Persberichten #13

Geplaatst op 12 januari 2017 door Jessica in Films / 2 Comments

Persberichten

Dagelijks ontvang ik vele interessante persberichten. Voor deze maandelijkse vaste rubriek screen ik al deze persberichten en kijk ik welke mogelijk interessant zijn voor jullie of waar ikzelf enorm enthousiast over ben. Deze licht ik uit in dit persberichten overzicht.

Stripes

Series Verschijnt op DVDBlu-ray banner persberichten

Stripes

Person of Interest Seizoen 5
Koop op DVD

Person of Interest – Seizoen 5

Release: 22 februari 2017

Warner Bros. Home Entertainment – Op 22 februari presenteert Warner Bros. Home Entertainment het vijfde en daarmee laatste seizoen van de spannende thrillerserie Person of Interest. In de intrigerende serie van Jonathan Nolan (Interstellar, The Dark Knight) en uitvoerend producenten J.J. Abrams (Lost, Alias, Mission: Impossible – Ghost Protocol) en Bryan Burk (Lost, Star Trek: Into Darkness) is het Person of Interest team jarenlang beschermd door The Machine. Totdat een rivaal bekend als Samaritan de creatie van technisch genie Harold Finch (Michael Emerson; Saw, Lost) verslaat waardoor de wereld drastisch verandert. Mis niets van het laatste seizoen van Person of Interest op Blu-ray en DVD.

Voor wie alle afleveringen nog een keer wil terugkijken of nog moet beginnen aan deze bloedstollend spannende serie brengt Warner Bros. Home Entertainment ook een complete Person of Interest DVD collectie uit op 22 februari.

Kijkwijzer: 12; geweld, angst, grof taalgebruik
Speelduur: 13 afleveringen van 41 minuten

Stripes

Films Verschijnt op DVDBlu-ray banner persberichten

Stripes

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
Koop op DVD | Blu-Ray | 3D Blu-Ray | 4K Ultra HD Blu-Ray

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children

Releasedatum DHD: 16 januari 2017
Releasedatum DVD/Blu-Ray: 1 februari 2017
Genre: Fantasy, avontuur
Regisseur: Tim Burton
Cast: Eva Green, Judi Dench, Samuel L. Jackson, Asa Butterfield, Ella Purnell, Terence Stamp
Synopsis: In Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children ontdekt Jake een mysterie dat deze wereld en tijd overstijgt. Dankzij aanwijzingen ontdekt hij een geheim toevluchtsoord: mevrouw Peregrine’s weeshuis voor bijzondere kinderen. Maar als Jake kennismaakt met de bewoners en hun bijzondere gaven, realiseert hij dat veiligheid slechts een illusie is. Er schuilt gevaar in de vorm van krachtige, verborgen vijanden. Jake moet uitzoeken wie er echt is, wie hij kan vertrouwen en wie hij werkelijk is.

Stripes

Storks
Koop op DVD | Blu-Ray | 3D Blu-Ray | 4K Ultra HD Blu-Ray

Storks

Release: 8 februari 2017

Warner Bros. Home Entertainment – Op 8 februari presenteert Warner Bros. Home Entertainment de animatiefilm “Storks” op Ultra HD Blu-ray, Blu-ray 3D Combo Pack, Blu-ray, DVD en vanaf 18 januari ook via VOD. In het geanimeerde avontuur “Storks” horen we de Nederlandse stemmen van Charly Luske (Junior; The Voice of Holland), Bracha van Doesburgh (Tulp; De Groeten van Mike, Hartenstraat), Matheu Hinzen (Nate; Superkids), Frans Limburg (Alpha Wolf; Madagascar, Wall-E) en Peggy Vrijens (Sarah; Voetbalvrouwen, Winx Club).

