ik was meteen verliefd!

De Nederlandse uitgever: Zomer & Keuning

De serie maakt de hype helemaal waar, en ik had nooit verwacht een serie over aliens zo geweldig te vinden. Maar hé, het is geschreven door Jennifer L. Armentrout, dus het kon eigenlijk ook niet iets anders dan ontzettend awesome zijn. Het was alleen nog wachten tot een Nederlandse uitgeverij deze geweldige boeken op de markt zou brengen.

Niet wetende dat de fantastische uitgeverij Zomer & Keuning hier stiekem al druk mee bezig was!

Oh holy alien babies everywhere!

In juni 2018 verschijnt het eerste deel in deze prachtige serie, en elke twee maanden daarna verschijnt een nieuw deel. Dus binnen een jaar heb je de gehele serie al compleet. En om de prijs hoef je het ook niet te laten; ze kosten €15,- per stuk. Ik hou van deze uitgeverij!

Cover onthulling

Deze week staat dus in het teken van cover onthullingen. Vijf verschillende blogs, waaronder Reviews & Roses, mogen één van de Nederlandse covers onthullen. Je kon de cover onthulling van Obsidian zien bij Adorable Books en de onthulling van Onyx bij Zon en Maan. Ik mag de cover onthullen van Opal, het derde deel in de serie.

Zijn jullie er klaar voor?

Tadaaa!

Jennifer L. Armentrout - Opal

Informatie

Verschijnt: september 2018
Teaser: Na alles wat er is gebeurd, is Katy onherroepelijk veranderd. En ze zit onlosmakelijk vast aan Daemon.

Wat ik ervan vind

Ik vind de cover prachtig! De Engelse boeken die ik thuis heb, hebben echte mensen op de covers, en hoewel ik dat niet altijd erg vind, ben ik er in het geval van deze boeken nou ook weer niet echt fan van. De Nederlandse cover is echt véél beter. Hij heeft ook wel een klein beetje wat weg van de Duitse covers (de drie personen en de bokeh-elementen), maar ik vind deze Nederlandse cover veel mooier en strakker. Fijn vind ik ook de labels links bovenin en op de rug, zodat je direct ziet welk deel je in handen hebt.

Ik zal nog niks van het verhaal spoilen, maar de cover van Opal past ook heel goed bij het verhaal van Opal. Fijn is ook dat de opaalkleur mooi in de cover is verwerkt. Ook alle vijf delen bij elkaar zijn een lust voor het oog en passen voor mijn gevoel qua sfeer ook goed bij het verhaal. Ik kan niet wachten tot ze straks prachtig in mijn boekenkast staan te shinen! <3

Bekijk morgen ook de cover onthulling van Origin bij Leesmee, en zaterdag de cover onthulling van Opposition bij Kwante in Wonderland.

Pssst… Obsidian (€15,-) en Onyx (€15,-) zijn nu al te reserveren bij bol.com of pre-order de boeken bij je lokale boekhandel.

Kijk jij ook zo uit naar deze prachtige boeken?

Deze post is al 1954 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “Cover onthulling Nederlandse editie Opal door Jennifer L. Armentrout