Categorieën: Boeken / Tags: , , , ,

Geschreven door Jessica

Stop! | Gratis kerstverhaal van Chantal van Gastel

Stop! | Gratis kerstverhaal van Chantal van GastelStop! door Chantal van Gastel
Verschenen: december 2014 bij The House of Books
aantal pagina's: 9
Genre: Kort verhaal
Lees ook: Ik wist het, Zonder Jou, Zwaar Verliefd!
Rating: 4 Stars | Goodreads

Het is kerstavond. Mia is de enige die nog aan het werk is op kantoor, al haar collega’s zijn vertrokken naar de kerstborrel. Ze voelt dat ze een grote campagne voor een nog grotere cliënt gaat binnenslepen, en daar heeft ze alles voor over. Maar waarom hoort ze dan steeds een stem in haar hoofd ‘Stop!’ roepen? Is dit wel haar droombaan? Of moet ze de kerstdagen beginnen met een schone lei en een nieuwe uitdaging aangaan?

Gratis kerstverhaal over Mia!

Maandag zagen jullie mijn enthousiaste recensie van Ik wist het van Chantal van Gastel al voorbij komen op Reviews & Roses, maar Chantal heeft nog een verrassing in petto! Voor iedereen die het boek heeft gelezen, en voor iedereen die het boek nog wil gaan lezen heeft ze namelijk een prachtig cadeautje zo net voor de kerst: het gratis kerstverhaal getiteld Stop! met Mia uit Ik wist het in de hoofdrol!

Wat vond ik van Stop!?
Mia met de rode paraplu
Bron: Etsy – Gesigneerde sketch van Emanuel M Ologeanu

Nog meer van het meisje met de rode paraplu! O, wat was dat leuk! Negen pagina’s is natuurlijk veel te kort. We zien hoe Mia op kerstavond nog tot laat aan het werk is. De laatste tijd heeft ze telkens een stemmetje in haar hoofd dat op de gekste momenten STOP! roept.

Het is erg leuk om een blik te kunnen werpen op Mia’s leven voor Mia’s bloemenatelier en te zien hoe ze ontslag heeft genomen, en vervolgens op het idee is gekomen de bloemenwinkel te beginnen in het pand op het plein. Net als Ik wist het is Stop! lekker vlot geschreven.

Stop! is een leuke toevoeging op Ik wist het en het maakt niet uit of je Stop! voor of na Ik wist het leest. Als je Ik wist het nog niet hebt gelezen kun je in Stop! kennismaken met hoofdpersoon Mia. En als je Ik wist het al wel hebt gelezen en heimelijk verlangt naar meer Mia en Chantal van Gastel, dan is Stop! ideaal om nog even na te genieten.

Download Stop! hier gratis!

Misschien heb je het al voorbij zien komen via Hebban, want daar is het korte verhaal ook te downloaden als je een account hebt, maar wij, deelnemers aan de blogtour, mogen van The House of Books Stop! ook via onze blog aanbieden.

Je kunt Stop! tot en met 5 januari 2015 gratis downloaden door op onderstaande link te klikken. De download start automatisch. Het ebook bestand bevat ook een leesfragment van het begin van Ik wist het, en er zit ook een kortingsbon in ter waarde van €2,50 voor het boek Ik wist het!

Klik hier om te downloaden

Geen e-reader? Geen zorgen! Ik heb ook geen e-reader. Als ik een ebook (epub bestand) wil lezen op de computer gebruik ik Adobe Digital Editions, en op mijn android telefoon gebruik ik de app Aldiko Book Reader. Klik op de naam om bij de download pagina te komen. Op deze manier kan iedereen genieten van Stop!

Deze post is al 2772 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Stop! | Gratis kerstverhaal van Chantal van Gastel