Persberichten #15

Geplaatst op 13 maart 2017 door Jessica in Beauty, Boeken, Films, Tv-series / 4 Comments

Persberichten

Dagelijks ontvang ik vele interessante persberichten. Voor deze maandelijkse vaste rubriek screen ik al deze persberichten en kijk ik welke mogelijk interessant zijn voor jullie of waar ikzelf enorm enthousiast over ben. Deze licht ik uit in dit persberichten overzicht.

Stripes

Series Verschijnt op DVDBlu-ray banner persberichten

Stripes

DC's Legends of Tomorrow - Seizoen 1DC’s Legends of Tomorrow – Seizoen 1

Release: 8 maart 2017

Warner Bros. Home Entertainment – Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 8 maart het complete eerste seizoen van DC’s Legends of Tomorrow op Blu-ray en DVD. Deze gloednieuwe serie is een spin-off van de populaire TV series Arrow en The Flash en bevat een cross-over met Arrow, The Flash en Supergirl in aflevering 7: Invasion. In deze serie vol epische special effects volgen we tijdreiziger Rip Hunter (Arthur Darvill; Doctor Who, Broadchurch), die terugreist naar het verleden om een team samen te stellen van helden en schurken, uit Arrow en The Flash, om een onsterfelijke superschurk tegen te houden. Kan dit team een onverwoestbare bedreiging voor altijd stoppen?

Bonusmaterialen: DC’s Legends of Tomorrow: 2015 Comic – Con Panel (22:18) | Jonah Hex: Hex Marks The Spot (06:40) | A Fantastic Voyage (08:32) | History in the Making (12:29) | Gag Reel (06:42)
Speelduur: 16 afleveringen van 42 minuten
Kijkwijzer: 12; geweld

Stripes

iZombieiZombie – Seizoen 2

Release: 5 april 2017

Warner Bros. Home Entertainment – Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 5 april het complete tweede seizoen van de hitserie iZombie op DVD. In het eerste seizoen veranderde Olivia Moore, een veelbelovende arts in opleiding, door een beet in een zombie. Ze gaat aan de slag in een mortuarium om haar honger naar hersenen te stillen en wordt opgemerkt door een jonge rechercheur Clive Babineaux die ze helpt om moordzaken op te oplossen. In het tweede seizoen bundelen Olivia, haar excentrieke baas Ravi Chakrabarti en de rechercheur opnieuw hun krachten. Kruip op de bank met iets lekkers te eten en geniet van 19 spannende, maar vooral grappige afleveringen.

iZombie is losjes gebaseerd op de gelijknamige stripboekenreeks van Chris Roberson en Michael Allred en geproduceerd door de makers van Veronica Mars. Seizoen drie van de detectiveserie iZombie is inmiddels in de maak.

Bonusmaterialen: Deleted scenes | Comic-Con Panel
Speelduur: 19 afleveringen van 40 minuten
Kijkwijzer: 16; geweld, grof taalgebruik

Stripes

Films Verschijnt op DVDBlu-ray banner persberichten

Stripes

The AccountantThe Accountant

Release: 8 maart 2017

Warner Bros. Home Entertainment – Hij is geen doorsnee accountant. Kom achter zijn geheimen en dubbelleven wanneer “The Accountant” op 8 maart uitkomt op Ultra HD Blu-ray™, Blu-ray™, DVD en Digitaal HD. Oscar® winnaar Ben Affleck (Argo) schittert in de rol van “The Accountant,” geregisseerd door Gavin O’Connor (Miracle, Pride and Glory, Warrior).

Christian Wolff (Affleck) is een wiskundig genie die zich meer aangetrokken voelt tot cijfers dan tot mensen. Naast dat hij werkt bij een lokaal accountantskantoor, werkt hij als freelance accountant voor een aantal van ‘s werelds gevaarlijkste criminele organisaties. Wanneer de anti-criminaliteitsbrigade van het Ministerie van Financiën, gerund door Ray King (J.K. Simmons), hem in de gaten krijgt, besluit Christian een legitieme klus aan te nemen: een moderne robotica organisatie waar een boekhoudster (Anna Kendrick) een verschil in de boekhouding heeft opgemerkt van miljoenen dollars. Wanneer Christian diep in de boekhouding duikt en dichterbij de waarheid komt, komt zijn leven en die van anderen in gevaar.