Synopsis: De Storks bezorgen baby’s… of tenminste dat deden ze. Nu bezorgen ze pakketjes voor de wereldwijde internetgigant Cornerstore.com. Junior (Charly Luske), de top bezorger onder de ooievaars, staat op het punt om promotie te maken. Juist op dat moment wordt de babyfabriek per ongeluk geactiveerd. Een ontzettend schattig, maar volstrekt onwettig klein meisje is het gevolg. Junior is verantwoordelijk voor dit alles samen met Tulp (Bracha van Doesburgh), de enige mens op Ooievaars Berg. Om te voorkomen dat zijn baas hierachter komt haast Junior zich met Tulp om dit probleem, zijn eerste bezorgbaby, af te leveren. Er volgt een avontuur dat meer dan één familie compleet kan maken en de ware missie van de ooievaars in de wereld kan herstellen.

Bonusmaterialen:
Ultra HD Blu-ray™, 3D Blu-ray™ & Blu-ray™: Storks: Guide to Your New Baby | The Master: A LEGO Ninjago Short | Music Video for Jason Derulo’s Hit Song Kiss the Sky | Deleted Scenes | Outtakes | Commentaar van regisseurs | Deleted Scenes met commentaar
DVD: The Master: A LEGO Ninjago Short | Music Video for Jason Derulo’s Hit Song Kiss the Sky
Speelduur: 87 minuten + bonusmaterialen
Kijkwijzer: 6 jaar

Stripes

Boeken verschenen of te verschijnen banner

Stripes

Herkend - Kelly ZwiersNieuw boek verschenen van Kelly Zwiers uit Arrien

Boekscout – Met trots kunnen wij u melden dat wij Kelly Zwiers uit Arrien hebben gecontracteerd. Haar boek met als titel Herkend is sinds kort in de verkoop.

De flaptekst

Herkend is een jeugdthriller over liefde en vriendschap, gecombineerd met de nodige spanning. Yara (17) is dan van Max (25), een beroemde presentator en dj. Als hij voor haar ogen onwel wordt, is de impact groot. Ook Yara heeft haar sporen bij Max achtergelaten. Door het toeval ontmoeten ze elkaar opnieuw en krijgen ze een relatie. Het prille liefdesgeluk wordt ruw verstoord, wanneer ze samen uit eten gaan. Een gewapende overvaller ontvoert hen. Al snel begint de tijd te dringen. Zullen Max en Yara samen uit deze situatie komen? En waarvan herkent Max de dader? Had hij alles kunnen voorkomen?

Titel: Herkend | Auteur: Kelly Zwiers | Aantal pagina’s: 200 | Paperback | ISBN: 978-94-0222-188-6 | Prijs: €18,45

Stripes

Series op tv banner

Stripes

LegionMarvel’s Legion

vanaf 9 februari op FOX

FOX – ‘Legion’, de langverwachte nieuwe dramareeks van Noah Hawley, gaat in Nederland op donderdag 9 februari om 22.00 van start op FOX. ‘Legion’ is het nieuwe geesteskind van Noah Hawley en John Cameron, twee van de executive producers van de Emmy en Golden Globe winnende reeks Fargo. De reeks is een co-productie van FX Productions en Marvel Television.

Legion | Synopsis
‘Legion’, gebaseerd op het personage uit de Marvel stripreeks X-Men, is het verhaal van David Haller (Dan Stevens, bekend van Downton Abbey). David is een gepijnigde, jonge man die als kind met schizofrenie gediagnosticeerd werd en sindsdien van het ene in het a-ndere psychiatrisch ziekenhuis is beland. Als dertiger is hij slaaf geworden van het ziekenhuisregime: ontbijt, lunch, avondmaal, therapie, medicatie, slaap. De stilte waarin hij zich hult wordt meer dan opgevuld door zijn praatgrage vriendin Lenny (Aubrey Plaza, bekend van Parks and Recreation en Scott Pilgrim vs. The World), wiens mateloos optimisme niet getemperd kan worden door haar levenslange alcohol- en drugsverslaving. Davids aangenaam verdovende routine wordt volledig op zijn kop gezet door de oogverblindend mooie nieuwe patiënte Syd (Rachel Keller, bekend van Fargo). Na een introductie waar de vonken letterlijk vanaf spatten wordt David geconfronteerd met de mogelijkheid dat de stemmen die hij hoort en de visioenen die hij heeft misschien toch echt zijn.

