Unboxing | Celebrate Books – Dark & Twisted

Geplaatst op 12 februari 2018 door Jessica in Boeken, Unboxing / 2 Comments

Celebrate Books - Dark & Twisted

Wat was het een cadeautje toen ik er vrijdagavond achter kwam dat de Dark & Twisted box eerder verstuurd werd dan ik had verwacht. Hij zou daardoor namelijk óp mijn verjaardag bezorgd worden. Alles viel een keer mee, en de bezorger was er al hartstikke vroeg; wat een geluk! Zo kon ik de box mooi nog even rustig bekijken voordat ik in het feestgedruis verloren zou gaan. Ondanks dat ik er natuurlijk gewoon zelf voor betaald heb, voelde het als een extra cadeautje doordat het op mijn verjaardag bezorgd werd. Welke boek in de box zou zitten? Ik had eerlijk gezegd geen idee. Kijk je mee naar de unboxing?

Everless – Sara Holland

Everless - Sara Holland

Celebrate Books – Wat leuk dat je de Nederlandstalige box van februari hebt besteld. Deze maand zit de box weer boordevol toffe goodies en een te gek boek! Everless is geschreven door Sara Holland. In april is zij één van de gasten op Yalfest NL, hét YA-festival van de benelux. Speciaal voor Celebrate Books schreef zij een brief. Natuurlijk vind je in deze box weer een bijbehorende quote card.

Mijn mening – Ah, heel logisch dat dit boek in de box zit, al had ik het niet verwacht gezien ik het niet direct 100% match met de omschrijving. Ik heb het boek al gelezen in het Engels – hij zat namelijk in de december Fairyloot box -, maar het is inderdaad wel een dark & twisted boek. Ik ben heel benieuwd naar het vervolg. De (chocolade)munten – zie de onderste foto in deze blogpost – zijn een zéér passend extraatje.

De quotekaart is weer erg mooi, en leuk is de brief van Sara Holland, zoals die ook altijd bij de FairyLoot box zit. Dit maakt een box een stuk persoonlijker, en dus in mijn ogen leuker. Helaas geen handtekening op de quotekaart, maar die kun je dan zelf alsnog scoren als je dit jaar naar Yalfest gaat.

Exclusief notitieboekje

Notitieblokje

Celebrate Books – Tijd speelt een belangrijke rol in het boek. Het exclusieve notitieboekje met de tekst So many books, so little time is ontworpen door Emmy van Ruijven.

Mijn mening – Het is niet echt een notitieboekje, zoals in de omschrijving staat, maar meer een notitieblokje. Ik ben echter voor mijn verjaardag goed bezig geweest met opruimen zodat het huis aan kant zou zijn voor de visite, en toen ben ik echt héél veel notitieblokjes tegengekomen die ik allemaal heb verzameld dankzij het bestellen van de Celebrate Books boxen. En hoewel ik ze wel altijd heel leuk vind, heb ik er inmiddels zoveel dat ik er minstens een jaar vooruit kan. Ik vind dit trouwens een heel schattig roze notitieblokje, maar roze is niet echt dark & twisted, haha.

Exclusieve boekenlegger

Boekenlint

Celebrate Books – Lisa van Proud Book Junkie maakte de exclusieve boekenlegger met het mooie lint. De bedeltjes passen perfect bij het boek, dus je kunt ‘m meteen in gebruik nemen als je Everless gaat lezen.

Mijn mening – Ik heb eerlijk gezegd niet zoveel met boekenlinten. Ik vond die van Rhysand destijds wel erg leuk – al zal dat ongetwijfeld liggen aan Rhysand zelf -, maar die heb ik alleen voor de sier bij het boek liggen. Deze vind ik niet zo mooi doordat er allemaal knikken inzitten. Daarnaast staat er dat de bedeltjes perfect passen bij het boek, maar ik heb dat gevoel niet echt. Ik heb het boek al gelezen, en ik zou niet direct “Everless” denken als ik deze bedeltjes bij elkaar zie liggen. Ik vind de roos overigens wel heel mooi, hij lijkt ook erg veel op de roos van de ketting die een keer in de FairyLoot box heeft gezeten.

Waterfles

Waterfles

Celebrate Books – De waterfles is een exclusief ontwerp van Celebrate Books.

Mijn mening – Roze is niet echt dark & twisted, maar wát léúk! Ik hou wel van felle kleuren, en deze vind ik echt heel leuk. Lekker vrolijk en boekig tegelijk. Ik kan nog niks zeggen over of hij lekproof is of niet, maar zelfs als hij lekt, dan vind ik er wel een andere leuke plek voor. Een leuk en origineel item. Van mij mogen ze vaker andere producten, zoals deze, in de box stoppen.

Sticker

Sticker

Celebrate Books – De prachtige illustratie op de sticker is een ontwerp van Julia Iredale. Wij zijn echt gek op haar art. Je kunt haar vinden op Instagram: @julia_iredale.

Mijn mening – In tegenstelling tot Celebrate Books ben ik niet echt fan van het artwork van Julia Iredale. Het is simpelweg gewoon niet mijn smaak. Kan gebeuren!

Set kwartetkaarten

Kwartet

Celebrate Books – Tevens vind je in deze box een set kwartetkaarten.

Mijn mening – Ooooh wat fijn dat bij deze set het artwork op alle vier kaarten in dezelfde stijl is! Ik vind deze set echt heel leuk. Ik heb echt zin om kwartet te gaan spelen met deze kaarten. Ook hoop ik dat er in één van de toekomstige boxen een doosje zal zitten waarin we alle kaarten kunnen stoppen en netjes kunnen bewaren. Zo jammer dat er geen setje kaarten bij de Valentijnsbox zit deze week, ik wil sneller setjes verzamelen, haha.

Dark & Twisted

Celebrate Books - Dark & Twisted

Wat vind jij van de Dark & Twisted box.

Deze post is al 1410 keer gelezen

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ook interessant:

Tags: ,


Geef een reactie

2 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Dark & Twisted

 1. Do

  Mooie foto’s en leuke unboxing! Ik ben erg benieuwd naar Everless, de quotekaart is ook echt heel mooi. Jammer dat niet alle goodies goed passen bij het thema Dark & Twisted.