Blu-ray bonusmateriaal: Inside the Man | Behavioral Science | The Accountant in Action
DVD bonusmateriaal: Inside the Man
Speelduur: 128 minuten
Kijkwijzer: 16 jaar, geweld en grof taalgebruik

Stripes

The Night OfThe Night Of

Release: 8 maart 2017

Warner Bros. Home Entertainment – Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 8 maart de bijzonder spannende HBO miniserie The Night Of. De serie vertelt het verhaal van Nasir Khan (Riz Ahmed; Star Wars: Rogue One, Four Lions), een Pakistaan-Amerikaanse student uit New York wiens leven compleet op zijn kop komt te staan, nadat hij op een avond een aantal verkeerde keuzes maakt en in de gevangenis terecht komt voor moord. Laat je in 8 afleveringen meevoeren in de wereld van Naz Khan, als hij zijn onschuld probeert te bewijzen. The Night Of verschijnt op 8 maart op Blu-rayTM en DVD.

Kijkwijzer: 12; geweld, grof taalgebruik, discriminatie, drugs
Speelduur: 8 afleveringen van 65 minuten

Stripes

SullySully

Release: 5 april 2017

Warner Bros. Home Entertainment – Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 5 april de biografische film Sully, geregisseerd door Clint Eastwood, op 4K UHD, Blu-ray, DVD en VOD. Tom Hanks (Forrest Gump, The Green Mile) kruipt in de huid van Chesley ‘Sully’ Sullenberger, een Amerikaanse piloot met ruim 40 jaar vliegervaring, die een noodlanding moet maken op de Hudson River om zijn 155 passagiers te redden. De pers onthaalt Sully als een ware held en bestempelt het voorval als The Miracle on the Hudson. Echter lijkt een onderzoekscommissie vastbesloten te bewijzen dat Sully een inschattingsfout heeft gemaakt.

Sully is gebaseerd op Sullenbergers memoires Highest Duty uit 2009 en vertelt het verhaal van de wereldberoemde noodlanding op 15 januari 2009 op de New Yorkse Hudson River. Ervaren piloot Chesley Sullenberger (Hanks) bestuurt een passagiersvliegtuig met 155 mensen aan boord. Wanneer het vliegtuig vlak na opstijgen een zwerm ganzen raakt en de twee motoren uitvallen, moet Sullenberg snel een beslissing nemen; terugkeren naar het vliegveld of een noodlanding maken op de Hudson River. Als hij kiest voor het laatste overleven alle passagiers de landing en wordt Sullenberger, die al snel de naam “Sully” krijgt, door de media geprezen om zijn heldendaad. Echter vindt er op de achtergrond een groot onderzoek plaats dat de reputatie en carrière van Sullenberger dreigt te verwoesten. Sully toont het drama achter een van de bekendste vliegtuigrampen van Amerika.

Speelduur: 96 minuten
Kijkwijzer: 12 jaar, angst

Sully is vanaf 22 maart te zien via VOD en vanaf 5 april verkrijgbaar op 4K UHD, Blu-ray, DVD.

Stripes

Fantastic Beasts and Where to Find ThemFantastic Beasts and Where to Find Them

Release: 29 maart 2017

Warner Bros. Home Entertainment – Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 29 maart de betoverende film Fantastic Beasts and Where to Find Them, een nieuwe sage van J.K. Rowling, schrijfster van de wereldberoemde Harry Potter-reeks. In 1926 arriveert magie-zoöloog Newt Scamander in New York, met een onopvallende lederen koffer vol geheimen. Wat een eenvoudig reisje moest zijn, verandert al snel in een spectaculair avontuur dat zowel de magische als de niet-magische wereld op zijn kop zet. Fantastic Beasts and Where to Find Them is gebaseerd op het gelijknamige boek van J.K. Rowling en is de start van een 5-delige reeks in haar tovenaarswereld.