Achterna gezeten door zijn gedachten ontsnapt David uit de instelling om zijn toevlucht te zoeken bij zijn zus Amy (Katie Aselton, The Gift). Haar bezorgdheid voor haar broer blijkt niet groot genoeg om haar perfecte leventje op het spel te zetten, dus stuurt ze David door naar therapeut Melanie Bird (Jean Smart, recent te zien in The Accountant). Samen met haar team van specialisten onthult ze de ware krachten van David, die een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden ziet opengaan.

Legion is vanaf 9 februari elke donderdag te zien om 22:00 uur op FOX.

Stripes

Netflix banner

Stripes

Nieuw op NetflixMeer dan 1000 uur aan Netflix Originals in 2017!

Coopr – Terugkijkend op 2016 werden spraakmakende nieuwe series; waaronder Stranger Things, The Crown, The Get Down en Marvel’s Luke Cage toegevoegd aan het aanbod. Daarnaast kregen de successeries als Orange is the New Black, House of Cards, Better Call Saul en natuurlijk Narcos allemaal vervolgseizoenen. Ook het filmaanbod van Netflix werd uitgebreid met de nodige Netflix Original films waaronder Special Correspondents, Amanda Knox,The Do-Over en Barry.

In 2017 breidt Netflix het aanbod wederom fors uit en voegt het wereldwijde internet-televisienetwerk meer dan duizend uur Netflix Original content toe. Naast nieuwe series en nieuwe seizoenen, verrijkt Netflix het filmaanbod met nieuwe Netflix Original films met internationale sterren als Will Smith, Brad Pitt, Jake Gyllenhaal, Tilda Swinton en Jennifer Hudson. Coopr tipt alvast 5 films om naar uit te kijken:

1. Okja: een spannend en gedurfd avontuur van Bing Joon-ho, één van de meeste creatieve en visionaire filmmakers van dit moment.

Okja gaat over Mija, een jong meisje dat alles moet riskeren om te voorkomen dat haar beste vriend, een gigantisch beest genaamd ‘Okja’, ontvoerd wordt door een
machtige multinational.

Geregisseerd door Bong Joon-ho (Snowpiercer) en mede-geschreven door Jon Ronson (Frank). De cast bestaat uit: Tilda Swinton (Hail, Caesar!), Jake Gyllenhaal (Nightcrawler), Paul Dano (Love & Mercy), Lily Collins (Rules Don’t Apply) en Steven Yeun (The Walking Dead). Mija wordt gespeeld door Ahn Seo-hyun. Releasedatum is nog niet bekend.

2. Our Souls At Night: eindelijk weer herenigd! Robert Redford en Jane Fonda zijn samen te zien in deze ontroerende dramafilm.

Our Souls at Night speelt zich af in Colorado waar Addie Moore (Jane Fonda) onverwacht aanklopt bij haar buurman Louis Waters (Robert Redford). Haar echtgenoot is, evenals de vrouw van Louis, jaren geleden overleden en ondanks dat ze al decennia lang buren zijn, hebben ze zelden contact gehad. Hun kinderen wonen ver weg en Addie en Louis zijn alleen achtergebleven in hun te grote huizen. Addie probeert een band op te bouwen in een poging om samen nog wat van de rest van hun leven te maken.

Gebaseerd op het boek van Kent Haruf, bewerkt tot een script door Scott Neustadter en Michael H. Weber (The Fault in Our Stars).
Naast Redford en Fonda bestaat de cast uit: Bruce Dern (Nebraska), Judy Greer (Jurassic World), Matthias Schoenaerts (The Danish Girl) en Lain Armitage (Big Little Lies). Releasedatum is nog niet bekend.

