Categorieën: Boeken / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Sarah J. Maas Special (NL)

Celebrate Books Sarah J. Maas Special Nederlands

Na de Engelse Sarah J. Maas special, is inmiddels ook de Nederlandse Sarah J. Maas special binnen gekomen. Omdat ik echt ontzettend veel boxen heb ontvangen in zeer korte tijd en ik niet een week vol wil plannen met alleen maar unboxings, komt deze unboxing wat later. De box verschilt niet heel erg veel van de Engelse box, maar hopelijk ben je nog wel nieuwsgierig naar de inhoud!

Hof van Vleugels en Verwoesting

Hof van Vleugels en Verwoesting - Sarah J. Maas

Celebrate Books – Ein-de-lijk: de Sarah J. Maas Special ligt voor je! Wij hebben ontzettend naar deze box uitgekeken. Het was super leuk om als Sarah J. Maas-fans de gaafste goodies voor jullie uit te zoeken. Het boek van deze box wist je natuurlijk al: het langverwachte en epische slotdeel van de Hof van Doorns en Rozen-trilogie Hof van Vleugels en Verwoesting, uitgegeven door Best of YA. Eindelijk kunnen we lezen hoe het verder gaat met Feyre en Rhysand nadat Feyre terug is gekeerd naar de vreselijke Tamlin. Een aantal novella’s en boeken staan nog op de planning! Wie weet nog een keer een Sarah J. Maas Special? 🙂

Mijn mening – Misschien een beetje raar, maar ik kreeg echt een heel verliefd gevoel toen ik dit boek uit de verpakking haalde (Celebrate Books pakt de boeken altijd in). Hoewel de Amerikaanse covers ook erg mooi zijn, vind ik de Nederlandse versies op de één of andere manier toch mooier. Misschien komt dat ook omdat ik de eerste twee delen in het Nederlands heb gelezen en dus meer binding ermee heb? Ik ben in elk geval dolgelukkig!

Quotecard

Quotekaart Sarah J. Maas

Celebrate Books – Vanwege gezondheidsproblemen was Sarah J. Maas niet in staat om onze quotecard te signeren, daarom hebben we een digitale handtekening voor jullie geregeld. Deze is op de kaart gedrukt.

Mijn mening – Deze had ik natuurlijk al uit de Engelse Sarah J. Maas Special, maar mijn mening blijft onveranderd. Het is hartstikke mooi dat we ondanks alles toch een soort van de handtekening van Sarah J. Maas hebben doordat ze hem op de kaart hebben gedrukt. De quote is ook prachtig.

Totebag

Tote bag The Night Court

Celebrate Books – Emmy van Zon en Maan heeft voor jullie het Nachthof-logo dat op de totebag staat gemaakt. Wij vinden deze goodie waanzinnig! Nu heb je onderweg altijd een stukje Rhysand bij je.

Mijn mening – Zoals jullie misschien wel weten durf ik mijn totebags niet te gebruiken zolang ik er maar één (uniek) exemplaar van heb. Nu heb ik er twee! (de ander komt uit de Engelse Sarah J. Maas special) Eentje bewaar ik mooi veilig en de ander heb ik al meerdere keren mee naar buiten gehad. Heerlijk om mijn liefde voor deze serie zo te kunnen uiten.

Boekenlint

Ribbon bookmark A Court of Mist and Fury

Celebrate Books – Danielle Robinson van Bookworm Candles & Crafts uit Engeland heeft het boekenlint gemaakt. Deze kun je meteen gebruiken als je zo Hof van Vleugels en Verwoesting gaat lezen.

Mijn mening – Deze zat ook in de Engelse Sarah J. Maas special. Ik heb hem over Hof van Mist en Woede gehangen in mijn boekenkast, maar denk dat ik hem verder niet echt ga gebruiken. Mijn voorkeur gaat dan toch uit naar papieren boekenleggers. Ik kan echter niet anders dan prijzen dat de naam Rhys erin verwerkt is.

Spiegeltje

Sticker and mirror Rhysand and Feyre

Celebrate Books – Charlotte van Cccrystalclear uit Noorwegen maakte voor ons de illustratie op het spiegeltje. Herinner jij je deze sexy scene nog uit Hof van Doorns en Rozen? Wij hebben gesmuld!

Mijn mening – Ik had besloten de foto’s te hergebruiken die ik voor de Engelse box had gemaakt, maar was vergeten dat ik op de foto met het spiegeltje de sticker ook bij op had gezet en ik had geen tijd meer om een nieuwe foto te maken. Voor de duidelijkheid: de sticker zat niet in deze box. Hij zat wel in de Engelse box. Verder is mijn mening over het spiegeltje natuurlijk hetzelfde: “Ik vind de lijnen van de gezichten wat te strak dus het is niet helemaal mijn ding. Daarnaast heb ik al in mijn unboxing van de Read Like a Royal box en de FairyLoot Myths and Monsters box benadrukt dat ik dit soort spiegeltjes niet zo handig vind. Ik had dan liever een button. Maar ik heb hem inmiddels wel bij de boeken in de kast gezet.” Het tweede spiegeltje – ik had hem immers nu dubbel – heb ik inmiddels weggegeven.

Kaars

The Night Court kaars

Celebrate Books – Letters & Lights maakte de kaars! Hij ruikt waanzinnig lekker en is bestrooid met glitters.

Mijn mening – In deze box zit ook een The Night Court kaars, superleuk! Helaas vind ik de mijne er van binnen niet zo mooi uit zien. De kaars is heel oneven en de glitters zijn niet zo mooi verdeeld. Gelukkig ruikt hij wel erg lekker, en vind ik het erg leuk dat hij naar Jasmijn ruikt, gezien de rol hiervan in de boeken. De afbeelding op de het dekseltje vind ik ook erg mooi.

Boekenlegger

Boekenlegger Hof van Vleugels en Verwoesting

Celebrate Books – Best of YA zorgde voor de bijbehorende papieren boekenlegger!

Mijn mening – Hier ben ik héél blij mee! Nu heb ik mijn collectie boekenleggers van deze serie namelijk compleet. Ik ben gek op bijbehorende boekenleggers en had de collectie hoe dan ook graag compleet willen maken. Fijn dat dit is gelukt dankzij Celebrate Books.

Extra

Extra

Mijn mening – Als extraatje zaten nog deze boekenlegger en het Best of YA magazine in de box. Superfijn dat het magazine meegezonden is met deze box. Scheelt mij weer een speciaal ritje naar het centrum waar ik niet eens zeker weet of ze hem daar hebben. De boekenlegger zat ook in de Engelse box, dus daar heb ik nu twee van. Hij is vooral ter promotie van de andere serie van Sarah J. Maas, maar de quote is heel passend!

Conclusie

Celebrate Books Sarah J. Maas Special Nederlands

Op de één of andere manier vind ik deze Nederlandse box leuker dan de Engelse. Het is denk ik gewoon de magie van de Nederlandse versie van dit boek, haha. Ik ben megablij met met mijn Hof van Vleugels en Verwoesting boekenlegger en vond het ook heel fijn dat het Best of YA magazine toegevoegd is. Mijn favoriete item, net als in de Engelse Sarah J. Maas special is de totebag: I love it!

Heb jij een Sarah J. Maas special bemachtigd?

Deze post is al 1602 keer gelezen


Geef een reactie