Fantastische feitjes
– Eddie Redmayne had auditie gedaan voor de rol van Tom Riddle in Harry Potter and the Chamber of Secrets, maar kreeg de rol niet.
– Fantastic Beasts and Where to Find Them is het eerste deel in een nieuwe reeks van 5 films.
– Het script is geschreven door J.K. Rowling, die hiermee haar filmscenario debuut maakt.
– Gebaseerd op het boek ‘Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden’ dat als lesboek in de Harry Potter-reeks wordt gebruikt en op dat moment al in 52e druk is.
– De acteurs in de film hebben les gekregen in hoe je op de juiste wijze je toverstok gebruikt.
– Eddie Redmayne was de eerste en enige keuze van J.K. Rowling om Newt Scamander te spelen. Hij hoefde geen auditie te doen voor de rol.
– De opbrengsten van het boek Fantastic Beasts and Where to Find Them is voor het grootste deel naar het goede doel Comic Relief gegaan.

Bonusmaterialen Blu-ray en DVD:
Blu-ray (1:05:28 minuten) bestaande uit: Before Harry Potter: A New Era of Magic Begins! – Ga mee met J.K. Rowling als zij, David Yates en David Heyman terugkeren naar Leavesden studios om een nieuw en spannend deel te bouwen van het tovenaars universum. | Personages: The Magizoologistlogist – The Goldstein Sisters – The New Salemersemers – The No-Maj Baker – The President and the Aurornt and the Auror | Fabeldieren: Meet the Fantastic Beasts – Waag je in de magische wereld van de fabeldieren en het creatieve team erachter. | Design: Shaping the World of Fantastic Beasts – Maak kennis met het creatieve team achter de bouw, ontwerp, kostuums en rekwisieten van de tovenaarswereld en hoor hoe ze de gigantische sets tot leven hebben gebracht. | Deleted Scenes

DVD (8:03 minuten) bestaande uit: Personages: The Magizoologist – Een tovenaar voelt zich beter in de buurt van wezens dan mensen. Cast en crew praten over Newt’s personage, kostuum en reis tijdens de film. | Fabeldieren: Meet the Fantastic Beasts – Waag je in de magische wereld van de fabeldieren en het creatieve team erachter.

Fantastic Beasts and Where to Find Them verschijnt op 29 maart naast 4K UHD, 3D Blu-ray, Blu-ray en DVD ook als Special Edition 3D Blu-ray en Blu-ray met toverstok.
Speelduur: 2:12:40 minuten Blu-ray + 1:05:28 minuten aan bonusmaterialen
2:07:22 minuten DVD + 8:03 aan bonusmaterialen
Kijkwijzer: 9, angst

Stripes

SingSing

Vanaf 3 mei live bij jou in de woonkamer

Universal Home Entertainment – Op 3 mei barst het muzikale feest los, live bij jou in de woonkamer: SING komt uit op DVD en Bluray! De gigantische bioscoophit bevat meer dan 65 bekende popsongs, die we natuurlijk allemaal vrolijk mee kunnen zingen. Dat belooft een swingend voorjaar te worden met SING op DVD en Blu-ray.

Over Sing
In een stad bewoond door dieren, organiseert de koala Buster Moon een talentenjacht om het vervallen theater waarvan hij eigenaar is te redden. Vele dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen. Vijf kandidaten slaan zich door de audities heen: een muis die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant; een oververmoeide moeder van 25 biggetjes; een jonge gangster-gorilla en een punk-rock stekelvarken. Onder begeleiding van Buster bereiden de kandidaten zich voor op de zinderende finale. Met de Nederlandse stemmen van onder meer Fedja van Huêt, Do, Chris Zegers, Birgit Schuurman, Egbert Jan Weeber, Holly Mae Brood, Gordon, Tim Douwsma en vele anderen.

SING wordt 3 mei door Universal Home Entertainment uitgebracht op DVD en Blu-ray

Stripes

Boeken verschenen of te verschijnen banner

Stripes

Did I Mention I Miss You - Estelle MaskameDid I Mention I Miss You?

De explosieve en hartverscheurende finale van de #DIMILY-trilogie!

Moon Uitgevers – In dit zinderende laatste deel van de #DIMILY-trilogie besluit Eden om, een jaar na haar break-up met Tyler, terug te gaan naar Santa Monica. Ze is helemaal klaar met Tyler, maar als hij opeens weer opduikt in haar leven, slaat de twijfel toch toe… Is er te veel gebeurd tussen Eden en Tyler of is er een kans dat het, tegen alle verwachtingen in, allemaal weer goedkomt?

