Reading Challenge 2016

Vorig jaar deed ik mee met de Goodreads Reading Challenge en de Boekenbingo van Book Babbles. Ook dit jaar wil ik deze uitdagingen weer aangaan!

De Goodreads Reading Challenge haalde ik vorig jaar met gemak. Ik had het doel ingesteld op 20 (het jaar ervoor las ik 15) en heb dit later zelfs nog verhoogd naar 25. Uiteindelijk eindigde ik met een totaal van 35 gelezen boeken. Wauw! Dit jaar maak ik er een nog grotere uitdaging van en probeer dit jaar 40 boeken te lezen. Wens me succes!

Daarnaast wil ik natuurlijk ook weer meedoen met de boekenbingo. Deze is inmiddels verhuisd naar The Book Diaries, maar ziet er weer voortreffelijk uit. Vorig jaar haalde ik op het nippertje (in de laatste week van het jaar) een volle kaart! Dat zal ook dit jaar weer mijn doel zijn. Mijn voortgang kun je hieronder zien.

Boekenbingo 2016 - Vierde kwartaal

Reading Challenge Update #1
Januari – Maart

Reading Challenge Update #2
April – Juni

Reading Challenge Update #3
Juli – September

Reading Challenge Update #4
Oktober – December

Eindstand: Gehaald!