Categorieën: Boeken / Tags: , , , , , , , , , ,

Geschreven door Jessica

TTT | Top 10 Gele/Oranje boeken

TTT Top 10 GeleOranje boeken

Elke week organiseert Zon en Maan de Top Ten Thursday. Eindelijk doe ik weer eens mee met een TTT! Hé, dat rijmt! Haha. Ik ben voor de Top Ten Thursday van deze week in mijn boekenkast op zoek gegaan naar gele boeken, want het onderwerp van deze week is Top 10 Gele/Oranje boeken. Het blijkt dus dat ik bijna geen oranje boeken heb, maar wel aardig wat gele. Ik kwam ook werkelijk precies op tien boeken uit haha. Kijk je mee welke tien gele/oranje boeken in mijn boekenkast staan?

Het Blogboek – Kelly Deriemaeker & De it-girl: Klassiek – Cecily von Ziegesar

Blogboek Kelly Deriemaeker - De it-girl Klassiek Cecily von Ziegesar

Beide nog ongelezen, maar het blogboek heb ik dan ook pas sinds vorige week in huis. Klassiek, het tiende deel uit de it-girl serie van Cecily von Ziegesar heb ik al een hele tijd in huis, maar gezien ik opnieuw wil beginnen in de serie ben ik nog niet aan dit deel toegekomen.

Shopaholic | Becky is gek op winkelen en Zegt ja – Sophie Kinsella

Shopaholic - Becky is gek op winkelen - Becky gaat trouwen - Sophie Kinsella

Ik heb een viertal boeken van de Shopaholic serie in huis, maar mis geloof ik het eerste deel en dus wil ik nog niet in de serie beginnen. Het liefst wil ik ook alle boeken in deze stijl hebben, maar die kan ik nergens vinden. Het lezen van de serie staat dus nog even on-hold.

Endgame – James Frey & Een keukenmeiden roman – Kathryn Stockett

Edgame James Frey - Een keukenmeiden roman Kathryn Stockett

Endgame wil ik nog erg graag lezen, want het hele idee van het oplossen van een puzzel door middel van een verhaal spreekt mij enorm aan. Echter ziet het boek er zo dik uit en dus schrikt het mij nog een beetje af haha. Ik wil het in elk geval nog wel gaan lezen voordat het volgende deel uit komt. Een keukenmeiden roman kocht ik in april op het Boekenfestijn in Leeuwarden. Ook in dit geval heb ik beide boeken dus nog niet gelezen.

Geloof me maar – Gillian King & The Hunger Games: Mockingjay – Suzanne Collins

Geloof me maar Gillian King - Mockingjay Suzanne Collins

Gillian King is één van mijn favoriete Nederlandse schrijfsters, Geloof me maar heb ik echter nog niet gelezen. Heel stiekem denk ik dat ik Geloof me maar bewaar omdat ik het zo jammer zou vinden als er geen enkel boek meer van haar zou zijn dat ik nog kan lezen. Mockingjay heb ik uiteraard al wel gelezen. Nee, ik heb hem verslonden zelfs. Man o man wat ben ik door deze boeken heen gevlogen.

Een Wereld Zonder Hemel – Veronica Rossi & Wat Als? – Randall Munroe

Een wereld zonder hemel Veronica Rossi - Wat Als Randall Munroe

Hoewel Een Wereld Zonder Hemel in de goodiebag zat van het Best of YA event heb ik het boek toch nog een keer gekocht. Deze cover ziet er gewoon veel beter uit dan de versie de we kregen. Ik ga dus definitief voor de serie met deze cover. Wat Als? heb ik gewonnen bij Nine Sisters. Het lijkt mij een erg interessant en grappig boek, maar ik ben er nog niet aan toegekomen het te lezen.

Ik heb precies tien gele/oranje boeken, maar heb bijna geen enkel boek nog ervan gelezen. Zou het aan de gele kleur liggen?

Welke gele boeken heb jij?

Deze post is al 2152 keer gelezen


Geef een reactie

11 responses to “TTT | Top 10 Gele/Oranje boeken

  1. Klassiek zou waarschijnlijk ook in mijn lijstje staan en Een Keukenmeidenroman heb ik ook en moet ik ook nog lezen, ik ben wel echt heel benieuwd naar dat boek!

  2. Ik verzamelde een tijdje geleden mijn gele boeken en wat eerder de oranje exemplaren. Het bleken er nog vrij veel te zijn. Grappig genoeg bleken het er van elke kleur exact 18 te zijn.

    • Eén van de hoofdredenen dat ik fysieke boeken koop; naast dat ik het prettiger vind lezen zijn de covers veel mooier en staan ze ook mooi in de kast 😀