Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Dark Fairytales

Celebrate Books Dark Fairytales

Na de leuke Engelse januari box van Celebrate Books was het tijd voor de Nederlandse januari box, met als thema Dark Fairytales! Ik had mij er niet echt in verdiept wel boek erin zou zitten, dus ik was erg benieuwd. Wat wel duidelijk was, was dat er niet één, maar zelfs twee boeken in de box zouden zitten! De box had op donderdag 1 februari aan moeten komen, maar dankzij wederom problemen met PostNL kreeg ik hem vrijdagavond. Hierdoor had ik helaas al wat spoilers voorbij zien komen, maar uiteindelijk was ik blij dat de box überhaupt nog die week aangekomen was. Benieuwd naar wat erin zit? Ik ga de Dark Fairytales box nu voor jullie unboxen!

Hazelwoud – Melissa Albert

Hazelwoud - Melissa Albert

Celebrate Books – Voor je ligt de eerste Nederlandstalige Celebrate Books Box van 2018. Een box met niet één, maar zelfs twee boeken. Een heerlijk begin van het jaar! Het draait deze maand om Hazelwoud, geschreven door Melissa Albert en uitgegeven door uitgeverij Moon. De quotekaart in deze box is gesigneerd door Melissa.

Mijn mening – Ooooooh! Heel logisch natuurlijk dat dit boek erin zit. Ik had hem echter een week eerder net ontvangen als recensie-exemplaar, dus nu heb ik hem dubbel. Als ik hem nog niet had gehad dan was ik uiteraard uitzinnig geweest. Ik heb namelijk heel lang naar dit boek uitgekeken. Ik ben Hazelwoud op dit moment aan het lezen, dus de recensie volgt snel!

De Stem van de Zee – Mari Li

De Stem van de Zee - Mara Li

Celebrate Books – Het tweede boek, De Stem van de Zee, is geschreven door Mari Li en uitgegeven door Dutch Venture Publishing. Deel 2 en 3 zijn nu ook verkrijgbaar. Speciaal voor Celebrate Books ontwierp Mari Li een boekenlegger.

Mijn mening – Voor diegenen die denken, bestond dit boek niet al? Ja. Het boek werd in 2015 uitgebracht door Storm Publishers. Destijds mocht ik helpen met de cover reveal, recenseerde ik het boek als één van de eersten omdat ik een Storm Chaser was, en was ik aanwezig bij de boekpresentatie in Groningen. Wat de reden is dat het boek opnieuw uitgegeven is bij een andere uitgeverij, Dutch Venture Publishing, is mij niet bekend. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik de oude cover mooier vond. De nieuwe vind ik iets te duidelijk gephotoshopt, de hoek van de foto vind ik niet echt mooi, en ook van het kader eromheen ben ik geen fan. Het verandert echter – als het goed is – niks aan de inhoud. Het goudaccent van de boekenlegger vind ik mooi. Het geeft de boekenlegger een luxe uitstraling.

Magneet

Magneet Manon Blackbeak

Celebrate Books – Bij Dark Fairytales moesten wij meteen aan een geweldige heks denken: Manon Blackbeak uit de Throne of Glass-serie. De art op de magneet is gemaakt door Taratjah.

Mijn mening – Ik heb helaas nog steeds geen tijd gehad aan de Throne of Glass-serie te beginnen, dus ik heb geen idee of het plaatje representatief is, en of ik het een leuk personage zal vinden. Maar het ziet er wel leuk uit. Ik beloof dat ik in 2018 een begin in deze serie zal maken.

Deurhanger

Deurhanger Iskari

Celebrate Books – Kristen Ciccarelli was pas in Nederland. Speciaal voor jullie signeerde ze de deurhanger.

Mijn mening – Wat leuk om nu alsnog een handtekening van haar te hebben. Ik heb Iskari nog niet gelezen – ik weet ook niet of het wat voor mij is – maar het is leuk om te hebben.