Did I Mention I Miss You? | Estelle Maskame | paperback | € 17,50 | 320 pagina´s | ISBN 978 90 488 3479 2 | 6 maart 2017

Stripes

De dag nadat ik met het verkeerde meisje was - Jesse BrownerDe dag nadat ik met het verkeerde meisje was

Moderne Catcher in the Rye

Leopold – Wes komt thuis na een urenlange nachtelijke wandeling door New York. Hij is die nacht voor het eerst met een meisje naar bed geweest. Maar met het verkeerde meisje.

In de vierentwintig uur die volgen vraagt Wes’ doodzieke moeder hem de zwezerik te bereiden die ze ooit met zijn vader at in Parijs, probeert zijn zusje hem op te beuren met een imitatie van Bobby de biseksuele muis – een van haar zelfbedachte personages – en wil zijn beste vriend James hem de smeuïge details ontlokken van de gebeurtenissen van die nacht.

Ondertussen beziet Wes zijn leven met nieuwe ogen. Misschien heeft zijn vriendin Lucy wel gelijk met haar uitspraak: je kunt niet tegelijk volmaakt zijn én volwassen.

 • De auteur bezoekt Nederland in maart
 • Literair coming of age-verhaal

Stripes

Het niet zo coole leven van Carrie PilbyEen charmante zoektocht naar geluk

HarperCollins Holland – Op 7 maart verschijnt bij HarperCollins Holland Het (niet zo) coole leven van Carrie Pilby. Het leven is hard als je een genie bent. Tot die conclusie komt Carrie Pibly nadat ze op belachelijk jonge leeftijd is afgestudeerd en nu in haar eentje in een appartementje in New York woont. Ze hoort er gewoon niet bij, en de enige persoon die ze regelmatig ziet, is haar therapeut. Hij komt met een vijfstappenplan om haar te helpen de ‘positieve aspecten van sociale interactie’ te ontdekken. Carrie blijft veel liever thuis in haar bed liggen, maar besluit toch de uitdaging aan te gaan, hoewel ze nu al opziet tegen punt drie van de lijst: maak een afspraakje met een jongen die je ook echt leuk vindt…

Stripes

Bijna echt gebeurd - Liane MoriartyNieuwe bestseller van Liane Moriarty: Bijna echt gebeurd

A.W. Bruna Uitgevers – Een van de grootste romanschrijfsters van dit moment, wereldwijd meer dan 6 miljoen boeken verkocht, komt met een nieuwe bestseller: Bijna echt gebeurd. Zes verstandige volwassenen. Drie schattige kinderen. Een klein hondje. Wat zou hier in hemelsnaam fout kunnen gaan?

Over het boek

Sam en Clementine hebben een mooi, maar druk leven: twee jonge dochters, een verantwoordelijke baan voor Sam en de hectiek van een belangrijke auditie voor Clementine, die celliste is. Van jongs af aan is Clementine bevriend met Erika. Een enkele blik tussen hen kan een complete conversatie vervangen. Maar hun vriendschap is gecompliceerd.

Als Clementine en Sam op bezoek gaan bij Erika en haar man Oliver, en hun buren iedereen onverwachts uitnodigen voor een barbecue, zegt Clementine dan ook snel ja. Het gezelschap van de levenslustige buren lijkt haar een welkome afleiding.

Twee maanden later vragen Clementine en Sam zich steeds weer af: wat als we nooit naar die barbecue waren gegaan?

Bijna echt gebeurd verschijnt 18 april

Titel: Bijna echt gebeurd | Auteur: Liane Moriarty | Omvang: ca. 528 pag. | Prijs: € 19,99 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0837 8 | Verschijnt: 18 april 2017 | Ook leverbaar als e-book | Prijs: € 14,99 | ɪsʙɴ: 978 90 449 7599 4 | Ook leverbaar als audioboek | Prijs: € 19,99 | ɪsʙɴ: 978 90 461 7089 2

Stripes

Series op tv banner

Stripes

Fox brengt nieuw seizoen Prison Break

Prison Break
Klik op de foto voor de trailer

FOX – Na acht jaar brengt FOX de populaire serie ‘Prison Break’ terug op de Nederlandse televisie. Op woensdag 5 april start de zender met het langverwachte vijfde seizoen, 24 uur na de première in Amerika. De cast bestaat onder anderen uit de vertrouwde gezichten van Wentworth Miller, Dominic Purcell en Sarah Wayne Callies. Het nieuwe seizoen van ‘Prison Break’ telt negen afleveringen.