3. David Brent: Life on the Road: het langverwachte filmdebuut van één van de meest geliefde comedy karakters ooit: ‘David Brent’ (Ricky Gervais)

De film zoekt de eigenaardige David Brent van de BBC2 Mockumentary ‘The Office’ opnieuw op. Toen het publiek voor het eerst kennis maakte met Brent, de zelfbenoemde ‘in de eerste plaats vriend, in de tweede plaats baas en in de derde plaats entertainer’, droomde hij ervan rockster te worden. Twaalf jaar later is Brent salesman voor Lavichem, een bedrijf dat schoonmaakproducten en persoonlijke hygiëne producten voor vrouwen maakt. Echter heeft hij zijn droom om rockster te worden nog niet opgegeven en staat hij op het punt om een eigenhandig gefinancierde tour door de UK te doen samen met zijn band ‘Foregone Conclusion’. In een poging ‘street credible’ te worden, verzamelt hij een groep muzikanten die er uitsluitend voor het geld inzitten en de getalenteerde rapper Dom (Ben Bailey Smith) om zich heen. Brent zet alles op alles om zijn ultieme droom te verwezenlijken en laat zijn pensioengelden uitkeren en gaat met onbetaald verlof.

Geregisseerd, geschreven en met in de hoofdrol Ricky Gervais.

De cast bestaat verder uit: Ben Bailey Smith (Midwinder of the Spirit, Law & Order) Tom Basden (Plebs, The Wrong Mans) Hartley (This is England, Not Safe For Work), Tom Bennett (Phoneshop), Andrew Brooke, (Phoneshop, Babylon) en Nina Sosanya (Love Actually).

Releasedatum: 10 februari 2017

4. Mute: filmmaker Duncan Jones creëerde het verhaal 12 jaar geleden en filmde de futuristische thriller in Berlijn, met in de hoofdrollen Alexander Skarsgård, Paul Rudd en Justin Theroux.

Mute speelt zich af in de nabije toekomst waar barman Leo (Alexander Skarsgård) in de bruisende stad Berlijn leeft. Vanwege een trauma in zijn jeugd is Leo niet meer in staat om te praten en het enige lichtpuntje in zijn leven, is zijn prachtige vriendin Naadirah (Seyneb Saleh). Als zij plotseling spoorloos verdwijnt, voert Leo’s zoektocht hem naar de krochten van de verdorven stad. Een stel gehaaide Amerikaanse chirurgen (Paul Rudd en Justin Theroux) zijn de enige terugkerende aanwijzing die Leo kan vinden. Om zijn geliefde terug te krijgen, moet hij zich noodgedwongen onderdompelen in deze naargeestige onderwereld.

De cast bestaat uit: Alexander Skarsgård (Tarzan, The Diary of a Teenage Girl), Paul Rudd (Ant-Man, Anchorman), Justin Theroux (The Leftovers, The Girl on the Train) en Seyneb Sale.

Mute is geregisseerd door Duncan Jones (Source Code, Moon, Warcraft) en geproduceerd door Stuart Fenegan (Source Code, Moon, Warcraft).
Releasedatum is nog niet bekend.

5. The Discovery: is een aangrijpend liefdesverhaal dat zich afspeelt op het moment waarop wetenschappelijk is vastgesteld dat het hiernamaals bestaat.