Pin Drink Tea and Read books

Fable and Black pin

Celebrate Books – Fable & Black maakte deze pin Drink Tea and Read books. Super leuk om aan je totebag of booksleeve te spelden!

Mijn mening – Ik herkende het bekende achtergrondje van Fable & Black meteen; in de Girl Power box heeft namelijk ook een pin van Fable & Black gezeten. Ik vind de pin er heel leuk uitzien, maar ben bang dat ik, net als ik destijds ook al aangaf, een pin niet zo snel zal gebruiken.

My never ending bookish wishlist

My never ending bookish wishlist

Celebrate Books – Emmy van Ruijven ontwierp My never ending bookish wishlist in het thema van Hof van Mist en Woede. Een fijn notitieblok om je wensenlijst op bij te houden.

Mijn mening – Deze wishlist is in dezelfde stijl ontworpen als het To Be Read notitieblokje dat in één van mijn favoriete Celebrate Books boxen zat: de Bad Boys box. Wederom is het een mooi ontwerp, en heel fijn dat het ontwerp draait om één van mijn meest favoriete boeken. Het To Be Read blokje gebruik ik sindsdien om bij te houden welke recensie-exemplaren ik heb ontvangen en gelezen. Of ik mijn wishlist echt ga bijhouden op dit nieuwe notitieblokje, weet ik nog niet. Ik houdt dat namelijk al online bij, bij Goodreads. Dus misschien bewaar ik hem wel gewoon voor wanneer het TBR-blokje vol is.

Celebrate Books kwartet

Celebrate Books Playing Cards Celebrate Books Playing Cards

Celebrate Books – Nieuw in 2018 is het exclusieve Celebrate Books kwartet. Dit jaar vind je in iedere box een set kaarten uit het kwartetspel. Spaar ze allemaal! Exclusief te vinden in de box en dus niet los te koop.

Mijn mening – Gezien in beide januari boxen hetzelfde setje kaarten zit, heb ik hem nu dubbel. Ik vind het idee nog steeds geweldig en zal de setjes dan ook fanatiek gaan sparen. Wat ik ga doen met het dubbele setje? Ik denk dat ik misschien wel een winactie ga doen, zodat iemand die de januari box niet heeft besteld, maar het wel wil sparen, alsnog diens kwartet compleet kan maken.

Extra

Extra

Mijn mening – Ik word er altijd zo blij van dat het Best of YA magazine in de box gestopt wordt. Je zal maar net meemaken dat je boekhandel het boekje niet heeft of dat hij op is, en op deze manier ontvang je hem alsnog. Heel fijn! Ook van de boekenlegger van De Edele word ik blij. De andere boekenlegger heb ik niet zoveel mee. Ook jammer dat er, naast de handtekening uiteraard, op geschreven is.

Dark Fairytales

Celebrate Books Dark Fairytales

Wat vinden jullie van de Nederlandse januari box?

Deze post is al 1492 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Dark Fairytales

  1. Wat jammer dat je de boeken al had. Zelf zag ik wel heel wat leuke spulletjes in deze unboxing verschijnen. De quote-kaarten vind ik vrijwel altijd prachtig én de Drink Tea and Read Books pin zou perfect bij me passen vermits ik vrijwel steeds een beker thee binnen handbereik heb wanneer ik aan het lezen ben.

  2. Do

    Mooie foto’s en leuke unboxing. Jammer dat je beide boeken al had. Ik vind de Nederlandse cover van Hazel Woud echt heel mooi! Ik vind de pin ook echt leuk, alleen zou ik deze ook niet zo snel gebruiken denk ik, haha. Het kwartetsetje is ook een leuke toevoeging, ik ben benieuwd naar de rest!

  3. Super leuk dat Hazelwoud erin zit. Wel jammer dat jij het boek al hebt. Ik ben zo benieuwd naar Hazelwoud! Verder vind ik de inhoud niet heel interessant. Kwartet vind ik wel leuk. Ik heb deze maand een accessoire box besteld van Celebrate Books en daar ben ik heel blij mee.