In het nieuwe seizoen van ‘Prison Break’ zit, de eerder dood geachte, Michael (Wentworth Miller) vast in een gevangenis in Yemen. Hij wordt echter al snel herenigd met zijn broer Lincoln Burrows (Dominic Purcell) en Sara Tancredi (Sarah Wayne Callies) om de grootste ontsnapping ooit aan te gaan.

Uitzending: Seizoen 5 van ‘Prison Break’ is vanaf 5 april iedere woensdag om 21.00 uur te zien op FOX.

StripesNetflix banner

Stripes

13 Reasons Why - Netflix
Klik op de poster voor de officiële trailer

Selena Gomez produceert Netflix Original 13 Reasons Why

Netflix – “Waarom zou een overleden meisje liegen?”
Het antwoord vind je hier

De Netflix Original-serie 13 Reasons Why is gebaseerd op de bestsellers van Jay Asher en geproduceerd door Selena Gomez. Als de middelbare scholier Clay Jensen (Dylan Minnette) thuiskomt van school, vindt hij op de veranda een mysterieuze doos met zeven cassettebandjes. Als Clay het eerste bandje afspeelt, hoort hij de stem van klasgenoot Hannah Baker (Katherine Langford) op wie hij heimelijk verliefd was, maar die een paar weken eerder zelfmoord pleegde.
Op dertien kanten van de cassettes beschuldigt zij telkens iemand die mede verantwoordelijk is voor haar dood. Alleen die dertien krijgen de bandjes te horen…

13 Reasons Why werd gemaakt door uitvoerend producenten Tom McCarthy, Brian Yorkey, Selena Gomez, Joy Gorman en Kristel Laiblin.

Het complete seizoen bestaande uit 13 afleveringen is exclusief beschikbaar op Netflix vanaf 31 maart 2017.

Notitie van Jessica: Waarom je deze serie móét zien lees je in mijn artikel van 21 maart 2017.

Stripes

Netflix Cheater

Stripes

Overig banner

Stripes

Jean Paul Gaultier – Classique & Le Male Eaux Fraiches

Jean Paul Gaultier - Le Male Classique

Mooi PR – Dit jaar brengt de Jean Paul Gaultier Limited Edition twee superhelden samen voor een Gaultier missie. Ze zijn sterk, ze kennen geen angst, ze zijn onverschrokken. Twee verhalen. Eén toekomst.

Links, de topgeuren Classique & Le Mâle. Rechts, de meest bekende interplanetaire superhelden: Wonder Woman en Superman. Eindelijk samen! In de strijd verenigd voor een belangrijke missie.

Jean Paul Gaultier “Classique & Le Male” EAUX FRAICHES zijn vanaf 1 april 2017 exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL. Vanaf 17 april zijn de geuren breder verkrijgbaar.

Stripes

HarperCollins Holland heeft een YA-nieuwsbrief!

Website promo plaatje - inschrijven

HarperCollins Holland – Wij hebben leuk nieuws: vanaf vandaag is het mogelijk om je in te schrijven voor onze YA-nieuwsbrief! Hoe gaaf is dat?

In de nieuwsbrief vind je elke maand onze nieuwste boeken, updates, winacties, interviews en andere leuke nieuwtjes die je niet wilt missen. Om dat te vieren hebben wij daar een leuke winactie aan gekoppeld: je kan namelijk een door Eddie Redmayne gesigneerd exemplaar van Beleef de magie: het boek bij de film Fantastic Beasts and Where to Find Them winnen! AAAH! *fangirl aan*. En het leukste: je kan je vrienden vragen zich in te schrijven, onderaan het formulier vullen zij jouw naam in, en dan maak je per vriend extra kans! Deze actie loopt nog t/m 21 maart.

Inschrijven doe je via DEZE link.

Wij hopen met de YA-nieuwsbrief nog meer mensen te verblijden met onze liefde voor YA-boeken.

Notitie van Jessica: En mochten jullie je inschrijven via deze weg dan zou ik het erg leuk vinden als jullie mijn naam (Jessica Dillema) in willen vullen bij “Wie vertelde je over de nieuwsbrief?”

Stripes

Welke leuke nieuwtjes ben jij deze maand tegengekomen?

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ook interessant:

Tags:


Geef een reactie

CommentLuv badge

4 responses to “Persberichten #15