Een teruggetrokken maar internationaal befaamde wetenschapper, Dokter Thomas Harber (Robert Redford), heeft onomstotelijk bewezen dat het hiernamaals bestaat. Binnen twee jaar na Thomas’ ontdekking hebben vier miljoen mensen zichzelf van het leven beroofd in een poging ‘daar’ te komen. Will (Jason Segel) keert terug naar het eiland waar hij is opgegroeid om Thomas, die tevens zijn vervreemde vader is, te confronteren en hem ervan te overtuigen dat hij moet stoppen met zijn omstreden onderzoek. Zijn pad kruist dat van Isla (Rooney Mara) die om mysterieuze redenen ook is teruggekeerd naar het eiland. Beiden weten ternauwernood te ontsnappen aan een tragisch ongeval, waarop Will besluit Isla voor te stellen aan Thomas in de hoop dat hij gaat inzien welke verstrekkende gevolgen zijn ontdekking kan hebben.

De cast bestaat uit: Rooney Mara (Carol), Robert Redford (Truth), Jason Segel (The End of the Tour) en Jesse Plemons.

The Discovery is geregisseerd en geschreven door Charlie McDowell. De releasedatum is nog niet bekend.

Meer Netflix Original films om naar uit te kijken in 2017: Bright (met o.a. Will Smith), Sandy Wexler (Adam Sandler), War Machine (Brad Pitt) en First They Killed My Father (regie: Angelina Jolie).

Stripes

Santa Clarita DietTast toe en geniet van het Santa Clarita Diet

Netflix – Behoefte aan eens iets heel anders? Begin het nieuwe jaar goed met een dieet ‘to die for’: het Santa Clarita Diet. Hieronder vind je de opvallende advertentiecampagne voor hét dieet dat jou gaat helpen om je goede voornemens dit jaar wel vol te houden. Sheila (Drew Barrymore) heeft haar levensstijl drastisch omgegooid en het geheim ontdekt om er niet alleen beter uit te zien, maar ze voelt zich lekkerder dan ooit…. en ze is bereid om haar geheim met jou te delen.

Synopsis
In Santa Clarita Diet zijn Joel (Timothy Olyphant, Justified) en Sheila (Drew Barrymore, Blended) Hammond een getrouwd stel verkoopmakelaars. Ze leidden samen met hun tienerdochter Abby (Liv Hewson) een bij vlagen onbevredigend leven in de L.A. buitenwijk Santa Clarita. Totdat Sheila plotseling een dramatische verandering doormaakt die hun leven in het teken zet van dood en verderf … maar op een positieve manier!

Stripes

GirlbossNetflix presenteert eerste beeld van nieuwe serie die elke #girlboss moet zien

“Good things come to those who hustle”

Netflix – Netflix geeft het eerste beeld vrij van de nieuwe Original serie Girlboss. De serie bestaat uit 13 afleveringen van een half uur en zal vanaf april 2017 exclusief op Netflix te zien zijn.

Over Girlboss
Girlboss is geïnspireerd op het gelijknamige boek #Girlboss van Sophia Amoruso, oprichtster van het modemerk Nasty Gal. De serie gaat over Amoruso (gespeeld door Britt Robertson), die begon met het verkopen van vintage kleding via eBay om wat bij te verdienen. Tegen de tijd dat ze 28 jaar was, stond ze aan het hoofd van haar eigen internationale mode-imperium Nasty Gal.

Girlboss is bedacht en geproduceerd door Kay Cannon (Pitch Perfect 1 & 2, 30 Rock). De andere executive producers zijn Sophia Amoruso zelf, Charlize Theron (Monster, Young Adult), Laverne McKinnon en Beth Kono (Denver & Delilah) en Christian Ditter (How to Be Single). Ditter heeft ook enkele afleveringen van de serie geregisseerd.

De cast van Girlboss bestaat uit: Britt Robertson (Sophia), Ellie Reed (Annie), Alphonso McAuley (Dax), Johnny Simmons (Shane) and Dean Norris (Jay).

Stripes

Overig banner

Stripes

Leuke thee- en koffie mokken – Scelta Publishing

Leuke Thee en Koffie mokken

Stripes

Wat is het leukste nieuwtje dat jij bent tegengekomen?

Deze post is al 1084 keer gelezen

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ook interessant:

Tags:


Geef een reactie

2 responses to “Persberichten #13